Ce este repigmentarea sprancenelor?

Ce este repigmentarea sprancenelor?
5 (100%) 10 votes

Multe dintre clientele noastre, dar și clientele altor saloane sunt interesate și de repigmentarea sprâncenelor.

Ce este repigmentarea sprâncenelor? Repigmentarea sprancenelor este procedura de refacere a unui machiaj semipermanent care a fost realizat cu ani în urmă. Este practic aceeasi procedură, diferența fiind că se face la o anumită perioadă de timp după prima tatuare, cu scopul de a reface machiajul initial.

tatuaj-sprancene

Repigmentarea se executa similar, printr-o metodă de colorare prin tatuare a pielii cu pigmenti, care se introduc cu un ac special în straturile superioare ale pielii și care rămân acolo o perioadă determinată de timp. Puteți spune că este o procedură de intensificare sau retatuare pentru un machiaj semipermanent mai vechi, care și-a pierdut din intensitatea culorii.

Procedura nu este obligatorie, dar e indicată, dacă nu vrei ca culoarea sprâncenelor să se estompeze. Durata de viață a machiajului semipermanent este influențată de tipul de piele, culoarea tonului dar și stilul tău de viață sau culoarea aleasă pentru tatuarea sprâncenelor.

Este posibil să aveți nevoie de repigmentarea sprâncenelor după 1-5 ani de la realizarea primului machiaj semipermanent al acestora, în funcție de factorii menționați mai sus.

Repigmentare spranceneRepigmentarea sprâncenelor costă mai puțin decât machiajul semipermanent initial și oferim această procedură atât clientelor Blooms Beauty cât și clientelor care au realizat machiajul semipermanent la alte saloane, cu condiția ca vechiul machiaj să fie executat corect și forma sprâncenelor să fie evidentă, vizibilă.

A doua ședință este gratuită. Pentru prețurile actualizate faceți clic aici – prețuri machiaj semipermanent.

Aveți mare grijă dragelor, unele saloane pretind ca repigmentarea este altceva decat machiaj semipermanent, deși ele promovează acest serviciu. Cereți mai multe detalii despre procedura de repigmentare sprâncene înainte de a alege un salon de încredere și mai ales, cereți detalii despre aparatura folosită, despre pigmenți.

La noi singurul dispozitiv omologat si aprobat de catre Ministerul Sanatatii este Long Time Liner Conture® Make-up, dispozitiv de pigmentare cosmetică utilizat în câteva saloane cosmetice din țară. Unul dintre ele este Blooms Beauty, salonul nostru.

Vă așteptăm cu întrebări dacă aveți, aici în comentarii sau direct pe pagina de Contact. Fiți frumoase, în fiecare zi!

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.