Despre tatuarea buzelor

Despre tatuarea buzelor
4.8 (96%) 10 votes

Orice femeie poate avea buze mai frumoase. Nu e vina nimanui ca nu ai buzele simetrice sau că nu sunt destul de colorate, majoritatea oamenilor au aceeași problemă, mai mult sau mai puțin evidentă.

Cea mai simpla si eficienta metodă pentru a avea buze frumoase este tatuajul buzelor, o metodă de tatuare a pielii cu pigmenți cosmetici care, printr-o tehnica specială, se introduc în straturile superioare ale epidermei și care rămân în piele o perioadă de timp, de regulă între 3 și 5 ani.

tatuaj-buze-bucuresti

Tatuajul buzelor te ajută să economisești timp și bani. Pe lângă faptul că nu mai pierzi timp în fiecare dimineață cu machiajul, scapi și de situațiile neplăcute: adio urme lăsate pe pahare, buze colorate inegal, contur greu de realizat sau inegal. Chiar și iubitul tău îți va mulțumi, mai ales dacă nu îi plac urmele lăsate de ruj pe fața lui sau gustul rujului. Dacă te-ai săturat să te machiezi în fiecare zi, un machiaj semipermanent al buzelor este soluția ideală

Prin redesenarea conturului buzelor folosind metoda machiajului semipermanent iregularitățile sunt ascunse, mărirea sau micșorarea buzei realizându-se cu ușurință.

Cum arată buzele tatuate? Aveți un exemplu în fotografia de mai jos, înainte și după tatuare:

Buze tatuate(3)

Tipuri de tatuaj al buzelor

În functie de nevoile tale poti alege una din cele trei proceduri:

  • Machiajul semipermanent al conturului buzelor, recomandat dacă ai buzele simetrice, egale. Se  pigmentează conturul natural al buzelor tale.
  • Machiajul semipermanent pentru contur și mărirea buzelor – în cazul in care conturul natural al buzelor este inegal sau asimetric sau ai buzele subțiri îți recomandăm conturul cu mărire al buzelor, prin această procedură se redesenează sau se corectează unde este nevoie conturul buzelor și se pigmenteaza înspre centrul buzei, astfel se creeaza impresia de buze mai mari și egale.
  • Pigmentarea totală a buzelor – acestă procedură rezolva problemele de formă și simetrie sau de buze fără culoare, se obține impresia de volum, buzele cu un aspect sters devin foarte vizibile și arată îngrijite tot timpul.

Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii sau mai ai nelămuriri legate de tatuarea buzelor. Esteticienele de la Blooms Beauty sunt specializate în tatuarea buzelor prin procedura Long Time Liner Conture® Make-up și îți răspundem cu cea mai mare plăcere tuturor întrebărilor tale.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.