Repigmentare sprancene, ochi sau buze

Repigmentare sprancene, ochi sau buze
4.85 (96.92%) 13 votes


Repigmentare spranceneCe inseamna repigmentare sprancene?

Repigmentarea sprancenelor, a buzelor sau ochilor este o procedura de refacere a unui machiaj semipermanent care a fost realizat cu ceva luni sau ani in urma.

Este practic aceeasi procedura ca si machiajul semipermanent (numit altfel si tatuaj cosmetic, micro-pigmentare, pigmentare cosmetica) cu singura diferenta ca se face peste un alt tatuaj de sprancene mai vechi cu scopul de improspatare a formei sau culorii.

Care este diferenta intre repigmentare si machiaj semipermanent sau tatuaj cosmetic?

Experienta si profesionalismRepigmentarea reprezinta refacerea unui tatuaj cosmetic mai vechi si este singura deosebire, altfel repigmentarea se executa identic ca machiajul semipermanent printr-o metoda de colorare prin tatuare a pielii cu pigmenti, care se introduc cu un ac special in straturile superioare ale pielii si care raman acolo o perioada determinata de timp.

La fel de bine in loc de repigmentare sprancene, ochi sau buze, putem numi aceasta procedura Intensificare sau Re-tatuare a unui machiaj semipermanent mai vechi care are nevoie sa fie refacut deoarece pigmentul (culoarea) din piele s-a diminuat in intensitate.

Repigmentare sau machiaj semipermanent?

Repigmentare buzeIn mod eronat sunt cateva saloane in Romania care din motive de marketing dar si de rea-credinta numesc machiajul semipermanent, repigmentare, lasand impresia falsa ca executa un altfel de serviciu.

De ce este nevoie de repigmentare?

repigmentareDeoarece orice machiaj semipermanent se decoloreaza ca urmare a dispariției sau micșorării conținutului de pigment tatuat in piele.

Daca doresti poti sa refaci machiajul semipermanent pentru a improspata culoarea si a obtine un contur si o forma clara.

La fel de bine poti sa nu-ti mai faci repigmentare la machiajul semipermanent niciodata si sa-l lasi sa se estompeze.

Ce factori influenteaza durata de viata a machiajului semipermanent?

Tipul de piele, culoarea tenului, stilul de viata, gradul de expunere la soare sau ultraviolete, culoarea aleasa, folosirea anumitor medicamente si starea generala de sanatate la fel ca si ingrijirea pielii.

Dupa cat timp este nevoie de repigmentare?

Repigmentare spranceneNu se poate estima de la inceput cu maxima precizie cat timp culoarea va ramane la fel de intensa.

Asa cum am amintit mai sus sunt o serie de factori care pot influenta durata unui tatuaj cosmetic.

Fiecare persoana este unica, se comporta si reactioneaza diferit fata de ceilalti si de aceea nu se poate garanta o perioada fixa in care pigmentul introdus in piele va ramane la fel de intens la toata lumea.
Din practica s-a dovedit ca este posibil sa fie nevoie de repigmentare dupa aproximativ 1-5 ani de la primul machiaj semipermanent, in functie de fiecare persoana in parte.

Cat costa o repigmentare?

Repigmentare ochiLa blooms beauty o repigmentare sprancene, ochi sau buze costa mult mai putin, se poate face la orice interval de timp si cuprinde si a doua sedinta gratuita.

Conditia ca procedura sa fie tarifata ca repigmentare este pastrarea formei vechiului machiaj semipermanent, care trebuie sa fie clara si vizibila.

Nu sunt client blooms. Pot sa fac repigmentare sprancene, buze sau contur ochi chiar daca a fost realizat la alt salon?

Repigmentare contur buze gresit la alt salonDa, cu conditia ca vechiul machiaj sa fie executat corect iar in cazul sprancenelor sa nu fie negru si sa fie executat corect. Costa mai putin si cuprinde si a doua sedinta gratuita.

Daca vechiul tatuaj este gresit si se doreste o imbunatatire a formei, se tarifeaza diferit.

Repigmentare sprancene  fir cu fir sau contur plin?

In principiu se pot face ambele proceduri, urmand vechiul desen sau prin redesenarea unei noi forme in limitele permise de vechiul desen.

In cat timp se executa o repigmentare?

Esteticiene blooms beautyDeoarece esteticianul se ghideaza dupa vechea forma, timpul de executie este mai scurt.  Timpul aproximativ pentru o repigmentare sprancene, contur buze sau ochi este de o ora, pentru un contur/marire buze si pentru pigmentarea totala a buzelor de maxim  doua – trei ore. Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru procedurile de repigmentare realizate in salonul blooms beauty.

Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii si preturi sau mai ai nelămuriri legate de tatuarea sprâncenelor. Vezi ce intrebari si comentarii au avut altii, sau pune tu intrebari sau comentarii folosind formularul de mai jos.

In baza acestor informatii nu ne asumam nici un fel de raspundere asupra rezultatelor obtinute in alte saloane care efectueaza tatuaje cosmetice.

Din cauza diversitatii de aparate de tatuat (cosmetice sau nu) folosite in Romania, datorita originii si compozitiei diferita a pigmentilor, tehnicilor diferite de tatuare, conditiilor de lucru/sterilizare si experientei precare a personalului, efectele, consecintele si rezultatele obtinute in alte saloane pot fi cu mult diferite.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

19 păreri la “Repigmentare sprancene, ochi sau buze

  1. Blooms Beauty Autor articol

   Buna ziua,
   acul are un singur varf foarte subtire, se foloseste si in acupunctura, este de unica folosinta si ambalat ermetic in gaz steril.

   Cu bine,
   echipa blooms beauty

   Răspunde
 1. Elena

  Am o problema la buze,buza superioara e inegala,as dori sa stiu care e optiunea cea mai buna pt. a o coreacta si care sunt preturile.va multumesc anticipat!

  Răspunde
  1. Blooms Beauty Autor articol

   Buna ziua,
   puteti alege intre contur si marire buze sau pigmentare totala a buzelor. Procedura se aplica si la buza superioara si la cea inferioara pentru similaritate.
   Detalii despre cele doua proceduri gasiti aici: http://blooms.ro/ce-trebuie-sa-sti-despre-machiajul-semipermanent-la-buze/ si aici http://blooms.ro/servicii/tatuaj-buze/
   Detalii despre preturi gasiti aici: http://blooms.ro/preturi-machiaj-semi-permanent/

   Cu bine,
   echipa blooms beauty

   Răspunde
 2. Pingback: Ce este repigmentarea sprancenelor? - Blooms Beauty

 3. Pingback: Repigmentare sprâncene în București la Blooms Beauty - Blooms Beauty

 4. viorela

  buna seara as dori sa stiu….daca as putea schimba culoarea unor sprancene tatuate negru permanent in urma cu 5 ani? sa le fac doar alta culoare naturala .sau un maro inchis? va multumesc..

  Răspunde
  1. Blooms Beauty Autor articol

   Buna ziua,
   principala conditie este ca sa se fi estompat suficient de mult culoarea actuala a sprancenelor.

   Pentru un raspuns complet si motivat trebuie sa va vada una dintre esteticiene. Puteti face programare pentru consultatie la numerele de mobil din sectiunea Contact.

   Cu bine,
   echipa blooms beauty

   Răspunde
 5. Popa adina

  Buna ziua.As vrea sa stiu ce as mai putea face la un tatuaj la sparancene facut gresit ,destul de lat si inchis la culoare ce variate de refacere am? Va multumesc.

  Răspunde
  1. Blooms Beauty Autor articol

   Buna ziua,
   pentru tatuarea buzelor puteti alege o culoare mai deschisa sau mai inchisa dupa cum vi se potriveste sau dupa cum doriti.

   La tatuarea sprancenelor culoarea se alege in functie de culoarea firelor din spranceana sau par, culoarea la ten si dorinta dumneavoastra.

   Mai multe detalii despre pigmentarea buzelor aici:http://blooms.ro/servicii/tatuaj-buze/

   …si despre tatuajul la sprancene fir cu fir sau contur plin, aici: http://blooms.ro/servicii/tatuaj-sprancene/

   Cu bine,
   echipa blooms beauty

   Răspunde
 6. Pingback: Ce este repigmentarea sprancenelor? - Blooms Beauty

 7. Gina

  Buna ziua,m-ar interesa si pe mine un microblading la sprancene,stiu ce si cum se procedeaza,m-am tot uitat pe internet si am citit comentarii,m-ar interesa ce pigmenti folositi ca am auzit fel si fel de comentarii despre pigmenti chimici,naturai…nu stiu.Multumesc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *