Tatuaj sprancene – fir cu fir sau pline, care e cea mai bună soluție?

Tatuaj sprancene – fir cu fir sau pline, care e cea mai bună soluție?
4.3 (85.71%) 35 votes

Primim des această întrebare referitoare la tatuajul sprâncenelor (micropigmentare), ce fel de tatuare recomandați, fir cu fir sau pline (contur plin) sau powdering – efect pudrat?Tatuaj sprancene fir cu fir

În primul rând trebuie să explicăm ce este tatuarea sprâncenelor (micropigmentarea), dacă nu știați deja:  o procedură realizată prin tatuarea pielii cu pigmenti cosmetici medicali care sunt introdusi cu ajutorul unui aparat special in straturile superioare ale pielii, unde rămân o perioadă de timp. Tatuaj sprancene fir cu fir

Durata tatuajului variază în funcție de mai mulți factori: tipul de piele, culoarea tenului, cât de mult te expui la soare, ce culoare alegi pentru tatuarea sprâncenelor etc. În funcție de acești factori, tatuajul poate tine maxim 3-5 ani.

Pentru un look proaspat este recomandata refacerea tatuajului cosmetic la sprancene dupa 1 – 1,5 ani.

Tatuaj sprancene -contur plin

Tatuarea sprâncenelor (micropigmentarea) este recomandată dacă există zone unde nu îți crește părul, dacă sprâncenele sunt prea rare sau prea scurte, dacă sprâncenele au formă inegală, dacă ți-ai pierdut sprâncenele în urma unor accidente sau dacă pur și simplu vrei să economisești timp și să arăți bine toată ziua.

Sunt trei proceduri principale folosite pentru tatuarea sprâncenelor:

Tatuarea sprâncenelor fir cu fir (micropigmentare) – această procedură oferă un aspect natural și îngrijinit sprâncenelor și este mai subtilă.Tatuaj sprancene fir cu fir

Firele de păr Nu sunt pensate sau rase total, ci se realizează o pigmentare care imită prezența firelor de păr, după care se aplică o bază cu aspect mai deschis pe toată suprafața sprâncenelor prin pudrare – efect powdering.

Prin această tehnică se completează doar spațiile goale din care lipsesc firele de păr.

Tatuarea sprancenelor în contur plin (pline) – această procedură presupune tatuarea întregii Tatuaj sprancene-plinesuprafețe a sprâncenelor fără imitarea firelor de păr.

Rezultatul este un aspect mai plin al acestora si o rezistenta mai buna in timp a culorii.

 

 

Tatuarea sprancenelor cu efect pudrat – powdering – este asemanator  conturului plin dar urmeaza alte reguli si are un aspect mai natural cu o durata de viata intre cele doua metode amintite mai sus.

Firele de păr Nu sunt pensate sau rase total la salonul blooms.

La noi alegerea procedurii celei mai adecvate se face împreună cu esteticiana ta, în funcție de particularitățile tale.

Blooms este un salon exclusiv de estetica facială care din 2004 s-a specializat doar în machiaj semipermanent și microdermabraziune.

Fiecare esteticiană face zilnic aceleași proceduri si are în portofoliu experienta a sute de sprâncene tatuate. Cu noi sunteți pe mâini bune!

Esteticiene salon blooms beauty.Mai multe explicații despre tatuarea sprâncenelor și prețul pentru tatuarea sprâncenelor fir cu fir sau pline găsiți pe pagina de servicii dedicată sprancenelor tatuate.

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe detalii nu ezitați să ne contactați sau să lăsați comentarii la acest articol prin formularul de mai jos.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.