Epilare definitiva laser – Afla parerea Gabrielei!

Multe persoane cauta pareri despre epilarea definitiva cu laser. Uite ca a mai trecut o luna de la ultima sedinta de epilare definitiva cu laser, uimitor ce repede trece timpul dar si ce repede dispare parul de pe corpul meu!

Am inceput sa va povestesc in urma cu doua luni despre experienta mea cu epilarea definitiva laser si intre timp am primit intrebari de la voi…


…cel mai des s-a repetat intrebarea:„Cat de tare doare?”.

Am sa fiu foarte sicera cu voi, nu am simtit nimic pe tot corpul la epilarea definitiva cu laser, cu exceptia zonei inghinale, unde am simtit caldura mai intensa, acolo este o zona vascularizata puternic si in functie de persoana si de puterea radacinii – pielea poate avea o sensibilitate crescuta.


Alte persoane nu simt nimic la epilarea definitiva cu laser, depinde de nivelul de toleranta a fiecaruia.

Inainte de a treia sedinta am fost anuntata de Bianca Dobreanu (Director Administrativ Epil Expert) ca lista saloanelor s-a marit si pot sa vin mai aproape de casa mea, la Salon Blooms Beauty, specializati in micropigmentare sprancene, ochi si buze iar acum si in epilare definitiva laser.

Acest lucru este foarte important pentru mine si pentru toate utilizatoarele, luna de luna saloanele care devin partenere acestui program de epilare definitiva cu laser sunt mai multe si acopera tot mai multe zone din Bucuresti.

Legat de timpul pe care fiecare zona tratata il necesita, trebuie sa stiti ca este foarte scurt, spre deosebire de epilarea definitiva cu IPL care dureaza foarte mult timp pana trece peste fiecare zona, epilarea definitiva cu laser este foarte rapida.

V-am aratat si in materialul video anterior ca nu este necesara oprirea laserului si miscari foarte rapide si ample acopera o zona mare foarte repede.


Eu am stat aproximativ 40 de minute si am facut picioare lung, inghinal total si axile.

Si ca sa revin la experimentul meu trebuie sa va relatez urmatoarele rezultate, parul nu a mai crescut pe 50% din zonele tratate cu Dioda laser 808 nm, pielea a devenit mai fina si elastica.


Sincer, sunt nefericita doar ca atunci cand aveam 20 de ani nu exista asa ceva, adica epilare definitiva cu laser, as fi avut o viata cu mult mai putine batai de cap in ceea ce priveste epilarea.


Va reamintesc ca procedurile de epilare definitiva cu laser sunt acesibile ca pret si au rezultate rapide.

 

Epilare definitiva cu Laser la blooms beauty – povestea Gabrielei Simion aici