Tatuajul sprancenelor – pro și contra

Unul din serviciile principale oferit de noi la salonul Blooms Beauty este tatuajul sprâncenelor. Auzim zilnic multe discuții pe tema asta, cu diferite argumente, atât pro cât și contra.

În primul rând, e important de lămurit ce este tatuajul sprâncenelor numita si micropigmentare, dermopigmentare  sau tatuaj cosmetic. Este o metodă de pigmentare a pielii cu pigmenti cosmetici medicali care, printr-o tehnica specială, sunt introdusi în straturile superioare ale pielii, unde rămân o perioadă de timp.

Experienta si profesionalism

Cu 18 ani de experienta in domeniul micropigmentarii vom gasi impreuna cea mai potrivita varianta pentru sprancenele tale.

Din punct de vedere al stilului de tatuare al sprâncenelor, exista pigmentarea fir cu fir, pudrat sau contur plin. Prima variantă este o metodă care imprimă prin desen, fir cu fir, pentru a imita firele naturale de păr. Dupa care se realizeaza o bază mai deschisă ca nuanță, pe toata suprafata sprâncenelor.

Urmatoarele doua presupun tatuarea întregii suprafete și conferă un aspect mai plin al sprâncenelor. Vezi aici.

Cele mai importante avantaje ale tatuării sprâncenelor:tatuaj sprancene pro si contra

Tatuarea sprâncenelor/micropigmentarea este recomandată mai ales dacă:

  • acestea sunt prea rare sau prea scurte
  • daca nu sunt vizibile
  • dacă forma lor nu mai este cea dorită
  • dacă sprâncenele sunt inegale
  • dacă ai avut un accident în urma căruia ți-ai pierdut sprâncenele sau dacă vrei să arăți bine de dimineața devreme până seara târziu, reducând din timpul alocat îngrijirii lor.

Avantajele acestui tip de machiaj semi-permanent realizat de esteticiene profesioniste sunt foarte mari. Sprâncenele capata o forma corecta si un contur frumos si bine proportionat.argumente pro tatuarea sprancenelor

Sprancenele sunt  aranjate pentru a se potrivi nevoilor și preferintelor personale. Ele pot fi colorate în nuanța aleasă, de la maro cel mai deschis pana la castaniu/maro foarte inchis.

Argumente contra tatuării sprâncenelor:

E adevărat că tatuarea sprancenelor nu este necesara daca ai sprâncene dese, bine arcuite și proportionate.

Majoritatea femeilor care sunt împotriva tatuării sprâncenelor au avut experiențe neplăcute. Majoritatea au mers la saloane unde esteticienele nu erau specializate pe acest tratament. In consecință sprâncenele nu au fost tatuate bine, s-a gresit forma sau culoarea aleasa nu a fost cea mai inspirata.

Pentru a estompa greșelile au fost nevoite să folosească des exfolianți sau au apelat la tratamente cu laser. Aveți mare grijă cu salonul unde mergeți, pentru a nu regreta mai târziu alegerea făcută.

Esteticiene blooms beautyEsteticienele noastre realizează zilnic aceleași proceduri, având o vastă experiență în consiliere și executie. Mai multe detalii despre tatuarea sprâncenelor. Blooms Beauty este un salon exclusiv de estetica facială, care din 2004 s-a specializat doar în machiaj semipermanent și microdermabraziune.

În plus, trebuie să fi conștienta de faptul că în timp culoarea tatuajului la sprâncene începe să își piarda din intensitate. Este nevoie de o repigmentare a tatuajului pentru a împrospăta culoarea, dacă vrei să păstrezi aceeași formă a sprâncenelor tatuate.

Poti să ne contactezi dacă ai nelămuriri legate de tatuarea sprâncenelor. Vezi ce intrebari si comentarii au avut altii, sau pune tu intrebari sau comentarii folosind formularul de mai jos.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.7/5 - (18 votes)