Tatuajul sprancenelor – pro și contra

Unul din serviciile principale oferit de noi la salonul Blooms Beauty este tatuajul sprâncenelor. Auzim zilnic multe discuții pe tema asta, cu diferite argumente, atât pro cât și contra.

În primul rând, e important de lămurit ce este tatuajul sprâncenelor numita si micropigmentare, dermopigmentare  sau tatuaj cosmetic. Este o metodă de pigmentare a pielii cu pigmenti cosmetici medicali care, printr-o tehnica specială, sunt introdusi în straturile superioare ale pielii, unde rămân o perioadă de timp.

Experienta si profesionalism

Cu 18 ani de experienta in domeniul micropigmentarii vom gasi impreuna cea mai potrivita varianta pentru sprancenele tale.

Din punct de vedere al stilului de tatuare al sprâncenelor, exista pigmentarea fir cu fir, pudrat sau contur plin. Prima variantă este o metodă care imprimă prin desen, fir cu fir, pentru a imita firele naturale de păr. Dupa care se realizeaza o bază mai deschisă ca nuanță, pe toata suprafata sprâncenelor.

Urmatoarele doua presupun tatuarea întregii suprafete și conferă un aspect mai plin al sprâncenelor. Vezi aici.

Cele mai importante avantaje ale tatuării sprâncenelor:tatuaj sprancene pro si contra

Tatuarea sprâncenelor/micropigmentarea este recomandată mai ales dacă:

  • acestea sunt prea rare sau prea scurte
  • daca nu sunt vizibile
  • dacă forma lor nu mai este cea dorită
  • dacă sprâncenele sunt inegale
  • dacă ai avut un accident în urma căruia ți-ai pierdut sprâncenele sau dacă vrei să arăți bine de dimineața devreme până seara târziu, reducând din timpul alocat îngrijirii lor.

Avantajele acestui tip de machiaj semi-permanent realizat de esteticiene profesioniste sunt foarte mari. Sprâncenele capata o forma corecta si un contur frumos si bine proportionat.argumente pro tatuarea sprancenelor

Sprancenele sunt  aranjate pentru a se potrivi nevoilor și preferintelor personale. Ele pot fi colorate în nuanța aleasă, de la maro cel mai deschis pana la castaniu/maro foarte inchis.

Argumente contra tatuării sprâncenelor:

E adevărat că tatuarea sprancenelor nu este necesara daca ai sprâncene dese, bine arcuite și proportionate.

Majoritatea femeilor care sunt împotriva tatuării sprâncenelor au avut experiențe neplăcute. Majoritatea au mers la saloane unde esteticienele nu erau specializate pe acest tratament. In consecință sprâncenele nu au fost tatuate bine, s-a gresit forma sau culoarea aleasa nu a fost cea mai inspirata.

Pentru a estompa greșelile au fost nevoite să folosească des exfolianți sau au apelat la tratamente cu laser. Aveți mare grijă cu salonul unde mergeți, pentru a nu regreta mai târziu alegerea făcută.

Esteticiene blooms beautyEsteticienele noastre realizează zilnic aceleași proceduri, având o vastă experiență în consiliere și executie. Mai multe detalii despre tatuarea sprâncenelor. Blooms Beauty este un salon exclusiv de estetica facială, care din 2004 s-a specializat doar în machiaj semipermanent și microdermabraziune.

În plus, trebuie să fi conștienta de faptul că în timp culoarea tatuajului la sprâncene începe să își piarda din intensitate. Este nevoie de o repigmentare a tatuajului pentru a împrospăta culoarea, dacă vrei să păstrezi aceeași formă a sprâncenelor tatuate.

Expert Alexandra Malinatescu – specialist in micropigmentare cu 16 ani experienta

Fir cu Fir/ Pudrat/ Hibrid  Sedinta 1

800lei

Sedinta 2 » dupa 2/8 saptamani   vezi si promotii

200lei

Repigmentare » pretul include 2 sedinte

700lei

Repigmentare posesori card blooms » pretul include 2 sedinte

700lei 595lei

Poti să ne contactezi dacă ai nelămuriri legate de tatuarea sprâncenelor. Vezi ce intrebari si comentarii au avut altii, sau pune tu intrebari sau comentarii folosind formularul de mai jos.

Din 2009 unicul loc in care am curajul sa merg sa imi pigmentez buzele și sprâncenele. După ce am văzut experiențele negative ale altor femei, ma simt in siguranța la Blooms și am sa revin mereu la acest salon. Jos pălăria pentru Owner și Alexandra.

Recomand cu încredere. Curat. Profesioniști Preț corect. Rezultate minunate. Amabilitate maxima.

Gabriela Pacea

District Manager - Mercedes-Benz Romania

Hifu la fata, epilare definitiva si refacere tatuaj sprancene. Multumesc Alexandra! Salonul este langa Mc Donald s Buzesti pe Dr Felix 7. In fata este o parcare cu plata. Salonul este micut dar frumos si intim. Totul s a desfasurat in conditii de igiena si siguranta, consumabilele. Nota 10 cu felicitari!!!

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare laser

Carmen Patrascu

Antreprenor

Recomand cu cea mai mare incredere! Servicii de calitate, iar tatuajul sprancenelor arata f bine si natural, tine f mult, culori naturale, nici nu par tatuate.

Servicii: Tatuaj cosmetic sprancene.

Alexandra Tomescu

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

Servicii: Sprancene, Eyeliner.

 

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.
Servicii: Sprancene, Contur Ochi.

Roxana Gradinaru

Foarte mulțumită de rezultatul primit,privind forma sprâncenelor cât și micropigmentarea sprâncenelor au iesit super. Super de treaba din toate punctele de vedere. Si epilarea laser la axile, si procedura hifu la față au fost foarte eficiente. Recomand cu drag !

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare Laser.

Mihaela Tuca

Sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat .

Servicii: Sprancene, Buze total.

Roxana Gaina

Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Valoare

Foarte mulțumită de noile mele sprâncene, personal foarte amabil, servicii de calitate. Recomand cu toată încrederea.

Irina Petcu

General Manager - Restaurant Ai Sapori

Superba si rapida experienta, am acum sprancenele pe care mi le-am dorit! Pretul e super okay si procedura in sine e rapida si fara dureri. Recomand! Abia astept sa vin si la retus.

Ana Maracineanu

Am fost la Blooms pentru micropigmentare sprâncene și sunt foarte mulțumită de rezultat. Recomand!

Cristina Tarasescu

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.7/5 - (19 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent