Retusul la sprancene micropigmentate – dupa cat timp il facem ?

Micropigmentare la sprancene – cat rezista, pret, dupa cat timp facem retusul?

In medie micropigmentarea la sprancene ar trebui sa reziste intre 12 si 18 luni. Daca doresti sa refaci o micropigmentare mai veche costa cu 30-40% mai putin decat procedura initiala.

Cost retus la sprancene

Pretul pentru retusul la micropigmentarea de sprancene este 600 de lei daca a fost facut la alt salon  – sau costa 495 de lei daca esti client Blooms (pentru ambele sedinte).

Durata

Procedura dureaza 1 ora si presupune 2 sedinte la distanta de 2-8 saptamani. Este o procedura sigura si fara durere datorita anestezicelor.

In timp tine intre 2-5 ani dar este recomandat sa-l refaceti la 1-2 ani.

Cu 18 ani experienta in micropigmentare te vom consilia pentru a gasi forma si culoarea potrivita pentru tine.

Retus sprancene micropigmentate

 

Intrebarea aceasta ne este adresata de majoritatea persoanelor care se hotaresc sa-si remodeleze sprancenele prin micropigmentare – raspunsul nostru este intotdeauna acelasi. Durata lui in timp depinde in mod clar de fiecare persoana in parte.

Toată lumea are un tip de piele unic. La persoanele care au o piele mai groasa, cu pori dilatati, ten gras,  culoarea se pierde un pic mai repede decat la persoanele cu tenul normal sau uscat.

In consecinta, la unele persoane pigmentul poate sa tina cativa ani – în timp ce alte persoane este posibil sa îl piarda în mai puțin de 12 luni. Atunci apare nevoia unui retus la sprancene.

De ce nu tine mai mult micropigmentarea la sprancene?

Retus la tatuaj sprancene

Corpul uman nu reține pigmentul folosit la dermopigmentari (daca este introdus corect in piele). Culoarea se pierde odata cu pielea noastră care se exfoliază în mod natural. De obicei, acest proces durează aproximativ 2-3 ani.

Majoritatea clienților vin înapoi pentru retus la sprancene după 12-18 luni –  pentru a se asigura că sprâncenele lor arata foarte bine.

Uneori avem clienți care au tipuri de piele care se exfoliaza mai repede. Aceasta înseamnă că pielea lor împinge afara pigmentul în mai puțin de 12 luni.

Acest lucru este mai rar – o particularitate pe care doar putine persoane o au. În aceste cazuri, clientul va veni mult mai devreme pentru retus la sprancene.

Se poate modifica forma si culoare la retus?

Da, se pot aduce modificari atat cat permite vechea forma si culoare.

refacere micropigmentare sprancene

Pot să fac ceva pentru ca micropigmentarea să dureze mai mult?

Răspunsul scurt este da.
Parerea noastra este ca aproximativ 70% din decolorare se datoreaza tipului nostru de piele. Restul de 30% din pierderea culorii in sprancene se datoreaza obiceiurilor si stilului nostru de viata.

Mulți factori pot afecta longevitatea sprâncenelor micropigmentate. In special expunerea la soare, mersul la solar fara protectia sprancenelor. O cauza majora poate fi nerespectarea sfaturilor de ingrijire post-tratament sau peeling, dermabraziune in zona frunții.

retus sprancene inainte si dupa

Mai jos gasiti cateva intrebari puse pe situl nostru blooms.ro despre necesitatea retusului la sprancene  si durata in timp a micropigmentarii.

      1. Carina ne intreba:
Care micropigmentare la sprâncene durează mai mult?
Micropigmentare prin pudrare sau tehnica fir cu fir? Mulțumesc

Noi am raspuns:
Buna ziua,
retusul sprancenelor micropigmentate prin tehnica pudrat se face mai tarziu deoarece:

  • zona de piele pigmentata este mai mare
  • cantitatea de pigment ajunsa in piele este mai mare
  • are mai putine detalii decat micropigmentarea fir cu fir

Cu timpul culoarea se estompeaza dar forma ramane aceeasi.

Micropigmentarea fir cu fir are o aparenta naturala si este preferata de majoritatea persoanelor. Cu timpul culoarea se estompeaza si forma se modifica iar firele nu se mai vad clar. Aici retusul la sprancene se face mai repede.

Pentru o durata mai mare in timp, noi folosim tehnica mixta, hibrida – se realizeaza firele si printre ele se face un fond mai deschis. Asa se asigura si partea estetica si cea de durata mai lunga in timp.

       2. Anca ne intreba:
Buna ziua. As avea o întrebare. Cam in cat timp se pierde culoarea…? Va mulțumesc frumos.

Noi am raspuns:
Buna ziua,
un retus la sprancenele pigmentate este necesar dupa 1-2 ani pentru a revigora culoarea.
Culoarea se estompeaza aproape complet dupa 2-3 ani.

       3. Cristiana intreaba:
Buna ziua asi vrea sa stiu daca dupa micropigmentarea sprancenelor mai este nevoie de retus de intretinere luna de luna.

Noi am raspuns:
Buna ziua,
nu este nevoie de retus de intretinere lunara.
Dupa cele doua sedinte de micropigmentare puteti lua in considerare un retus la sprancene in:
• minim 6 luni – se intampla rar
• 1 an – cam aceasta este regula
• 2 ani – in putine cazuri
Cele doua sedinte initiale se fac la o distanta de 2-8 saptamani una de cealalta.

       4. Miriam intreaba:
Buna seara, as dori sa stiu daca pot aplica tehnica de micropigmentare a sprancenelor eu avand deja sprancenele tatuate (prima data facute acum 4 ani). Am tatuaj complet care in timp s-a decolorat. Multumesc!

Noi am raspuns:
Buna dimineata Miriam,
daca s-au decolorat suficient, putem face retusul prin micropigmentare fir cu fir sau powdering peste vechiul tatuaj. Conditia este sa nu doriti o culoare mai deschisa decat cea actuala.

            5. Doina intreaba:
Sunt din Galati si imi doresc mult sa ajung la salonul dumneavoastra pentru retus. Mi-am tatuat sprancenele in urma cu 4 ani la noi in oras si din pacate nu au iesit cum mi-am dorit. Acum dupa 4 ani arata din ce in ce mai rau s-au decolorat si vreau sa le schimb si forma, spuneti-mi cum sa procedez.

Noi am raspuns:
Daca s-au decolorat suficient putem sa facem retusul prin tehnica fir cu fir dar si pudrat. Forma putem sa o schimbam atat cat ne permite vechea forma.

Putem deasemenea sa folosim pe portiuni mici un pigment de camuflare a vechiului pigment pentru a corecta vechea forma.
Era bine daca puteati venii la o consiliere initiala. Pentru ca sunteti din alt oras ne-ar ajuta daca ne-ati trimite poze cu sprancenele actuale.

Daca ai intrebari scrie in formularul de mai jos.

Vezi Preturi, Poze si cum facem noi micropigmentarea la sprancene.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.8/5 - (10 votes)