Tatuaj contur ochi

Tatuajul contur la ochi, numit și micropigmentare sau eyeliner, evidențiază frumusețea ochilor și oferă multiple avantaje în viața de zi cu zi.

Micropigmentarea pleoapelor este alegerea femeilor practice care își doresc să exprime eleganță și distincție în fiecare moment al zilei.

Pe scurt

CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE TATUAJUL LA OCHI

 1. Poți alege un contur fin în baza genelor sau unul mai pronunțat cu sau fără codiță.
 2. Se realizează cu ajutorul unui aparat cosmetic modern care introduce în piele pigmenţi speciali concepuţi pentru zona facială.
 3. Micropigmentarea ochilor înlocuiește dermatograful sau tusul, astfel tu ești mereu atrăgătoare și elegantă.
 4. Forma va fi clară, simetrică și potrivită trăsăturilor tale.
 5. Folosim produse de unică folosință și pigmenți medicali. Tatuajul pleoapelor este perfect tolerabil – datorită anestezicelor externe.
 6. Se poate face la orice vârstă după 18 ani. Pielea din zona ochilor trebuie să fie sănătoasă. Recomandabil fără gene false înainte de procedură.
 7. Se realizează în 1-2 ore. Se fac 2 ședințe la distanță de 2-8 săptămâni.
 8. După procedură o să folosești o cremă primită de la noi. Poți conduce sau ieşi pe stradă fără probleme.
 9. Avantajele principale sunt: ai un look îngrijit tot timpul, faci economie de timp și nervi salvaţi la machiajul zilnic.
 10. Refacerea culorii la eyeliner se face după 1-3 ani pentru un look proaspăt și costă cu 30-50 % mai puțin.
 11. Prețul total pentru Eyeliner cu codita este 720 lei, Tatuaj Contur Ochi Sus fără codiță este 620 lei, Contur Ochi Jos 480 de lei sau ambele pleoape sus/jos 935 de lei.

Un eyeliner semipermanent te scapă de conturul trasat inegal sau care se întinde, de conturul greu de realizat dimineața. Te ajută să economisești timp, bani și uneori nervi:)

Expertă Alexandra Malinătescu – specialistă în tatuaj cosmetic cu 16 ani de experiență, te va consilia pentru a găsi cea mai potrivită formă pentru tine.

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

 

Servicii: Sprancene, Eyeliner.

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Gradinaru Roxana

Buna ziua, foarte multumita de serviciile acestei clinici. Mi-am facut micropigmentare sprancene,buze si contur ochi. Oameni minunati, rabdatori si implicati. Cu siguranta ne vom revedea si pentru alte servicii.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Madalina Busuioc

sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Roxana Gaina

Eu am avut parte de acesti oameni minunati care mi-au pus la dispozitie servicii profesioniste de la micropigmentare pana la tatuaje corporale, recomand din suflet tuturor sa mearga acolo pentru oricare din aceste servicii.

Alina Teodorescu

Client Service Director - Kondiment

Tatuaj contur ochi sus si jos

Despre ochi, se spune că sunt fereastra sufletului. Privirea este cea care, fără excepție, atrage atenția ca un magnet.

CE ESTE UN TATUAJ SEMIPERMANENT AL PLEOAPELOR?

Folosită cu mare succes în cosmetică, este o metodă de colorare a pielii cu pigmenti cosmetici medicali.

Pigmenții se introduc în straturile superioare ale pielii prin tatuaj cosmetic, unde rămân o perioadă de timp determinată.

Tatuaj contur ochi jos

Machiajul semipermanent al pleoapelor te scapă de:

• conturul inegal trasat cu creionul negru
• rimelul care curgea la saună
• conturul cu tus greu de realizat dimineața
• fardul tău de ochi care îți dădea bătăi de cap la piscină, la fitness, la plajă, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea

Tatuaj contur ochi codita

PENTRU CINE ESTE RECOMANDAT UN CONTUR DE OCHI SEMIPERMANENT?

Este recomandat pentru cele care:
• nu au timp sau răbdare – să-și deseneze conturul ochilor în fiecare zi
• nu vor să aibă grija permanentă a machiajului
• își doresc să arate bine – tot timpul zilei până seara târziu
• au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje
• au înaintat în vârstă
• sunt sportive, proaspete mămici sau doar foarte ocupate
• își doresc un tatuaj cosmetic, dar nu pentru toată viața
• poartă ochelari, suferă de artrită sau cataractă sau alte afecțiuni – ce le împiedică să aplice așa cum și-ar dori produsele de machiaj

DOARE TATUAJUL COSMETIC LA CONTURUL OCHILOR?

La Blooms Beauty, experiența esteticienei, ultima tehnologie folosită și mai ales noile anestezice externe ne permit să reducem discomfortul creat la cote greu de imaginat acum câțiva ani.

Folosim un mix de anestezice externe foarte eficiente. Procedura este ușor tolerabilă chiar și de către persoanele sensibile.

Tips! Nu trebuie să aveți aplicate gene false când faceți procedura. Astfel esteticiana va lucra mai ușor iar dumneavoastră nu riscați să pierdeți banii pe genele false aplicate.

CARE ESTE EFECTUL?

eyeliner tatuat

Conturul superior al ochilor se realizează la Blooms Beauty la rădăcina genelor, ceea ce face ca acestea să pară mai dese.

Procedura are ca rezultat obținerea unei linii ce evidentiaza vitalitatea ochilor, fără a crea o aparență puternică de fard la nivelul ochilor.

CE FEL DE CONTUR MI SE POTRIVESTE?

model contur ochi tatuat

Poți alege între un contur fin, delicat și romantic sau unul mai pronunțat, mai dramatic, cu sau fara codita.

Alegerea se face în funcție de forma ochilor, a feței, în funcție de stil, look sau preferințe.

CUM DECURGE O ȘEDINȚĂ DE TATUAJ COSMETIC LA BLOOMS BEAUTY?

Odată hotărârea luată, programează o întâlnire cu esteticiana și spune-i așteptările tale.

Va fi o mică discuție despre intenția ta, stilul de viață și necesitățile pe care le ai, câteva întrebări despre starea de sănătate.

Vei primi informații despre metoda de lucru, aparatura folosită, măsurile de sterilizare și igienă, despre cum să îngrijești conturul după procedură.

…in continuaredesen forma pentru tatuarea pleoapei superioare

se  trece la simularea prin desen – cu creionul dermatograf direct pe conturul ochilor – pleoapelor până când se obține o formă care să fie pe placul tău și al esteticienei.

Doar după ce se găsește forma cea mai potrivită a conturului la ochi și doar cu acordul tău se trece la tatuarea cosmetică a conturului, dar nu înainte de aplicarea anesteziei externe pe piele.

realizare tatuj cosmetic la ochi

La plecare vei primi gratuit o broșură cu instrucțiuni despre îngrijirea conturului și o cremă specială pentru acasă pe care o vei aplica timp de câteva zile.

ESTE O PROCEDURĂ SIGURĂ?

La Blooms Beauty garantăm siguranța medicală și igienică a pigmentării realizată cu procedura Long Time Liner Conture® Make-up.

Dispozitivul de pigmentare:

aparat tatuaj cosmetic

Dispozitivul LTLCM este singurul aparat de realizat tatuaje cosmetice care a trecut examenele de verificare medico-sanitare realizate de către specialiștii și oficialitățile de control și omologare din România și Germania.

Utilizarea sa a fost aprobată de către Ministerul Sănătății din România în 12.07.2004.

Sterilizare: acul folosit este de unică folosință – și este desigilat chiar de către tine, ustensilele sunt sterilizate conform legilor în vigoare iar ție ți se prezintă proba sterilizării și la cerere se poate repeta sterilizarea în prezența ta.

Pigmenți:

Pigmenti-tatuaj-contur-ochi

 

Folosim pigmenti cosmetici medicali produși – doar în Germania, aceștia fiind cei mai scumpi, dar și cei mai calitativi și siguri din Europa, testați dermatologic și alergologic.

Pigmenții folosiți de noi sunt testați antialergic, antiseptic și sunt fabricați cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG și supuși examenului de siguranță MRI.

Producătorul german al metodei LTLC – Make-up, echipamentul și pigmentii au fost recompensați cu numeroase premii internaționale de excelență în Make-up Semi-Permanent.

Long-Time-Liner Awords

Toate echipamentele noastre sunt păstrate conform celor mai stricte norme sanitare.

UNDE FACEM NOI MICROPIGMENTARE

Te așteptăm într-un spațiu dedicat procedurilor estetice faciale. Avem aproape 20 de ani de experiență în micropigmentare.

Avem peste 150 de pareri pozitive de 5 stele pe contul nostru de Google Maps, Facebook si nu numai.

CÂT TIMP REZISTA MACHIAJUL SEMIPERMANENT LA CONTURUL OCHILOR?

Majoritatea persoanelor sunt de acord ca rezista în medie 2-5 ani, la fel de bine în unele cazuri poate dura şi mai mult de 5 ani.

CÂND FACEM RETUŞ LA MACHIAJUL SEMIPERMANENT AL OCHILOR?

Cu timpul culoarea conturului începe să piardă din intensitate. Puteti face o refacere -retus la ochi dupa 1-3 ani pentru a împrospăta culoarea.

Repigmentarea conturului la ochi costă mai puțin și se poate face la orice interval de timp al machiajului semipermanent inițial dacă acesta este încă vizibil.

La Blooms Beauty, pot face retuș și persoanele care au tatuajul la conturul ochilor realizat la alte saloane.

CÂTE SEDINȚE SUNT NECESARE ?

Se face într-o ședință, iar dacă este nevoie, se poate realiza și a doua ședință într-un interval de timp cuprins între 3 și 8 săptămâni de la prima ședință. A doua ședință este gratuită, valabil și la repigmentare.

CARE SUNT COSTURILE TOTALE PENTRU UN TATUAJ LA PLEOAPELE SUPERIOARE SAU INFERIOARE?

Expertul Alexandra Malinatescu – specialist în micropigmentare cu 16 ani de experiență.

Eyeliner – contur cu codita/ include 2 sedinte

720lei

Contur pleoape /include 2 sedinte

vezi si promotii 

620lei

Repigmentare/include 2 sedinte

500lei

Repigmentare/ posesori card blooms / include 2 sedinte

500lei 420lei

Contur pleoape / include 2 sedinte

vezi si promotii

480lei

Repigmentare/include 2 sedinte

450lei

Repigmentare/ include 2 sedinte/ posesori card blooms

450lei 350lei

Repigmentare = ( intensificare sau re-tatuare) = refacerea, fara modificari de forma, a unui tatuaj cosmetic (micropigmentare) mai vechi, executat la blooms sau la alte saloane.

Prețurile sunt finale și includ tot ce este nevoie: consultația/consilierea, prima ședință, a doua ședință și crema post-tratament. Nu există costuri adiționale sau suplimentare.

Tatuaj contur ochi jos

ÎN CÂT TIMP SE REALIZEAZĂ UN ASEMENEA MACHIAJ SEMIPERMANENT?

 1. Durează între 60 si 90 de minute pentru fiecare contur sau 2 ore pentru contur superior şi inferior.
 2. Luăm în considerare completarea şi citirea unui formular si prezentarea în detaliu a procedurii.
 3. Apoi consilierea si simularea – prin desen direct pe conturul pleoapei,
 4. Apoi timpul necesar anesteziei si tatuarea cosmetica a conturului la ochi.

CUM O SĂ ARĂT DUPĂ TATUAREA OCHILOR?

Tatuaj contur ochi

În primele 1-3 ore este posibil ca pielea din zona pleoapelor să fie puțin iritată, cel mult ca după o “partidă” de plâns, după care va reveni la normal.

Poți conduce mașina sau merge pe stradă fără probleme.

POT SĂ FAC MACHIAJ SEMIPERMANENT LA OCHI ÎNAINTE SĂ PLEC ÎN VACANŢĂ?

Dacă în vacanță te vei expune mult timp la soare, la apa mării sau la vânt, este bine să te gândești la tatuaj contur ochi cu 2 săptămâni înainte de plecarea în vacanță.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE TATUAREA OCHILOR

Negrul este recomandat de majoritatea specialiștilor și de producătorii de pigmenti. Alte culori își pot schimba nuanța în timp, mai ales că noul contur la ochi o să țină 2-5 ani.

Da. În afara de tatuajul la ochi, puteți face în cadrul aceleiași ședințe și pigmentarea buzelor și sprâncenelor. Este o alegere care vă aduce reduceri de preț între 15% și 25% și economisiți și timp.

Da. Astăzi, machiajul semipermanent poate fi îndepărtat în același mod în care sunt tratate tatuajele corporale – cu tratamente laser. Sunt medici specializați în îndepărtarea machiajului permanent, cum ar fi tatuajele la ochi (prelungirea conturului), sprâncene și buze.

În general, toate doamnele sunt un bun candidat. Sunt totuși cazuri în care anumite persoane nu pot alege chiar orice model de eyeliner. Aceste motive țin de forma anatomică a ochiului și de cât de lăsate sunt pleoapele.

Conturul cu codița la ochi este mai greu de realizat la doamnele cu pielea foarte subțire sau vascularizată la suprafață.

În astfel de cazuri, vă recomandăm o consultatie inițială.

Da. Dacă starea de sănătate este bună, nu este absolut nicio problemă. Persoanele sub 18 ani nu pot face machiaj semipermanent decât cu acordul părinților, în rest nu există altă limitare de vârstă.

Machiajul semipermanent este o procedură concepută pentru a funcționa în armonie cu chipul tău în schimbare odată cu înaintarea în vârstă.

Dacă ar avea un efect permanent, închipuiți-vă cum ar arăta un contur făcut la vârsta de 40 de ani și cum va arăta 20 de ani mai târziu când persoana va avea 60 de ani.

Pielea feței este într-un proces continuu în care celulele vechi sunt înlocuite cu altele noi, iar acest lucru contribuie semnificativ la estomparea culorii. Expunerea zilnică la razele UV joacă un rol major în scurtarea vieții noului tău eyeliner.

In cazul in care suferiti de tulburări de coagulare a sangelui sau alte boli grave ale sistemului imunitar sau cardiac, este posibil să nu fiți candidatul ideal.

La fel ca în medicină și în cosmetica, orice intervenție asupra omului poate avea și efecte secundare.

Reacțiile alergice sunt destul de rare, dar ele există. Se manifestă prin iritarea și umflarea moderată a pielii în jurul ochilor. În general, se vindecă de la sine în 2-3 zile sau cu antialergice specifice.

Infecțiile sunt posibile. Este recomandabil să apelați la saloane cu reputație și experiență care își desfășoară activitatea în locații pregătite pentru machiajul semipermanent.

Granuloamele sunt mase care se formează în interiorul țesutului în jurul unei substanțe străine. Se întâlnesc extrem de rar și pot apărea la lucrările realizate de esteticiene lipsite de experiență sau care folosesc aparate puternice.

Poate fi o alternativă fericită pentru persoanele care sunt alergice la machiajul tradițional.

Vederea slabă sau mâinile nesigure pot face dificilă aplicarea creionului de ochi, iar machiajul semipermanent vine ca o alternativă viabilă.

Persoanele cărora le place să poarte machiaj, dar nu au întotdeauna timp să-l aplice, ar putea aprecia această procedură.

Este interesant să vezi câte vedete recurg la machiajul semipermanent, chiar dacă nu toate își recunosc public opțiunea. Iată câteva celebrități care au declarat deschis că utilizează această tehnică:

– Katie Holmes este una dintre celebritățile care a admis că folosește machiaj permanent la ochi și buze. Într-un interviu pentru revista Allure, a menționat că își dorește rezultate pe termen lung și să scape de ritualul zilnic al machiajului.

– Pamela Anderson
Machiaj semipermanent: sprâncene și eyeliner.
Pamela Denise Anderson este o actriță și model canadiano-americană, celebră pentru aparițiile sale în revista Playboy și pentru munca sa în sitcomuri.

– Cher
Machiaj semipermanent: eyeliner.
Cherilyn Sarkisian este o cântăreață și actriță americană, cunoscută sub numele de „Zeița Pop”.

– Dolly Parton
Machiaj semipermanent: eyeliner și buze.
Dolly Rebecca Parton este o cântăreață, compozitoare si actriță.

Indiferent de profesie, femeile preocupate de imaginea lor personală

vor fi întotdeauna

remarcate si admirate de cei din jur.

Scopul machiajului semipermanent realizat de către noi este acela de a sublinia și a evidenția frumusețea fiecărei femei prin retușuri cosmetice delicate și mai ales care să o avantajeze.

Toate informațiile din articol sunt valabile doar pentru machiajul semipermanent la ochi realizat în salonul Blooms Beauty.

Din cauza diversității de aparate de tatuat (cosmetice sau nu) folosite în România, datorită originii și compoziției diferite a pigmentilor, tehnicilor diferite de tatuare, condițiilor de lucru/sterilizare și experienței precare a personalului, efectele, consecințele și rezultatele obținute în alte saloane pot fi cu mult diferite.

 

Microdermabraziune Blooms.ro

Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii sau mai ai nelămuriri. Poti afla mai multe citind şi celelalte articole din blogul nostru.

Pentru întrebări sau comentarii poţi folosi formularul de mai jos, vezi ce au întrebat alţii !

În baza acestor informaţii nu ne asumăm nici un fel de răspundere asupra rezultatelor obţinute în alte saloane care efectuează tatuaje cosmetice. Reproducerea neautorizată integrală sau parţială a textelor sau imaginilor din acest site este interzisă, contravine drepturilor de autor şi se pedepseşte conform legii.

 

Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent