Machiaj semipermanent

Machiaj semipermanent

Machiajul semipermanent este o metoda de pigmentare a pielii la sprancene, buze si contur ochi.

Pigmentii – de diferite culori se introduc cu un ac special in straturile superioare ale pielii.

Te scapa de conturul trasat inegal cu creionul, fardul sau rujul care se intinde, conturul greu de realizat dimineata. Salveaza timp, bani si uneori nervi:)

Cu 18 ani experienta in machiaj semipermanent vom gasi impreuna o forma frumoasa si potrivita pentru tine.

Unde se poate face machiaj semipermanent?

 1. La sprancene poti sa camuflezi lipsa totala sau partiala a firelor de par si sa obti un contur clar si frumos definit.
 2. Scapi de rutina zilnica pentru conturul pleoapelor si iti pui in evidenta frumusetea ochilor.
 3. Machiajul semipermanent al buzelor – iti asigura un contur clar si o culoare uniforma. Da impresia de volum si ascunde iregularitatile native ale buzelor.

Este o procedura sigura?

Este o procedura sigura realizata cu produse de unica folosinta si pigmenti medicali. Machiajul semipermanent este perfect tolerabil – datorita anestezicelor.

Cat dureaza?

Efectul dureaza – 1-2 ani la sprancene si 2-5 ani la conturul de ochi si buze.

Cat costa?

Sprancenele costa 850 de lei, conturul la ochi sus 620 de lei si jos 480 lei, iar buzele intre 600-1100 de lei in functie de procedura aleasa.

Refacerea unui machiaj semipermanent costa cu 40-50 % mai putin. Dupa procedura poti merge la serviciu sau iesii in societate imediat sau a doua zi.

Scopul machiajului semipermanent realizat de catre noi este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze.

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

<div class="sldr_title" style=&quot;font-family: Arial,Helvetica,sans-serif;font-size:18px;font-weight:bold;font-style:normal;color:#3F4C6B;margin:5px 0 10px 0&quot;> </div>
Cristina Girleanu
Cristina GirleanuKey Account Manager - Studio Moderna
Pentru mine tatuarea sprancenelor a fost una dintre cele mai bune decizii. Sprancenele mele erau destul de rare si pentru a le da o forma foloseam creion si bineinteles nu reuseam mereu cea mai buna forma. Pe langa rezultat, intreaga experienta a fost una placuta: locatia, salonul, experienta si ‘mana usoara’ a esteticienei. Sunt incantata de sprancenele mele. Multumesc blooms!
Alina Teodorescu
Alina Teodorescu Client Service Director - Kondiment
Eu am avut parte de acesti oameni minunati care mi-au pus la dispozitie servicii profesioniste de la microdermabraziune pana la tatuaje corporale, recomand din suflet tuturor sa mearga acolo pentru oricare din aceste servicii.
Ioana Gal
Ioana GalMedic stomatolog – Cabinet Loadent
Rasfatul este o arta! Am simtit-o! La Blooms Beauty ma surprind mereu cu metode si produse de ultima generatie!
Florentina Tina Stan
Florentina Tina StanEstetician & Owner la Pink Room
Dincolo de calitate si profesionalism, am gasit etica si buna dispozitie. Revin cu incredere si drag de fiecare data!

 

Este un “inventator de timp” si un “salvator de bani”: nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj:

 • urmele lasate pe pahare
 • conturul care se intindea
 • buzele colorate inegal
 • rimelul care curgea la sauna
 • conturul cu tus greu de realizat dimineata
 • fardurile care iti dadeau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea

Iar daca tenul tau este sensibil, esti alergica la machiaje, esti tanara mamica, ai nevoie de o reconstructie cosmetica sau te-ai saturat pur si simplu sa te tot machiezi in fiecare zi, un machiaj semipermanent este solutia ideala.

Machiaj semipermanent sprancene, ochi, buze
Ce este un machiaj semipermanent ?
Cum se realizeaza un machiaj semipermanent?
Cu ce se realizeaza un machiaj semipermanent?
Cat dureaza un machiaj semipermanent ?
Cine poate incerca un machiaj semipermanent ?

Ce este un machiaj semipermanent ?

Sunt mai multi termeni folositi pentru a denumi aceeasi procedura: dermopigmentare, repigmentare, machiaj de lunga durata, pigmentare cosmetica, micro-pigmentare.

Machiaj semipermanent

Un machiaj semipermanent, diferit de un machiaj permanent, este o metoda de dermografie, de colorare prin dermopigmentare a pielii cu pigmenti, care se introduc in straturile superioare ale pielii.

Acesti pigmenti raman in piele o perioada determinata.

Este utilizata in dermatologie pentru camuflarea zonelor de tesut depigmentate sau hiperpigmentate. In estetica aplicata pentru reconstructia prin pigmentare a unor zone specifice afectate.

Cu mare succes in cosmetica pentru realizarea de machiaj semipermanent la sprancene, conturul pleopelor sau buze.

Cum se realizeaza un machiaj semipermanent?

Salon machiaj semipermanent Bucuresti

Machiajul semipermanent este o pigmentare de lunga durata care dureaza pana la 2-5 ani, realizata la Blooms Beauty cu pigmenti cosmetici medicali.

La sprancene, pentru un look proaspat este recomandata refacerea machiajului semi-permanent la 1 – 2 ani.

Tehnica speciala utilizata pentru machiaj semipermanent, difera de cea pentru machiaj permanent, mai este cunoscuta si ca micropigmentare sprancene.

Se realizeaza pentru:

 1. redefinirea fir cu fir sau pudrat a sprancenelor
 2. conturarea pleoapelor (superioara si inferioara)
 3. conturarea si colorarea buzelor
 4. camuflarea cicatricelor, repigmentare, puncte de frumusete (alunite),
 5. reconstructii post operatorii sau dupa accident.Machiaj semipermanent salon

Vreti sa primiti complimente pentru cum aratati de la primele ore ale diminetii?
V-ati saturat sa va chinuiti in fiecare dimineata cu linia de contur a ochilor?
Credeti ca forma, culoarea si volumul buzelor sunt arme de seductie?

Atunci este momentul sa incercati un machiaj semipermanent.

Cu ce se realizeaza un machiaj semipermanent?

Long-Time-Liner Awords

In Romania, dispozitivul de pigmentare (machiaj semipermanent), nu pentru machiaj permanent, omologat si aprobat de catre Ministerul Sanatatii este Long Time Liner Conture® Make-up.

Acest dispozitiv de dermopigmentare este utilizat doar in cateva saloane cosmetice din tara. Unul dintre acestea este Blooms Beauty.

Licenta de utilizare a acestei metode este acordata urmand proceduri si reguli foarte stricte, de pregatire a practicienilor sub indrumarea unor traineri specializati in Germania, tara de origine a dispozitivului.Aparat machiaj semipermanent

Aceasta metoda de machiaj semipermanent este realizata cu culori si pigmenti special adaptati acestei proceduri si diferiti de cei folositi pentru machiaj permanent.

Procedura include o consultatie prealabila, prima aplicare a pigmentului, urmata de o revenire pentru a uniformiza culoarea.

Cat dureaza un machiaj semipermanent ?

Dermopigmentarea LTL Conture® Make-up este considerata machiaj semipermanent si nu machiaj permanent. Pigmentul ramane fixat in primele straturi ale pielii pana la reinnoirea naturala a ei, pana la 2 – 5 ani.

La fel de bine in unele cazuri poate dura si mai mult de 5 ani, in functie de viteza de regenerare a organismului fiecarei persoane in parte. Pigmentul incepe in timp sa se estompeze progresiv.

Machiaj semi-permanent spranceneLa sprancene, pentru un look proaspat este recomandata refacerea machiajului semi-permanent la 1 – 2 ani.

Conturul pleopelor rezista cel mai mult in timp.

Fata de un machiaj permanent, un machiaj semipermanent poate fi: repigmentat-retusat pentru a reface si intensifica vechia dermopigmnetare; modificata forma; schimbata culoarea sau lasat sa se estompeze.

Cine poate incerca un machiaj semipermanent ?

Machiaj permanent

 1. Cele tinere sau mai in varsta, cele care nu au nevoie de un machiaj permanent zilnic dar doresc doar o accentuare a trasaturilor naturale sau care isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme.
 2. Cele care au nevoie de reconstructii, redefiniri sau camuflari post operatorii de cicatrici in urma accidentelor, operatiilor, arsurilor, bolilor.
 3. Cele care au urmat tratamente – de chimioterapie si care si-au pierdut o parte, sau o mare parte a sprancenelor si/sau genelor.
 4. Cele active ori sportive – care nu vor sa aiba grija unui machiaj permanent zilnic, cele care sufera de alergii la produsele cosmetice, cele cu pielea sensibila sau cu vederea slabita pentru care aplicarea machiajului reprezinta o problema.
 5. De la actrite si modele la femei de afaceri, de la cele pentru care un machiaj permanent zilnic este indispensabil, la cele care nu mai au timp sau nu mai au rabdare sa se machieze.

Machiaj Semipermanent5

Cat costa un machiaj semipermanent la sprancene, buze sau conturul pleopelor vezi aici.

Un machiaj semipermanent este ideal pentru cele care:

• au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje
nu au timp sau nu au rabdare pentru un machiaj permanent zilnic
• nu vor sa aiba grija permanenta a machiajului
• isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme
• isi doresc un tatuaj cosmetic, dar nu un machiaj permanent pentru toata viata
• poarta ochelari, sufera de artrita sau cataracta
• au nevoie de reconstructii sau redefiniri
• au nevoie de camuflari post-operatorii de cicatrici, arsuri, chimioterapie.

Machiajul semipermanent realizat la Blooms Beauty

Machiaj semi-permanent sprancene

Scopul unui machiaj semipermanent realizat de catre noi este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze.

Cu fiecare pigmentare sau repigmentare in parte, fie ca este vorba despre corectie, camuflare, reconstructie sau machiaj obtinem cel mai bun si cel mai spectaculos rezultat posibil.

Un machiaj semipermanent realizat la Blooms Beauty este sigur.

La Blooms Beauty garantam siguranta medicala si igienica a pigmentarii.

Dispozitivul LTLCM este singurul aparat de realizat machiaj semipermanent, diferit de aparatul de machiaj permanent, care a trecut examenele de verificare medico-sanitare realizate de catre specialistii si oficialitatile de control si omologare din Romania si Germania. Utilizarea sa a fost aprobata de catre Ministerul Sanatatii din Romania in 12.07.2004.

Folosim pigmenti cosmetici medicali produsi doar in Germania, cei mai scumpi dar si cei mai calitativi si siguri din Europa, testati dermatologic si alergologic.

Pigmentii folositi de noi nu sunt pentru machiaj permanent si sunt testati antialergic, antiseptic, fabricati cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG si supusi examenului de siguranta MRI.

Autoritatea Europeana de Inspectie (TÜV),in urma investigatiilor si analizelor REM/EDX si Gas chromatography. Au certificat si inregistrat pigmentii folositi de noi ca Produs Medical inactiv la implant deci superior calitativ celor pentru machiaj permanent.

Acul este de unica folosinta. Foarte subtire, nu gros ca la machiaj permanent, si este desigilat chiar de catre tine.

Ustensilele sunt sterilizate conform legilor in vigoare iar tie ti se prezinta proba sterilizarii. La cerere se poate repeta sterilizarea in prezenta ta.

Toate echipamentele noastre sunt pastrate dupa cele mai stricte norme sanitare.

Poti afla mai multe citind si celelalte articole din blogul nostru.

Microdermabraziune Blooms.ro

Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru machiajul semipermanent realizat in salonul Blooms Beauty.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.