Despre noi

Esteticiene salon blooms beauty - Alexandra, Ana, Cristina

Blooms Beauty NU este un salon in care se fac “de toate”! NU ne ocupam de par, de corp sau de unghii in acelasi loc! Avem cele mai bune cosmeticiene dar Nu va coafam, Nu va epilam cu ceara, Nu va facem manichiura si nici Nu va putem scapa de celulita!

Blooms Beauty este un salon etalon in micropigmentare in Romania cu 18 ani experienta. Atipic, elegant si minimalist, este special adaptat celor patru servicii oferite la un standard ridicat de calitate si siguranta.

Viziune
La deschiderea Blooms din 2004 am ales sa fim un salon de estetica si sa oferim exclusiv patru proceduri. Doar patru, printre cele mai performante, bune si testate solutii de frumusete a caror eficienta a fost dovedita in clinicile germane: Machiajul Semipermanent, Epilare Definitiva Laser, Microblading, mici Tatuaje corporale, Micro-dermabraziunea  si FaceLift HIFU.

Rezultate
Pozitia de lider al nisei noastre de piata a fost castigata exclusiv pe baza rezultatelor. Experienta ne spune ca tehnica se poate invata, dar volumul mare de clienti – specializarea pe un anumit domeniu si un  – spatiu dedicat exclusiv acestor proceduri nu poate fi compensat cu nimic.
Succesul tratamentelor efectuate de catre noi se reflecta in beneficiile evidente aduse voua, si asta reprezinta cea mai importanta carte de vizita a salonului BLOOMS.
 

Calitate
Inca de la prima vedere, calitatea ne diferentiaza iar gradul de satisfactie se reflecta intr-un procent mare al celor care revin sau ne recomanda.

Spre deosebire de alte saloane, Blooms Beauty s-a specializat doar in machiaj semipermanent, epilare definitiva laser, microblading, microdermabraziune si FaceLift HIFU. 

Esteticienele executa zilnic aceleasi proceduri, au un bun control al aparaturii si o vasta experienta in consiliere si executie, rodul a sute de proceduri efectuate.

Performanta
In construirea portofoliului de servicii am decis ca numai o colaborare cu branduri de renume internaţional ne poate ajuta sa atingem calitatea dorita pe care sa o oferim celor ce ne calca pragul.

Pregatirea esteticienelor, aparatura si consumabilele folosite in salonul blooms beauty sunt asigurate de compania germana Long-Time-Liner, lider pe piata serviciilor de machiaj semipermanent.

Pentru tratamentele dermo-cosmetice folosim Sistemul German Original de Microdermabraziune cu Cristale de Corindon Reviderm Skin Peeler. Impreuna cu gama dermo-cosmetica profesionala dezvoltata special pentru a insoti si completa rezultatul microdermabraziunii.

Pentru epilare definitiva folosim un Laser Dioda 808nm de ultima generatie produs de o firma italiana, la fel si pentru FaceLift HIFU, unele dintre cele mai performante aparate laser  cosmetice din lume la ora actuala.

 

Intimitate
Pentru discretia si intimitatea ta tratamentele se fac numai cu o programare initiala. Astfel intotdeauna in salon vei fi doar tu impreuna cu una dintre esteticienele noastre.

Nu ne folosim de imaginea ta si nu postam pe site sau pe internet poze integrale, cel mult imagini decupate, cu zona tratata.

Membrii echipei si zambetul vostru sunt cele mai importante. Renumele, cea mai buna echipa de esteticiene si clientele devenite prietene au fost consolidate in ani de experienta si de lucru in acelasi domeniu.

Si despre aceste lucruri va pot vorbi cele cateva mii de prietene care ne-au trecut pragul cel putin o data!
Google