Despre noi

VIZIUNE

Blooms Beauty NU este un salon în care se fac „de toate”! NU ne ocupăm de păr, de corp sau de unghii în același loc! Avem cele mai bune cosmeticiene dar Nu vă coafăm, Nu vă epilam cu ceară, Nu vă facem manichiură și nici Nu vă putem scăpa de celulită!

Atipic, elegant și minimalist. Salonul Blooms Beauty este special adaptat celor 4 servicii oferite la un standard ridicat de calitate și siguranță.

REZULTATE DE 5 STELE

Ne mandrim cu peste 150 de reviews pozitive de 5 stele pe conturile noastre de Google Maps, Facebook si nu numai.

Din 2009 unicul loc in care am curajul sa merg sa imi pigmentez buzele și sprâncenele. După ce am văzut experiențele negative ale altor femei, ma simt in siguranța la Blooms și am sa revin mereu la acest salon. Jos pălăria pentru Owner și Alexandra.

Recomand cu încredere. Curat. Profesioniști Preț corect. Rezultate minunate. Amabilitate maxima.

Gabriela Pacea

District Manager - Mercedes-Benz Romania

Eu am avut parte de acesti oameni minunati care mi-au pus la dispozitie servicii profesioniste de la micropigmentare pana la tatuaje corporale, recomand din suflet tuturor sa mearga acolo pentru oricare din aceste servicii.

Alina Teodorescu

Client Service Director - Kondiment

O mana sigura, experimentata, o atmosfera calda si relaxanta! Revin de fiecare data cu placere!

Laura Dan

Sunt foarte mulțumită de micropigmentare sprancenelor si a buzelor!

Cristina Raluca V

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

 

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.

Servicii: Sprancene, Contur Ochi.

Gradinaru Roxana

Buna ziua, foarte multumita de serviciile acestei clinici. Mi-am facut micropigmentare sprancene, buze si contur ochi. Oameni minunati,rabdatori si implicati. Cu siguranta ne vom revedea si pentru alte servicii.

Madalina Busuioc

Foarte mulțumită de rezultatul primit,privind forma sprâncenelor cât și micropigmentarea sprâncenelor au iesit super. Super de treaba din toate punctele de vedere. Si epilarea laser la axile, si procedura hifu la față au fost foarte eficiente. Recomand cu drag !

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare Laser.

Mihaela Tuca

Superba si rapida experienta, am acum sprancenele pe care mi le-am dorit! Pretul e super okay si procedura in sine e rapida si fara dureri. Recomand! Abia astept sa vin si la retus.

Ana Maracineanu

Am fost la Blooms pentru micropigmentare sprâncene și sunt foarte mulțumită de rezultat. Recomand!

Cristina Tarasescu

Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Valoare

Foarte mulțumită de noile mele sprâncene, personal foarte amabil, servicii de calitate. Recomand cu toată încrederea.

Irina Petcu

General Manager - Restaurant Ai Sapori

Specializarea timp de 18 ani pe un anumit domeniu și un spațiu dedicat acestor proceduri nu poate fi compensat cu nimic.

Calitatea ne diferențiază, iar gradul de satisfacție se reflectă într-un procent mare al celor care revin sau ne recomandă.

INTIMITATE 

Intotdeauna în salon vei fi doar tu împreună cu una dintre esteticienele noastre. Pentru discreția și intimitatea ta, tratamentele se fac doar cu o programare inițială.

DISCRETIE

Nu ne folosim de imaginea ta și nu postăm pe site sau pe internet poze integrale cu tine.

CALITATE

Spre deosebire de alte saloane, Blooms Beauty s-a specializat doar în micropigmentare, epilare definitivă laser, FaceLift HIFU si microdermabraziune.

Esteticienele execută zilnic aceleași proceduri, au un bun control al aparaturii și o vastă experiență în consiliere și execuție, rodul a sute de proceduri efectuate.

PERFORMANTA

În construirea portofoliului de servicii am decis că numai o colaborare cu branduri de renume internațional ne poate ajuta să atingem calitatea dorită pe care să o oferim celor ce ne calcă pragul.

Pregătirea esteticienelor, aparatura și consumabilele folosite în salonul blooms beauty sunt asigurate de companii de top din Germania si Italia.

CEL MAI IMPORTANT

Membrii echipei și zâmbetul vostru sunt cele mai importante.

Renumele, cea mai bună echipă de esteticiene și clientele devenite prietene au fost consolidate în ani de experiență și de lucru în același domeniu.

Și despre aceste lucruri vă pot vorbi cele câteva mii de prietene care ne-au trecut pragul cel puțin o dată!

Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent