Termeni si conditii

Definirea termenilor

– Termenii „site”, „acest site” si „site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.blooms.ro. Design-ul si continutul site-ului apartin in exclusivitate S.C. Atmosphere Management S.R.L. si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala a S.C. Atmosphere Management S.R.L. cu punctul de lucru in strada Dr. Iacob Felix 7, sector 1, Bucuresti 011031.

– Prin termenii „utilizator”, „vizitator” si „dumneavoastra” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.blooms.ro, indiferent de motiv.
– Termenii „Regulament”, „Contract” si „Termeni si Conditii” se refera la prezentul contract de utilizare.
– Prin termenul „date personale”, intelegem informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, etc.

Acceptarea „Termenilor si conditiilor”

Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor ce alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, avand valoare contractuala deplina.

S.C. Atmosphere Management S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului contract. In aceasta situatie, S.C. Atmosphere Management S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract de utilizare.

Continutul site-ului

Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.blooms.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai, opiniile utilizatorilor despre produse, cat si alte informatii considerate de S.C. Atmosphere Management S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatori.

S.C. Atmosphere Management S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, S.C. Atmosphere Management S.R.L. isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii cu conditia inregistrarii anumitor date personale ale utilizatorilor. Datele furnizate de utilizatori pot fi folosite in campaniile desfasurate de S.C. Atmosphere Management S.R.L.

S.C. Atmosphere Management S.R.L. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, S.C. Atmosphere Management S.R.L. nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

Copyright

Continutul site-ului www.blooms.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea exclusiva a S.C. Atmosphere Management S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
De asemenea, S.C. Atmosphere Management S.R.L. detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.
Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului acestui site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al S.C. Atmosphere Management S.R.L. In caz contrar, aceasta reprezinta o incalcare a dreptului de proprietate intelectuala si se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Legaturi
Site-ul www.blooms.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Asadar, S.C. Atmosphere Management S.R.L. nu este responsabila pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.BLOOMS.RO SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL WWW.BLOOMS.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.BLOOMS.RO SI SE VA DESCHIDE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent