Tatuaj buze

Tatuaj buze

Dacă dorești buze frumos conturate, ori dacă vrei să le mărești puțin volumul, atunci soluția poate fi tatuajul cosmetic al buzelor.

Expert Alexandra Malinățescu:  Sunt specialist în micropigmentare și tatuaj cosmetic cu 18 ani experiență, te voi consilia cu răbdare pentru a găsi forma și culoarea potrivită.

PE SCURT DESPRE TATUAREA BUZELOR

 1. Tatuarea buzelor se realizeaza cu un dispozitiv special de machiaj semipermanent cu ajutorul căruia pigmentul este introdus în piele.
 2. Înainte se simulează o formă cu creionul direct pe buzele tale și abia apoi se trece la pigmentarea pe piele.
 3. Este o procedură practica care oferă multiple avantaje în viața de zi cu zi.
 4. Nu este dureroasă – datorită anestezicelor externe folosite. Se fac 2 ședințe la distanță de 2-8 săptămâni.
 5. Pentru un look proaspăt este recomandat retușul buzelor tatuate după 2-5 ani.
 6. Prețul total pentru micropigmentarea buzelor:
 • pigmentare totală buze este 1100 de lei și se face în 1,5 ore.
 • contur și mărire buze este 790 lei și durează 1-1,5 ore
 • contur buze este 690 lei și durează 1 oră
 • retușul este gratuit (după 2-8 săptămâni)
 • refacerea unui tatuaj cosmetic mai vechi costă cu 30-40% mai puțin.

Pentru mai multe detalii, sfaturi și lucruri bine de știut, citește tot articolul.

Din 2009 unicul loc in care am curajul sa merg sa imi pigmentez buzele și sprâncenele. După ce am văzut experiențele negative ale altor femei, ma simt in siguranța la Blooms și am sa revin mereu la acest salon. Jos pălăria pentru Owner și Alexandra.

Recomand cu încredere. Curat. Profesioniști Preț corect. Rezultate minunate. Amabilitate maxima.
Servicii: Buze total, Sprancene.

Gabriela Pacea

District Manager - Mercedes Benz Romania

O mana sigura, experimentata, o atmosfera calda si relaxanta! Revin de fiecare data cu placere!

Servicii: Buze total, Sprancene.

Laura Dan

Sunt foarte mulțumită de micropigmentare sprancenelor si a buzelor!

 

Cristina Viforeanu

Buna ziua, foarte multumita de serviciile acestei clinici. Mi-am facut micropigmentare sprancene, buze si contur ochi. Oameni minunati,rabdatori si implicati. Cu siguranta ne vom revedea si pentru alte servicii.

Servicii: Buze total, Sprancene, Contur ochi sus

Busuioc Madalina

sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat.

Servicii: Buze total, Sprancene, Contur ochi sus

Roxana Gaina

CE ESTE TATUAJUL SEMIPERMANENT AL BUZELOR?

Din păcate, rujul perfect nu s-a inventat. Soluția pentru buze perfecte 24 de ore pe zi poate fi micropigmentarea buzelor, cu ajutorul pigmenților semipermanenți.

Folosită cu mare succes în cosmetică, este o metodă de tatuare cosmetica a pielii cu pigmenți speciali pentru fata care, printr-o tehnică specială, se introduc în straturile superioare ale epidermei și care rămân în piele o perioadă de timp.

Tehnica specială utilizată în machiajul semipermanent, deși este aceeași, mai este cunoscută și ca micropigmentare buze, dermopigmentare sau tatuaj cosmetic.

Se folosește și pentru tatuarea sprâncenelor sau conturul la ochi.

Acum este posibil să înlocuim machiajul clasic al buzelor cu tehnica de micropigmentare. Aceasta oferă buzelor mai mult volum, colorare și un contur frumos și simetric.

CE PUTEM FACE DACĂ NU AVEM O FORMĂ BUNĂ LA BUZE SAU NU AU CULOARE?

Buzele au devenit în ultimii ani, mai mult ca oricând, un simbol al senzualității și frumuseții. Forma, mărimea și culoarea buzelor pot vorbi pentru și despre tine.

Se întâmplă ca buzele să nu aibă culoare sau să nu fie bine proporționate, una dintre ele fiind mai groasă sau mai subțire decât ceea ce ne-am dori noi.

Pigmentare buze

În acest caz, corecția cu creionul este destul de vizibilă și nici nu rezistă în timp.

Nici rujurile nu rezistă toate mai mult de câteva ore. Și așa ne trezim cu conturul care se întinde, cu rujul care rămâne pe pahare sau cu buzele colorate inegal.

Dacă dorești buze frumos conturate, ori dacă vrei să le mărești puțin volumul, atunci soluția poate fi machiajul semi-permanent.

Alte alternative pentru augmentarea si infrumusetarea buzelor sunt injectarile si implanturile.

Cele doua proceduri, augmentarea invaziva a buzelor si machiajul semipermanent, se pot completa reciproc cu respectarea ordinii efectuarii lor ( prima data pigmentarea si apoi injectarile/implanturile).

Micropigmentare buze

Prin redesenarea conturului buzelor folosind metoda micropigmentarii, iregularitățile sunt ușor ascunse, mărirea sau micșorarea buzei realizându-se cu ușurință.

CARE SUNT AVANTAJELE UNUI TATUAJ LA BUZE?

Este un „inventator de timp” si un „salvator de bani”: nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp dar te scuteste de cele mai neplacute situatii cauzate de machiaj:

• urmele lasate pe pahare
• conturul care se intinde
• buzele colorate inegal
• conturul cu greu de realizat dimineata
• fardurile care iti dadeau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, in cluburi, ziua sau noaptea!
• reprosurile partenerului sensibil la urmele si gustul rujului

Foarte de ajutor dacă doreşti să arăţi bine mereu, dar nu stăpâneşti arta machiajului.

Nu toate avem „ochi și mână” ca să ne iasă un contur perfect la buze. Alteori durează prea mult sau poate deveni o rutină enervantă.

Iar dacă tenul tău este sensibil, ești alergică la machiaje, ești tânără mămică, ai nevoie de o reconstrucție cosmetică sau te-ai săturat pur și simplu să te tot machiezi în fiecare zi, un machiaj semipermanent poate fi o solutie.

Pe scurt, principalele avantaje oferite de pigmentarea buzelor țin de:

1. Estetică: ai un look îngrijit tot timpul, buzele sunt frumos conturate, colorate și pot părea mai voluminoase.

2. Partea practică: femeile care au un look îngrijit sunt apreciate în societate, câștiga timp prețios dimineața, scapa de stresul și grija retușării machiajului.

CARE SUNT DEZAVANTAJELE TATUAJULUI COSMETIC LA BUZE

Ca orice pe lumea aceasta, există bune și rele în orice și oriunde. Să vedem care ar fi punctele mai slabe în acest caz.

În primul rând, efortul financiar. În București un tatuaj full lips poate costa între 800 și 2500 de lei.

Este un machiaj de lungă durată: Dacă ești o persoană care face o pasiune pentru machiajul clasic și îți place să fii mereu fardată diferit, poate nu ești cel mai potrivit candidat (desi se poate aplica orice ruj peste machiajul semipermanent).

Necesitatea retușurilor: Procedura nu este permanentă și poate necesita o împrospătare la 2-3 ani pentru a menține culoarea și forma dorită. Ceea ce presupune alte costuri și timp investit.

Disconfort: Anestezicele fac procedura suportabilă pentru majoritatea persoanelor. Totuși, este un tatuaj cosmetic și nu se face prin „teleportare”, senzația nu este una tocmai plăcută.

Infecții și alergii: Personal, nu ne-am confruntat niciodată cu aceste probleme, dar ele încă există și apar în statistici.

Un rezultat nesatisfăcător: Uneori, rezultatele pot să nu fie cele dorite, fie din cauza culorii, formei sau uniformității. Corectarea acestora poate necesita ședințe suplimentare.

CUM DECURGE O ȘEDINȚĂ?

Salon tatuaj buze

PROGRAMEAZA-TE: Odată hotărârea luată, programează o întâlnire cu esteticiana și spune-i așteptările tale.

Va fi o mică discuție despre intenția ta, stilul de viață și necesitățile pe care le ai, câteva întrebări despre starea de sănătate.

INFORMATII: Vei primi informații despre metoda de lucru, aparatura folosită, măsurile de sterilizare și igienă, despre cum să îngrijești tatuajul buzelor.

CONSILIERE: Va fi analizat tonul pielii tale, nuanța naturală a buzelor și se va alege de comun acord cea mai potrivită culoare pentru tatuajul tău cosmetic la buze. Conceperea formei va ține cont de simetria facială și de celelalte repere specifice esteticii.

SIMULARE: Apoi se trece la simularea – prin desen cu creionul direct pe buze până când se obține o formă care să fie pe placul tău și al esteticienei.

PIGMENTARE: Doar după ce se găsește forma și se alege culoarea cea mai potrivită și doar cu acordul tău se trece la pigmentarea buzelor, dar nu înainte de aplicarea anesteziei externe.

Pentru discreția și intimitatea ta, tratamentele se fac doar cu o programare inițială.

Întotdeauna în salon vei fi doar tu împreună cu una dintre esteticienele noastre.

salon blooms beauty

LA FINAL: La plecare vei primi gratuit o broșură cu instrucțiuni despre îngrijirea tatuajului și o cremă specială pentru acasă pe care o vei aplica în zona buzelor timp de câteva zile.

RETUS: După minim 2 săptămâni sau maxim 8 săptămâni te așteptăm pentru a doua ședință. Este gratuită, durează mai puțin și în cadrul ei facem mici retușuri și mai adăugăm culoare.

CE FEL DE MACHIAJ SEMIPERMANENT LA BUZE SĂ ALEG?

Ai la dispoziție trei proceduri care diferă ca preț și efect:

1. CONTUR DE BUZE

Dacă ai buzele simetrice, egale și bine vascularizate poți încerca un tatuaj la conturul buzelor… se pigmentează conturul natural al buzelor tale.Tatuaj contur buze

Să ții cont că va fi o diferență de culoare între conturul pigmentat și culoarea naturală a buzelor. Avantajul principal constă în obținerea unui contur uniform și frumos care te ajută să te machiezi corect și rapid.

Procedura durează aproximativ 1 oră și costă 690 lei inclusiv retușul care se face după 2-8 săptămâni.

În cazul în care conturul natural al buzelor este inegal sau asimetric sau ai buzele subțiri poți încerca conturul cu mărire.

2. CONTURUL CU MĂRIRE

Se redesenează/corectează unde este nevoie conturul buzelor și se pigmentează puțin spre centrul buzei. În acest fel se creează impresia de buze mai mari și egale.

Să ții cont că va fi o diferență de culoare între conturul pigmentat și culoarea naturală a buzelor. Avantajul principal constă în obținerea unui contur uniform și frumos care te ajută să te machiezi corect și rapid.Tatuaj contur si marire buze

Procedura durează 60-90 de minute și costă 790 lei inclusiv retușul care se face după 2-8 săptămâni.

3. PIGMENTAREA TOTALĂ A BUZELOR

Cel mai bun efect se obține prin pigmentarea totală a buzelor. Această metodă de pigmentare implică realizarea conturului și umplerea cu culoare a restului buzelor.

Pigmentare totala buzeAstfel se rezolvă problemele de formă și simetrie sau de buze fără culoare.

Se obține impresia de volum. Buzele cu un look șters devin vizibile și arată îngrijite tot timpul.

Aplicarea culorii începe de la conturul buzelor și continuă până la zona de unire a acestora, acoperind integral toată suprafața exterioară cu pigment.

Rezultatul acestei tehnici vă permite să obțineți buze superbe, ușor voluminoase.

TIPS!

Pentru volum: conturul buzelor poate să fie depășit cu 1-2 milimetri pentru a crea un aspect ușor de mărire. Face ca buzele să pară mai mari, mai pline și mai senzuale.
Aspect natural: Opteaza pentru o nuanță nude și nu depasi conturul natural. Efectul este discret și în același timp buzele arată impecabil și bine îngrijite.
Contur evidențiat: Alege o nuanță mai închisă pentru contur și una mai deschisă pentru restul buzelor dacă așa obișnuiești să te machiezi.

Tatuarea integrală a buzelor costă 1100 lei și este cea mai cerută procedură la buze.

CARE SUNT TEHNICILE FOLOSITE PENTRU STILIZAREA BUZELOR?

Machiajul semipermanent la buze a evoluat și au apărut mai multe tendințe și stiluri. Ca sa te ajutam sa intelegi mai bine termenii și tehnicile folosite la machiajul semipermanent la buze ti le prezentăm mai jos.

EFECTUL „BUZE SĂRUTATE”. Kissed Lips

O tendință în machiajul permanent pentru buze, efectul „buze sărutate” se joacă cu umbrele, culorile și luminile. Concentrând cea mai profundă nuanță în centru și estompând-o treptat către margini, această tehnică creează buze care arată atrăgătoare.

Pro: Cu o paletă de culori care reflectă tonurile naturale ale pielii și buzelor, acest stil promite un aspect proaspăt și atrăgător.

Contra: Sună bine dar este o tehnică pretențioasă, nu este pentru oricine și trebuie refăcută la intervale mai scurte de timp.

BUZE ACVARELLE

Denumită și „Tehnica acuarelei”, această abordare modernă a tatuării buzelor se caracterizează prin aplicarea sa soft, amestecată. Fără a folosi contururi definite, tehnica optează pentru o umplere blândă și difuză pe suprafața buzelor, unde pigmentul este potrivit cu culoarea pielii.

Pro: asigură un rezultat care oglindește nuanța naturală a buzelor.

Contra: conturul nu este bine definit, nu se poate face mărire prin depășirea conturului natural

Tatuaj 3D/6D sau Ombre

Fiecare artist interpretează și amestecă tehnicile în stilul propriu și le denumeste ca atare. Desigur denumirile au și un iz de marketing…3D/6D…sună bine nu-i așa?! Adica vor folosi cel putin 3 pigmenti diferiti pentru a obtine un anume rezultat.

In mare masura se identifica cu celelalte tehnici.

TEHNICA CLASICĂ DE PIGMENTARE

Nu sună așa WoW ca celelalte stiluri dar este cea mai versatilă tehnică de pigmentare a buzelor. Permite mărirea prin depășirea conturului, poate arăta foarte natural, rezistă bine și a trecut testul timpului.

Este o procedură ideală pentru majoritatea persoanelor indiferent de vârstă.

Culorile folosite în timpul acestei proceduri sunt nelimitate, cu ușoare variații pentru a crea efectul dorit.

Toți suntem unici și avem nevoie de o soluție personalizată.

FI SIGURĂ CĂ ACEA SOLUȚIE EXISTĂ

ȘI O VOM GĂSI

ÎMPREUNĂ!

CE CULOARE ALEG?

Gama de culori este diversificată și poți alege dintre mai multe nuanțe de pigmenți pentru buze.

Pigmenti tatuaj buze

După ce se stabilește prin desen forma finală a buzelor se alege culoarea.

Poti alege o culoare indrazneata si senzuala in nuante puternice cu baza in rosu sau maro care sa-ti puna in valoare personalitatea.

In acelasi timp poti opta pentru culori naturale cu baza in roz sau bej. Sunt mai fine si dau un aspect de buze tinere si sanatoase colorate natural.

Adesea, rezultatul este atât de natural încât nu-ți dai seama că buzele au fost micropigmentate.

Avem cliente care ne povestesc că stomatologul le-a rugat să-și șteargă „rujul de pe buze” ca să poată lucra 🙂

Pentru forma conturului și nuanța, esteticiana te va consilia și va propune forma și culoarea potrivite trăsăturilor tale.

TIPS: Când vii la salon nu uita să iei cu tine rujul si lip liner-ul preferat. Va fi de mare folos!

CE FACTORI POT INFLUENȚA REUȘITA UNUI TATUAJ LA BUZE?

 1. Culoarea naturală a buzelor: Culoarea naturală a buzelor poate influența și rezultatul final. Un bun artist de machiaj permanent va evalua culoarea naturală a buzelor și va selecta un pigment care fie o completează, fie o intensifica, în funcție de rezultatul dorit.
 2.  Sănătatea buzelor: Dacă ai tendința de a avea buzele mai uscate, care fac cojite pe care le mai și smulgeți, este esențial să te asiguri că sunt în cea mai bună stare înainte de procedură.
 3. Întreținerea: Unele stiluri pot necesita retușuri mai frecvente decât altele. Dacă doresti să vi la întreținere mai rar, discuta acest lucru cu artistul pentru a selecta o tehnică care se aliniază cu dorințele si stilul tău de viață.
 4. Dimensiunea și forma buzelor:  Rezultatele pot fi mai puțin spectaculoase dacă există:
 • o diferență nefirească între buza superioară și cea inferioară,
 • o asimetrie foarte mare stânga, dreapta care nu poate fi echilibrată
 • anumite forme de buze care nu arată bine nici cu machiaj clasic

CUM VOR ARĂTA BUZELE MELE DUPĂ TATUARE?

Buze tatuate

Imediat dupa: În primele 1-3 ore este posibil buzele să fie puțin iritate și umflate, după care vor revenin la normal.

În prima zi: Vor avea o culoare mai intensă, apoi gradat excesul de pigment se estompează și vor reveni la culoarea dorită în câteva zile.

Daca nu esti foarte sensibila emotional poti relua imediat rutina zilnica. Posibil ca buzele sa ramana usor umflate pana a doua zi.

Multe cliente spun mai in gluma mai in serios:

” Ce bine ar fi sa ramana asa mari si umflate buzele mele!”:)

A doua zi : In marea majoritate a cazurilor buzele revin la marimea normala. Poți să te duci la serviciu și să ai o viață socială normală.

Dupa 2-3 zile: În primele 2 zile culoarea va fi mai intensă. După 3 zile pielea se descuamează ușor și se recomandă să nu trageți de cojitele formate. Cojita este mai prezentă pe contur și aproape ca lipseste in interiorul buzelor.

Important: Daca ati facut in trecut herpes la buze puteti sa luati preventiv antiherpetice cu 2 zile inainte, in ziua procedurii si 2 zile dupa procedura conform prospectului. Va recomandam sa intrebati si doctorul de familie.

Dupa 1 saptamana: Dupa o saptamana cojitele dispar, culoarea buzelor se deschide si arata mai naturala.

In procesul de vindecare mici goluri de culoare pot aparea. Se poate pierde neuniform intre 30 si 60% din culoare. Toate aceste neajunsuri se corecteaza la cea de a doua sedinta.

CE TREBUIE SA FAC DUPA MACHIAJUL SEMIPERMANENT LA BUZE?

Imediat dupa procedura buzele vor fi sensibile si vor necesita mai multa atentie pentru cateva zile.

Sunt cateva reguli simple si de bun simt pe care trebuie sa le urmezi in urmatoarele 7-10 zile:

 • Crema: Aplica in strat subtire crema primita de la esteticiana. Nu foarte des si nu in strat gros. Nu-ti face griji pentru cat de des sa aplici crema, buzele tale iti vor „spune” singure cand este nevoie. Crema este importanta pentru ca le protejeaza si ajuta la vindecare.
 • Cu o discheta sau servetel, prin tamponare nu frecare, indepartezi crema veche si aplici un strat nou subtire.
 • Evita solarul, plaja la soare, apa marii si piscina.
 • Igiena: Nu atinge cu mainile murdare sau cu alte lucruri zona buzelor. Nu le atinge, freca sau smulge cojitele de piele.
 • Evita mancarea picanta, sarata sau fierbinte. Nu va fi o senzatie placuta si eviti iritarea buzelor.
 • Machiaj: Timp de o saptamana nu ai voie sa folosesti rujuri sau alte produse cosmetice pe buze.
 • La duș: Aplica crema primita intru-un strat gros inainte sa faci dus. Va proteja buzele de apa si abur. Nu pune dusul direct pe fata si nu sta 15 ore in dus :). Incearca sa fi mai rapida decat de obicei.
 • Spalatul pe dinti va necesita o atentie deosebita si amnam folosirea apei de gura.
 • In sfarsit, zâmbește discret, fără a forța buzele daca simți ca „te tin” și…evita 2-3 zile sărutările pătimașe 🙂

O SĂ DOARĂ?

La Blooms Beauty, experienta esteticienei, ultima tehnologie folosita si mai ales noile anestezice externe ne permit sa reducem discomfortul creat la cote greu de imaginat acum cativa ani.

Pe parcursul efectuarii procedurii se acorda o atenție deosebită asigurării confortului tău.

Pentru acest lucru este nevoie de rabdare din partea esteticienei si utilizarea cremelor si serurilor anestezice premium.

Pentru tatuarea buzelor folosim un mix de anestezice externe de calitate si foarte eficiente. Acestea actioneaza prin blocarea temporara a receptorilor de durere astfel incat procedura sa poata fi efectuata fara un disconfort semnificativ.

Deoarece fiecare persoana este unica si are o anumita toleranta la durere, senzatia resimtita in timpul procedurii va fi diferita.

Procedura este in general tolerabila chiar si de catre persoanele sensibile cu ajutorul anestezicelor care asigura un nivel optim de confort.

ÎN CÂT TIMP SE REALIZEAZĂ ȘI DACĂ PRETUL DIFERĂ DE CÂT DE GROASE SAU SUBȚIRI SUNT BUZELE?

Durata difera de la persoana la persoana, dar putem aproxima ca avem nevoie de 60 – 90 minute, in functie de tehnica aleasa si de complexitatea ei.

Aici luăm în considerare completarea și citirea unui formular, prezentarea în detaliu a procedurii, consilierea și simularea prin desen direct pe buze, timpul necesar anesteziei, pigmentarea buzelor.

Durata procedurii poate să ajungă și la 2 ore dacă forma buzelor este foarte asimetrică, buzele naturale au un volum mare sau se dorește depășirea conturului natural.

O influență asupra duratei ședinței o poate avea și sensibilitatea pacientei prin timpul alocat anesteziei înainte dar și pe parcursul procesului.

In schimb prețul va fi același indiferent de mărimea, forma sau dificultatea manoperei.

CÂT TIMP DUREAZĂ UN TATUAJ LA BUZE?

Majoritatea persoanelor sunt de acord ca dureaza intre 2 si 5 ani.

Rezultatele tatuajului la buze nu sunt permanente, ci semipermanente. Durata lor depinde de o serie de factori.

Depinde in primul rand de viteza de regenerare a pielii care este diferita de la persoana la persoana.

De stilul de viata, culoarea aleasa, folosirea anumitor medicamente si starea generala de sanatate.

La fel ca si expunerea prelungita la soare sau ingrijirea buzelor. Folosirea unor tratamente sau produse cosmetice mai agresive pot duce la o estompare mai rapida a culorii.

Persoanele care obișnuiesc să își muște buzele sau le au frecvent uscate se pot aștepta ca efectul pigmentarii să dureze mai puțin in timp.

Pentru un look frumos si uniform al buzelor se recomanda improspatarea culorii dupa 1 – 2 ani de la sedinta initiala.

Machiaj permanent buze

CE CONTRAINDICATII SUNT ?

Punem siguranta si sănătatea ta pe primul plan si apoi ne gandim la frumusețea buzelor tale.

Aceasta procedura si in general machiajul semipermanent si tatuajele corporale nu sunt recomandate in caz de:

 • probleme de coagulare a sângelui
 • probleme grave cardiace
 • sarcina, alăptare
 • HIV, hepatita, infecții, febra
 • probleme dermatologice in zona buzelor
 • epilepsie sau diabet (cu acordul medicului curant)

CE EFECTE ADVERSE POT APAREA LA DERMOPIGMENTAREA BUZELOR?

Orice interventie asupra corpului uman, inclusiv tratamentele cosmetice sau estetice pot avea riscuri si efecte adverse potentiale.

Este important să fii conștienta de ele ca sa poti sa le eviti. Iată câteva efecte adverse posibile:

 1. Herpes. In cazul buzelor cea mai frecventa problema este herpesul. Vorbim despre acel herpes comun care apare in anumite imprejurari si doar la persoanele care au mai facut in trecut. Solutia este folosirea unor produse antiherpetice in mod preventiv inainte de procedura. Persoanele care nu au facut niciodata herpes nu vor avea probleme.
 2. Reacți alergice. Se intampla extrem de rar. Din experienta noastra personala nu am intalnit nici un caz in 18 ani. Solutia este sa alegeti saloane cu experienta cu personal calificat care foloseste pigmenti premium care respecta toate normele si reglementarile din domeniu. Daca te sti foarte alergica cere sa faci un test pentru alergie la pigmentul ales.
 3. Asimetrii. Uneori, rezultatele pot fi usor asimetrice. Solutia este realizarea de corecții suplimentare.
 4. Infectii. In ziua de astazi se folosesc produse de unica folosinta si normele de igiena sunt respectate in mai toate saloanele de infrumusetare. Nerespectarea sfaturilor primite de la esteticiana ar putea fi si ele o cauza. Solutia: respecta regulile de igiena personala si alege un salon de bun simt cu experienta si vechime in domeniu. Evita sa faci procedura la cineva in sufragerie sau acasa la tine pe canapea..

CINE POATE ÎNCERCA MACHIAJUL SEMIPERMANENT?

Categoria femeilor care recurg la machiajul semipermanent devine din ce in ce mai mare:

 • femeile tinere, peste 18 ani, sau mai in varsta , cele care doresc doar o accentuare a trasaturilor naturale sau care isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme.
 • cele active ori sportive care nu vor sa aiba grija permanenta a machiajului
 • cele care sufera de alergii la produsele cosmetice, cu pielea sensibila sau cu vederea slabita pentru care aplicarea machiajului reprezinta o problema
 • de la actrite si modele la femei de afaceri
 • de la cele pentru care machiajul este indispensabil, la cele care nu mai au timp sau nu mai au rabdare sa se machieze.
 • probleme serioase de forma din cauze congenitale sau accidente – cum este in poza de mai josTatuaj buze inainte dupa

ESTE O PROCEDURĂ SIGURĂ?

La Blooms Beauty garantam siguranta medicala si igienica a pigmentarii realizata cu procedura Long Time Liner Conture® Make-up.

Long-Time-Liner Awords

Tehnologie germana – dispozitivul Long-Time-Liner este singurul aparat de realizat pigmentari cosmetice care a trecut examenele de verificare medico-sanitare realizate de catre specialistii si oficialitatile de control si omologare din Romania si Germania. Utilizarea sa a fost aprobata de catre Ministerul Sanatatii din Romania in 12.07.2004.Aparat tatuaj buze

Siguranța – acul folosit este de unică folosință și este desigilat chiar de către tine. Ustensilele sunt sterilizate conform legilor în vigoare iar ție ți se prezintă proba sterilizării. La cerere se poate repeta sterilizarea în prezența ta.

Pigmenți – folosim pigmenți cosmetici produși doar în Germania, cei mai scumpi dar și cei mai calitativi și siguri – din Europa, testați dermatologic și alergologic.

Pigmenții folosiți de noi sunt testați antialergic, antiseptic și sunt fabricați cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG și supuși examenului de siguranță MRI.

Toate echipamentele noastre sunt păstrate după cele mai stricte norme sanitare.

POT SĂ FAC MACHIAJ SEMIPERMANENT DACĂ AM PESTE 60 DE ANI?

Da. Dacă starea de sănătate este bună, nu este absolut nicio problemă. Avem suficiente cliente pentru care pragul psihologic de 60-70 de ani nu înseamnă altceva decât o simplă cifră.

Tatuaj la buze la persoane peste 60 de aniIn poza de mai sus simpatica doamna a apelat la salonul nostru pentru tatuarea sprancenelor fir cu fir si pentru pigmentarea totala a buzelor.

La buze am depasit conturul natural pentru ca sa obtinem mai mult volum. Poza este imediat dupa procedura si buzele sunt umflate de aceea arata asa de mari.

In urmatoarele ore buzele vor reveni la normal iar culoarea va pierde din intensitate.

CE ÎNSEAMNĂ RETUȘ LA TATUAJUL BUZELOR?

În timp, culoarea pigmentului din buze începe să piardă din intensitate. Dacă dorești, poți să refaci tatuajul buzelor pentru a împrospăta culoarea.

Refacerea culorii buzelor costa mai putin decat sedinta initiala. Se poate face dupa cativa ani cu conditia ca forma veche sa fie clara si vizibila si nu se doreste modificarea formei.  Procedura include si a doua sedinta gratuita.

La Blooms Beauty beneficiaza de repigmentare si persoanele care au tatuaj la buze realizat la alte saloane. In acest caz va rugam sa ne anuntati ca aveti o pigmentare mai veche realizata la alt salon si eventual sa ne trimiteti cateva poze pentru o evaluare corecta.

CE EXPERIENȚĂ AU ESTETICIENELE DE LA BLOOMS BEAUTY?

Echipa noastră de esteticiene de la Blooms Beauty are o vastă experiență în domeniul machiajului semipermanent la buze, micropigmentare la sprancene sau ochi.

Fiecare membru al echipei este instruit să respecte cele mai înalte standarde de igienă și profesionalism.

Ne asiguram că fiecare procedură este efectuată în condiții de siguranță maximă și conform preferințelor tale estetice.

Salon tatuaj buze

Spre deosebire de alte saloane, Blooms Beauty este un salon care din 2004 s-a specializat in machiaj semipermanent.

Esteticienele noastre fac zilnic aceleasi proceduri astfel incat fiecare esteticiana are un bun control al aparaturii folosite.

Au o vasta experienta atat in alegerea culorilor cat si in consiliere si executie aici includem si procedura de  tatuaj la ochi eyeliner.

Scopul machiajului semipermanent realizat de catre noi este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze.

Cu fiecare pigmentare sau repigmentare in parte obtinem cel mai bun dar si cel mai spectaculos rezultat posibil.

REVIEWS DE 5 STELE

Avem peste 150 de pareri pozitive pe contul nostru de Google Maps, Facebook si nu numai.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE TATUAREA BUZELOR

De regula doua sedinte. Machiajul semipermanent la buze se face intr-o sedinta dar noi recomandam si a doua sedinta intr-un interval de timp cuprins intre 3 – 8 saptamani de la prima sedinta. A doua sedinta este gratuita.

In cazul in care retentia de pigment este slaba se poate face o sedinta suplimentara.

Da. Blooms Beauty este un salon de estetica faciala mic si cochet special adaptat celor patru servicii oferite.

Pentru discretia si intimitatea ta –  procedurile se fac numai cu o programare initiala. Astfel, intotdeauna in salon vei fi doar tu impreuna cu esteticiana.

Da, este o alegere buna desi aceasta nu este o procedura de marire a buzelor. Aceasta procedura nu implica injectari insa buzele vor parea ca au un volum mai mare prin depasirea conturului natural cu 1-2 mm si datorita faptului ca vor fi simetrice si uniform colorate.

In acelasi timp puteti combina pigmentarea buzelor cu alte metode estetice de augmentare.

 

Datorita traumatismului din timpul procedurii uneori buzele se umfla mai mult la unele persoane. In mare parte inflamatia intra in regres in primele 2-3 ore si arata normal a doua zi. Mai rar pot sa revina la forma initiala dupa 2-3 zile.

Este o optiune tentanta pentru multe femei. Trebuie luate in considerare avantajele ( mereu ingrijita si fara grija machiajului, economie de timp) si dezavantajele ( efort financiar, discomfort, eventuale riscuri).

Este la fel ca și epilarea definitivă cu laser, o rinoplastie sau blefaroplastie necesară sau o dantură perfectă. Toate sunt investiții pe termen lung în tine.

Machiajul in general si produsele cosmetice de orice fel ne ajuta sa aratam mai bine si mai tinere. La fel ca si machiajul clasic si machiajul semipermanent ne ajuta să arătam mai tinere si mai proaspete.

Un plus poate pentru tatuajul cosmetic ar fi ca odata realizat acesta isi pastreaza forma corecta si culoarea uniforma zilnic si pentru cativa ani.

In primul rand din motive estetice: arati mereu bine si ingrijita si toate femeile din lume exact asta isi doresc.

In al doilea rand din comoditate. Oamenii s-au nascut comozi:) Este convenabil sa fi gata machiata dimineata, la serviciu machiajul este ultima ta grija, la fel seara inainte de un eveniment important.

Sutherland MacDonald, în 1902, la salonul său de tatuaje din Londra.

MacDonald a devenit foarte popular pentru că și-a tatuat pe obraji un „ten roz delicat și rotund”. Funny nu!? Si de aici s-a nascut o industrie de 1.5 miliarde de dolari la nivel mondial la nivelul anului 2020.


Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru machiajul semipermanent realizat in salonul Blooms Beauty.

Expert Alexandra Malinatescu – specialist in micropigmentare cu 16 ani experienta

Se corecteaza conturul si se pigmenteaza buzele total   vezi si promotii

1100lei

Repigmentare/ include 2 sedinte

800lei

Repigmentare/ include 2 sedinte/ posesori card blooms

800lei 700lei

Se corecteaza conturul si se pigmenteaza spre centrul buzelor   vezi si promotii

790lei

Repigmentare/ include 2 sedinte

700lei

Repigmentare/include 2 sedinte/posesori card blooms

700lei 590lei

Se pigmentează conturul natural al buzelor   vezi si promotii

690lei

Repigmentare/include 2 sedinte

500lei

Repigmentare /include 2 sedinte/posesori card blooms

500lei 420lei

Microdermabraziune Blooms.ro

Repigmentare = (împrospătare sau re-tatuare) = refacerea, fără modificări de formă, a unui tatuaj la buze/micropigmentare mai veche, executata la Blooms sau la alte saloane.

Prețurile sunt finale și includ tot necesarul:

 • Consultație/consiliere
 • Prima ședință de pigmentare
 • A doua ședință de pigmentare
 • Cremă post tratament

Prețurile sunt de actualitate 2024. Nu există costuri suplimentare. Se pot face plăți în RON sau Euro, U.S. Dolari la cursul BNR din ziua respectivă.

Daca ai nevoie de programare, informatii sau mai multe detalii…suna sau scrie pe whatsapp…si sigur iti vom raspunde.

Te asteptam.

Pentru întrebări sau comentarii poți folosi formularul de mai jos, vezi ce au întrebat alții.

Din cauza diversității de aparate de tatuat (cosmetice sau nu) folosite în România, datorită originii și compoziției diferite a pigmenților, tehnicilor diferite de tatuare, condițiilor de lucru/sterilizare și experienței precare a personalului, efectele, consecințele și rezultatele obținute în alte saloane pot fi cu mult diferite.

În baza acestor informații nu ne asumăm niciun fel de responsabilitate asupra rezultatelor obținute în alte saloane care efectuează tatuaje la buze.

Reproducerea neautorizată integrală sau parțială a textelor sau imaginilor din acest site este interzisă, contravine drepturilor de autor și se pedepsește conform legii.

Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent