Galerie foto ochi

Machiaj semi-permanent la conturul de ochi (2-5 ani).

Poti alege intre un contur fin, delicat si romantic sau unul mai pronuntat, mai dramatic.

Cu 18 ani de experienta in micropigmentare te ajutam sa alegi forma ideala in functie de forma ochilor, a fetei, in functie de stil, look sau preferinte.

contur permanent ochi

Micropigmentare contur ochi

tatuaj contur ochi

Vei fi incantata sa nu mai ai grija dermatografului sau tusului pentru pleoape cand mergi la sauna, la piscina, in mijlocul verii, la fitness, vara, iarna, la lucru, la cocktail-uri, cluburi, ziua sau noaptea!

contur ochi jos

Dimineata iti lasa mai mult timp, te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiajul clasic.

contur ochi sus

Este alegerea ideala pentru cele care isi doresc sa arate bine tot timpul zilei pana seara tarziu sau sunt sensibile la produsele de machiaj clasice.

pigmentare pleoapa superioara

Conturul superior al ochilor se realizeaza la Blooms Beauty la baza genelor ceea ce face ca acestea sa para mai dese.

Recomandam persoanelor care au inaintat in varsta sau sunt sportive, proaspete mamici sau doar foarte ocupate.

Iti recomandam pigmentarea pleoapelor daca nu ai timp sau nu ai rabdare sa-si desenezi conturul ochilor in fiecare zi.

codita contur ochi sus

Majoritatea persoanelor sunt de acord ca pigmentarea pleoapelor dureaza in medie 2-5 ani, la fel de bine in unele cazuri poate dura si mai mult de 5 ani.
pleoape tatuate

Este o procedura excelenta pentru cine poarta ochelari, sufera de artrita sau cataracta sau alte afectiuni ce le impiedica sa aplice asa cum si-ar dori produsele de machiaj.
poza tatuaj ochi

eyeliner permanent

Nu ezita sa ne contactezi dacă dorești mai multe detalii despre procedura.

Aici gasesti preturile pentru tatuajul cosmetic la conturul ochilor.

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

 

Servicii: Sprancene, Eyeliner.

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Gradinaru Roxana

Buna ziua, foarte multumita de serviciile acestei clinici. Mi-am facut micropigmentare sprancene,buze si contur ochi. Oameni minunati, rabdatori si implicati. Cu siguranta ne vom revedea si pentru alte servicii.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Madalina Busuioc

sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Roxana Gaina

Eu am avut parte de acesti oameni minunati care mi-au pus la dispozitie servicii profesioniste de la micropigmentare pana la tatuaje corporale, recomand din suflet tuturor sa mearga acolo pentru oricare din aceste servicii.

Alina Teodorescu

Client Service Director - Kondiment

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.