Micropigmentare sprancene – tot ce trebuie sa stii!

Micropigmentare sprancene – tot ce trebuie sa stii!

micropigmentare sprancene

 Foto sus: micropigmentare sprancene, contur ochi sus si jos, pigmentare totala la buze

Certificatul Covid NU trebuie prezentat in saloanele de infrumusetare.

Tehnica de micropigmentare sprancene corecteaza si pune in evidenta forma sprancenelor sau poate acoperi cicatricile, tehnica fir cu fir imita firul de par al acestora plus tehnica powdering – efect pudrat fac ca rezultatul sa fie unul fidel si estetic.

Micropigmentare sprancene Un alt aspect important este ca micropigmentarea sprancenelor poate corecta tatuajele cosmetice gresite sau vechi, utilizand pe portiuni mici un pigment de culoarea pielii.

Ce inseamna micropigmentare sprancene?

Micropigmentare sprancene este un machiaj semipermanent, realizat cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate.Micropigmentare spranceneTehnica speciala utilizata pentru obtinerea unei micropigmentari fir cu fir sau contur plin sau cu efect pudrat – powdering mai este cunoscuta si ca machiaj semipermanent, dermopigmentare ori implant micro-pigmentar.

Cine poate beneficia de o micropigmentare la sprancene?Micropigmentare sprancene

Toata lumea poate beneficia de aceasta procedura, de la persoanele foarte tinere pana la cele mai in varsta, care isi doresc un machiaj soft, o imbunatatire eleganta a infatisarii lor.

Exceptie fac persoanele minore sau cu anumite probleme medicale.

Cand este nevoie de o micropigmentare a sprancenelor?Micropigmentare sprancene(1)
 • cand nu mai poti obtine prin pensare rezultatul dorit si nu mai vrei sa apelezi zilnic la machiajul clasic
 • cand ai nevoie de corectii mici sau mai mari, corectii ce nu pot fi realizate fara ajutorul micropigmentarii – sprancene rare, scurte, intrerupte, subtiri, inestetice, etc
 • cand ai nevoie sa  economisesti timp, sa  eviti un stres zilnic si totodata sa ai un aspect proaspat 24 ore pe zi
Este o procedura sigura?

La blooms beauty garantam siguranta medicala si igienica a micropigmentarii cu metoda Long-Time-Liner:

Long-Time-Liner Awords

 • acul este de unica folosinta si desigilat chiar de catre tine
 • ustensilele sunt sterilizate conform normelor sanitare actuale
 • ti se prezinta proba sterilizarii si la cerere se poate repeata sterilizarea in prezenta ta
 • pigmentii cosmetici medicali sunt antialergici, antiseptici si sunt fabricati in Germania cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWGCulori micropigmentare sprancene
Cum se realizeaza la salonul de micropigmentare din Bucuresti, Blooms Beauty?

Pentru un rezultat maxim la micropigmentarea sprancenelor recomandam doua sedinte:

 1. prima de baza care implica consultatie si consiliere estetica in care se stabileste forma, culoarea si prima sedinta de micropigmentare
 2. iar in cea de a doua sedinta se accentueaza culoarea si se definitiveaza forma.

Micropigmentare sprancene(4)

Eu ce trebuie sa fac sau ce trebuie sa nu fac?

Esteticiana se va ocupa cu atentie de tine si te va ghida pas cu pas in cele 1-1,5 ore petrecute impreuna. Totusi iata cateva sfaturi:

 1. Nu trebuie sa fii pensata si nici demachiata cand vii la salon, ne ocupam noi
 2. Ar fi bine sa eviti cafeaua, bauturile alcoolizate sau medicamentele care fluidizeaza sangele inainte de a veni la noi. Trebuie sa asculti cu atentie ce iti spune esteticiana si sa pui intrebari cand ai o nelamurire.
 3. Ar fi bine daca ai avea o parere despre forma dorita la sprancene (sau te poti lasa pe mana esteticienei si sa intervi doar din cand in cand).
 4. Dupa micropigmentarea sprancenelor sa respecti sfaturile de ingrijire primite de la esteticiana.
Cum decurge o sedinta de micropigmentare a sprancenelor?

In prima etapa primesti detalii si informatii despre procedura de micropigmentare, despre metoda de sterilizare si siguranta procedurii si aparaturii folosita, ne spui dorintele si asteptarile tale.
….apoi
..dupa ce punem la punct aceste detalii, trecem la simularea prin desen a formei. Esteticiana incepe sa deseneze cu creionul noua forma direct pe sprancenele tale.Micropigmentare sprancene(2)

Primesti o oglinda de mana in care urmaresti progresul facut de esteticiana.

Este poate cea mai importanta etapa deoarece micropigmentarea sprancenelor va urma intocmai acest contur.

Pe timpul desenului poti alege o forma – cu un look normal sau mai indraznet, fir cu fir sau contur plin.

…apoi
…dupa ce se ajunge la o forma acceptata de ambele parti, sprancenele trebuie:

  • sa fie bine echilibrate…curbele asemanatoare, punctele inalte si cele joase sa plece pe cat posibil din acelasi loc
  • sa dea senzatia de simetrie…stanga-dreapta, sus jos si sa fie bine centrate
  • sa se potriveasca trasaturilor fetei tale… lungimea si grosimea sprancenelor sa fie corect alese

….dupa ce se stabileste forma finala se trece la micropigmentarea sprancenelor.Micropigmentare sprancene(6)

In afara de toate aceste detalii tehnice, in alegerea celei mai potrivite forme la sprancene trebuie sa primeze bunul simt si esteticul, lucru pe care doar o persoana cu experienta in micropigmentarea sprancenelor il poate face.

O sa doara?

Multe persoane se asteapta la un discomfort serios cauzat de o procedura care pana la urma foloseste un ac ca sa introduca pigmentul in piele. De cele mai multe ori discomfortul este mult mai mic decat cel anticipat.

La Blooms Beauty, experienta esteticienei, ultima tehnologie folosita si mai ales noile anestezice externe ne permit sa reducem – discomfortul creat la cote greu de imaginat acum cativa ani.

Folosim un mix de anestezice externe foarte eficiente. Procedura este usor tolerabila chiar si de catre persoanele sensibile.

Ce se intampla dupa micropigmentarea sprancenelor fir cu fir, pline sau cu efect pudrat?
 1. Ca la orice micropigmentare a sprancenelor trebuie sa te astepti sa ai culoarea mai inchisa cu 40% mai mult decat rezultatul final dorit.
 2. Dureaza 5-7 zile pana se estompeaza culoarea si pielea se vindeca partial si pana la 21 de zile – pana cand culoarea se stabilizeaza si pielea se vindeca total.
 3. In mod normal iti poti relua activitatea imediat dupa procedura de micropigmentare. Nu este obligatoriu dar poate aparea o mica piedere de limfa si un minim de roseate a pielii in zona sprancenelor, efecte secundare care trec in 1-2 ore.

Micropigmentare sprancene-inainte si dupa(2)

Cat costa micropigmentarea sprancenelor?

Pretul difera, uneori justificat alteori nu, in functie de fiecare salon in parte, de materialele folosite, de specialistii angajati.
Salonul blooms are preturi fixe pentru fiecare procedura si le poti gasi aici.

Microdermabraziune Blooms.ro

Micropigmentare –  fir cu fir, contur plin, powdering – Sedinta 1 + Sedinta 2 >dupa 3 – 8 saptamani  –  Vezi si Promotii 750 RON + 100 RON
Repigmentare ( pretul include 2 sedinte ) 600 RON
Repigmentare  ( pretul include 2 sedinte) – posesori card blooms 495 RON

Repigmentare = refacere/retus, fara modificari de forma, a unei micropigmentari mai vechi, executata la blooms sau la alte saloane.

Preturile sunt finale si includ tot necesarul:
Consultatie/consiliere, prima sedinta de micropigmentare, a doua sedinta de micropigmentare, pensat (daca este nevoie), crema post tratament. Preturile sunt de actualitate 2021. Nu exista costuri suplimentare. Se pot face plati in RON sau Euro, U.S. Dolari si CHF la cursul BNR din ziua respectiva.

Vezi mai jos ce intrebari si comentarii au facut altii sau intreaba chiar tu.

Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru micropigmentarea sprancenelor efectuate in salonul blooms beauty. Din cauza diversitatii de aparate (cosmetice sau nu) folosite in Romania, datorita originii si compozitiei diferita a pigmentilor, tehnicilor diferite, conditiilor de lucru/sterilizare si experientei precare a personalului, efectele, consecintele si rezultatele obtinute in alte saloane pot fi cu mult diferite.

In baza acestor informatii nu ne asumam nici un fel de raspundere asupra rezultatelor obtinute in alte saloane care efectueaza micropigmentare la sprancene.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.4/5 - (162 votes)