Promoții

Promoții la Machiaje Semipermanente Sprancene, Buze si Ochi, Microblading

 

blooms silver  – reducere 15 % pentru 2 proceduri efectuate in aceeasi luna.


blooms gold  –  reducere 20 % pentru 3 proceduri efectuate in aceeasi luna.


blooms queen   –  reducere 25 % (pret pachet redus = 2250 RON in loc de 3050 RON) pentru machiaj integral: sprancene, contur ochi sus si jos, pigmentare totala buze.


blooms friends   –  reducere 15 % pentru tine si prietena ta.


blooms expres  – persoanele ramase fara par la sprancene, afectate de radioterapie, chimioterapie sau alopecie areata (pelada) au prioritate la programari si beneficiaza de reducerea preturilor de lista cu 45%

Alte discounturi nu se cumuleaza si nu se aplica la promotii. Nu se aplica la Repigmentari ( cu exceptia la blooms expres).

Microdermabraziune Blooms.ro

Promotie Epilare Definitiva cu Laser
Oferta Full Body >> Brate Integral/ Axile/ Picioare Integral / Inghinal Total (inclusiv Interfesieri) = 715 lei/ sedinta (se pot face diferite combinatii si cu alte zone – contactati-ne).
Promotii Tratamente Dermato-Cosmetice Faciale combinate cu Micro-Dermabraziune

                     promoti tratamente cosmetice
blooms friends  –  vino cu o prietena si beneficiati fiecare de cate 20% reducere la orice tratament dermato-cosmetic facial cu microdermabraziune


blooms complex     combina 2 sau mai multe tratamente cosmetice faciale si beneficiezi de 20 % reducere la fiecare dintre ele (exemplu: Micro-dermabraziune Super Peel + Neck & Décolleté Perfection)


Reducere 25%– 30% la abonamente de 6 sedinte. Abonamentele se pot plati in 2 rate (la primul si la al treilea tratament).  Vezi preturi la abonamente

Microdermabraziune Blooms.ro

Promotie - Facelift HIFU


Doua Zone – Reducere 12%   670 RON ( 740 RON )
Toate Zonele – Reducere 12%  1000 RON ( 1140 RON )

Microdermabraziune Blooms.ro


Promoție Tatuaj Corporal

blooms friends  – reducere 15 % pentru tine si prietena ta.


Microdermabraziune Blooms.ro

Preturile sunt de actualitate 2021. Nu exista costuri suplimentare. Se pot face plati in RON sau Euro, U.S. Dolari si CHF la cursul BNR din ziua respectiva. Alte discounturi nu se cumuleaza si nu se aplica la promotii.