Micropigmentare ochi în București – prețuri și informații utile

salon micropigmentare ochi bucuresti

Despre ochi  se spune că sunt fereastra sufletului iar privirea este cea care atrage atenția ca un magnet.

Micropigmentarea la conturul ochilor este soluția ideală pentru a avea ochii pusi în evidenţă, pentru a scăpa dimineața de conturul desenat inegal, tuşul care irită ochii sau se întinde ori care se șterge.

Cu 18 ani de experiență în micropigmentare, te ajutăm să salvezi nervi, timp și bani.

Machiajul semipermanent la ochi, la fel ca și

epilarea definitivă cu laser, o rinoplastie, o blefaroplastie necesară  sau o dantură perfectă

sunt investiții pe termen lung în tine!

PE SCURT:

CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE MICROPIGMENTAREA PLEOAPELOR

 1. Poti alege între un contur fin, delicat şi romantic sau unul mai pronunţat, mai dramatic, cu sau fără codiţă.
 2. Se poate obţine o formă frumoasă, simetrică si uniformă.
 3. Dermopigmentarea la conturul ochilor durează 60-80 de minute. Necesită 2 ședințe la distanță de 2-8 săptămâni.
 4. Implică aplicarea unui pigment sub piele cu ajutorul unui aparat cosmetic.
 5. Procedura implică un disconfort, dar este tolerabilă datorită anestezicelor. Dacă te stii alergică cere un test înainte.
 6. Înainte de procedură să nu ai aplicate gene false sau probleme dermatologice în zona ochilor.
 7. Vei economisi timp dimineaţa. Nu va păta și nu se va șterge.
 8. Oferă rezultate pozitive pentru 2-5 ani. Poţi relua activitățile imediat după procedură.
 9. Potrivită pentru persoane cu vârsta între 18 și 65+de ani
 10. Prețurile la micropigmentarea pleoapelor în București variază între 500 si 1400 de lei.

Pentru mai multe detalii citește restul articolului.

CÂT COSTĂ MICROPIGMENTAREA LA CONTURUL OCHILOR ÎN BUCUREȘTI?

Sunt câțiva factori care influențează prețul:

 • locația salonului
 • experiența personalului
 • aparatura și consumabilele pe care le utilizează.

În București, prețurile variază între 500 și 1400 de lei pentru pleoapele superioare sau inferioare.

Pentru ambele, contur sus și jos, costă între 800 și 2400 de lei.

La salonul Blooms Beauty, micropigmentarea la conturul de ochi superior costă 620 lei, iar la conturul de ochi inferior 480 de lei. Dacă doriți conturul ochilor sus și jos, costă 935 lei.

La salonul nostru, refacerea conturului la ochi costă mai puțin cu 40-50% și se face după 2-3 ani.

De tine se va ocupa Expert Alexandra Mălinatescu – specialistă în micropigmentare și tatuaj cosmetic cu 16 ani experiență, te va consilia cu răbdare pentru a găsi forma potrivită.

Pentru comparație, în SUA, prețul obținerii unui eyeliner semipermanent costă în medie între 300 – 600 USD pentru conturul de sus sau de jos.

CUM SE FACE EYELINERUL SEMIPERMANENT LA PLEOAPE?

La procedura de micropigmentare, esteticiana va introduce pigment cu un ac special în straturile superioare ale pielii. Astfel obținem un contur perfect pe linia genelor.

Procedura mai este cunoscută și sub numele de machiaj sau tatuaj semipermanent, eyeliner semipermanent, dermopigmentare.

La salon ești consiliată – se simulează o formă cu creionul dermatograf direct pe pleoape și după ce găsim forma perfectă se trece la micropigmentarea pe pleoape.

Poți alege între un contur fin, delicat și romantic sau unul mai pronunțat, mai dramatic. Sfatul nostru este să alegeți forma cu care sunteți obișnuită să vă machiați.

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

 

Servicii: Sprancene, Eyeliner.

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Gradinaru Roxana

Buna ziua, foarte multumita de serviciile acestei clinici. Mi-am facut micropigmentare sprancene,buze si contur ochi. Oameni minunati, rabdatori si implicati. Cu siguranta ne vom revedea si pentru alte servicii.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Madalina Busuioc

sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Roxana Gaina

Eu am avut parte de acesti oameni minunati care mi-au pus la dispozitie servicii profesioniste de la micropigmentare pana la tatuaje corporale, recomand din suflet tuturor sa mearga acolo pentru oricare din aceste servicii.

Alina Teodorescu

Client Service Director - Kondiment

ÎN CAT TIMP SE FACE O MICROPIGMENTARE LA PLEOAPE?

Dacă doriți un contur tradițional, se poate face într-o oră, inclusiv consilierea, simularea formei și anestezia externă. Dacă doriți un contur mai gros sau codița la ochi o să dureze mai mult.

POT FACE ÎN ACEEAȘI ȘEDINȚĂ CONTURUL PLEOAPELOR SUS ȘI JOS?

Da, se pot face în aceeași ședință. Conturul ochilor la partea superioară este cel mai solicitat.

Micropigmentarea la conturul ochilor în partea de jos este recomandată doar persoanelor care se machiază zilnic în acest fel.

DE CÂTE SEDINȚE ESTE NEVOIE?

Micropigmentarea la ochi se face în două ședințe. Pentru cele mai bune rezultate, sesiunea a doua trebuie făcută la 2 – 8 săptămâni după ședința inițială.

DOARE MICROPIGMENTAREA LA OCHI?

Pigmentarea la ochi este considerată o procedură care presupune un disconfort tolerabil. Dar pentru a minimiza disconfortul, cel mai bine este să apelați la un tehnician autorizat și cu experiență.

Noi la Blooms Beauty folosim un mix de anestezici externi, cremă, gel și lichid care face procedura suportabilă pentru toată lumea.

Anestezicele se aplică înainte și gradat pe toată durata procedurii.

REACȚII ADVERSE ȘI RISCURI LA MICROPIGMENTAREA CONTURULUI LA OCHI

Reacțiile alergice la pigmenți sunt destul de rare, dar ele există. Se manifestă prin iritarea și umflarea moderată a pielii în jurul ochilor. În majoritatea cazurilor trece de la sine în 2-3 zile sau cu antialergice specifice.

Infecțiile. Folosirea consumabilelor de unică folosință și a normelor stricte de sterilizare reduce considerabil riscul de contractare a unor infecții. Recomandabil să apelați la saloane cu reputație și experiență care își desfășoară activitatea în locații pregătite pentru machiajul semipermanent.

Granuloamele sunt mase care se formează în interiorul țesutului în jurul unei substanțe străine. Se întâlnesc extrem de rar și pot apărea la lucrările esteticienelor lipsite de experiență combinat cu o piele predispusă.

ESTE SIGURĂ MICROPIGMENTAREA PLEOAPELOR?

Poate fi foarte sigura atunci când este executata corect într-un loc cu experiență de către un estetician profesionist și certificat.

Evitați să mergeți la „prietena prietenei unei verișoare” care lucrează acasă la ea în sufragerie.

 

Noi la Blooms Beauty folosim pigmenți medicali. Toate echipamentele noastre sunt păstrate după cele mai stricte norme sanitare.

Avem din anul 2004 experiență în domeniu și am realizat mii de astfel de proceduri.

Avem peste 150 de pareri pozitive de 5 stele pe contul nostru de Google Maps, Facebook si nu numai.

Dispozitivul de pigmentare:

dispozitivul LTLCM este singurul aparat de realizat machiaj semipermanent care a trecut examenele de verificare medico-sanitare realizate de catre specialistii si oficialitatile de control si omologare din Romania si Germania.aparat micropigmentare

Utilizarea sa a fost aprobată de către Ministerul Sănătății din România în 12.07.2004.

Sterilizare:
acul folosit este de unică folosință – și este desigilat chiar de către tine, ustensilele sunt sterilizate conform legilor în vigoare iar ție ți se prezintă proba sterilizării și la cerere se poate repeta sterilizarea în prezența ta.

Pigmenți:
folosim pigmenți cosmetici medicali produși – doar în Germania, cei mai scumpi dar și cei mai calitativi și siguri din Europa, testați dermatologic și alergologic.

Culori pentru eyeliner semipermanent

Pigmenții folosiți de noi sunt testați antialergic, antiseptic la  și sunt fabricați cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG și supuși examenului de siguranță MRI.

Aparatul și pigmenții au fost recompensați cu numeroase premii internaționale de excelență în Make-up Semi-Permanent.

CUM O SĂ ARĂT IMEDIAT DUPĂ MICROPIGMENTAREA CONTURULUI LA OCHI?

În cel mai rău caz ca după o partidă bună de plâns! 🙂
Imediat după procedură este posibil ca pleoapele să fie ușor umflate pentru câteva ore. Din această cauză pot părea puțin mai groase sau distorsionate imediat după micropigmentare.

Imediat după procedură poți să conduci mașina, să mergi pe stradă sau să socializezi fără probleme.

micropigmentare pleoapa inferioara

În 5-7 zile culoarea va pierde din intensitate și este posibil să apară întreruperi la eyeliner. Aceste mici neajunsuri se vor rezolva la următoarea ședință. A doua ședință de pigmentare se face într-un interval de 2 – 8 săptămâni de la prima ședință.

CE TREBUIE SĂ FAC ÎNAINTE ȘI DUPĂ MICROPIGMENTAREA PLEOAPELOR?

CE FACEM ÎNAINTE?

• Este important să nu aveți gene puse. Dacă ați avut gene false, așteptați 1 săptămână după ce le-ați dat jos și apoi veniți la programare.

• Dacă vă știți foarte alergică în general, cereți să faceți un test înainte de micropigmentarea la ochi.

• Nu consumați alcool, cafea, energizante cu 2 ore înainte de procedură.

• Machiajul semipermanent la ochi nu este recomandat persoanelor cu orice fel de afecțiune a pielii pe sau în apropierea ochilor: eczeme, dermatită, psoriazisul sau oricare dintre aceste afecțiuni ale pielii pot compromite suprafața și textura pielii.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ?

După prima ședință de pigmentare o să primiți în scris toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă îngriji corect noul eyeliner.

Aplicați un strat subțire din cremă primită gratuit de la esteticiană. De 3 – 4 ori pe zi.

Aplicarea cremei în primele 5-7 zile ajută zona pigmentată să-și păstreze culoarea și să se vindece uniform.

Este normal ca pigmentul să se estompeze cu 30-50% în primele două săptămâni.

POT CONDUCE MAȘINA DUPĂ PROCEDURA?

Da, nu este nicio problemă. Dacă vă știți foarte sensibilă, folosiți alt mijloc de transport sau veniți însoțită.

CE NU TREBUIE SĂ FACEȚI DUPĂ MICROPIGMENTAREA OCHILOR?

• Nu vă scărpinati, nu frecati zona tratată, altfel culoarea se poate vindeca neuniform și riscați o iritație.

• Nu se aplică machiaj 5-6 zile după procedură pe zona ochilor și 2 săptămâni gene false.

• Nu mergeți la piscină, mare, solar, saună. Dacă totuși trebuie, protejați zona ochilor.

IMI POT SPĂLA FAȚA CU APĂ DUPĂ  PROCEDURA?

Puteți să vă spălați pe față dacă evitați zona tratată. Când faceți duș, puneți cremă primită din abundentă pe zona pigmentată.

Încercați să nu stați mult în abur. Nu puneți dușul direct pe față.

Puteți să vă spălați normal după primele 5-6 zile.

CUM AVEȚI GRIJĂ DE NOUL EYELINER SEMIPERMANENT?

În primele 5-7 zile:

• Folosiți o față de pernă curată în timp ce dormiți.

• Lăsați zona tratată să se exfolieze în mod natural.

• Dacă mergeți la sală sau alergați, alegeți un program fizic mai lejer, folosiți o bentită pe frunte care să oprească transpirația. După antrenament, curățați prin tamponare crema veche și aplicați una nouă.

• Evitați expunerea directă și prelungită la soare timp de 1 săptămână după procedură.

• Evitați să folosiți ondulatorul de gene timp de 2 săptămâni.
• Evitați extensiile de gene timp de cel puțin 2 săptămâni.

CÂT TIMP ȚINE MICROPIGMENTAREA PLEOAPELOR? ARATĂ NATURAL?

machiaj semipermanent la ochi sus si jos

Comparativ cu micropigmentarea la sprâncene sau buze, pigmentarea conturului la ochi ține cel mai mult în timp.

În medie durează între 2 și 5 ani, totuși pigmentul se va estompa în cele din urmă, așadar se recomandă o „retușare” după 2-3 ani.

Fiecare persoană reține pigmentul în mod diferit iar medicamentele, tipul de piele și sănătatea, pot determina rata decolorării pigmentului.

PARE NATURAL?

Daca asta iti doresti micropigmentarea poate arăta foarte natural. O linie fină și delicată pe pleoape la baza genelor este greu de identificat ca un machiaj clasic.

PRO SI CONTRA MACHIAJULUI SEMIPERMANENT LA OCHI

CARE SUNT DEZAVANTAJELE?

• Te ține câțiva ani. Dacă îți place să-ți schimbi aspectul machiajului la fiecare câteva săptămâni, micropigmentarea nu este pentru tine.

• Poți să simți un disconfort în timpul procedurii.

• Poate fi scump. Dacă aduni toți banii pe care îi cheltuiești pe anumite produse cosmetice, totuși, s-ar putea să le găsești comparabile pe termen lung.

• Se va estompa și trebuie refăcut la câțiva ani sau îl laşi să se estompeze.

CARE SUNT AVANTAJELE  EYELINERULUI SEMIPERMANENT?

• Cel mai evident beneficiu al machiajului semipermanent la ochi este că nu va mai trebui să te chinui cu machiajul zilnic.

Din acest motiv, este o alegere excelentă pentru femeile în vârstă, femeile ocupate, sportivii, cei cu probleme de vedere.

• Vei economisi timp. Fiecare minut contează, mai ales când te grăbești să ajungi la serviciu dimineața!

• Nu se va păta și nu se va șterge. Te-ai uitat vreodată în oglindă pentru a descoperi că ai „ochi de raton”? Sau poate ai șters din greșeală o jumătate din contur. Cu machiajul semipermanent scapi de acest stres.

• Poate fi adaptat preferințelor tale. Poți alege o formă discretă sau mai dramatică potrivit nevoilor tale.

Eyeliner-pleoape-partea-de-sus-si-de-jos

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE MICROPIGMENTAREA OCHILOR

Micropigmentare și apoi injectabile. Nu sunt recomandate intervenții estetice invazive în zona ochilor înainte de micropigmentare, deoarece odată ce efectul dispare este posibil să rămâi cu o formă distorsionată.

Același lucru este valabil și la dermopigmentarea sprâncenelor sau buzelor.

Dacă vorbim de blefaroplastie atunci ordinea este inversă. Micropigmentarea se va face după vindecarea completă a pleoapelor operate.

Da, se pot face mai multe proceduri in aceeasi zi. Este practic pentru ca faceti economie de timp si beneficiati de reduceri de pret substantiale.

Sigur că da! Nu există limită de vârstă la adulți pentru machiajul semipermanent. Beneficiile sale sunt universale. Mai ales dacă vederea nu ne mai ajută sau mâna nu mai este așa sigură în trasarea corectă a conturului.

Este o salvare și un ajutor pentru oricine își pierde timpul cu machiajul zilnic sau are o anumită nesiguranță pe care ar dori să o rezolve.

Noi vă recomandăm negru pentru eyeliner. Se pot folosi și alte culori dar nu sunt stabile și își pot schimba nuanța în timp.

Cea mai potrivită este pentru ochii mari, deschiși, cu pleoape normale. Dacă pleoapele se „odihnesc” pe gene nu se va vedea linia conturată.

Sigur că de făcut se poate face dar linia conturului se va vedea doar când persoana clipește sau stă cu ochii întredeschiși.

Da, se poate dar nu este ușor, este incomod și costisitor. Uneori pigmentul este aproape imposibil de îndepărtat.

Oricum culoarea se estompează singură în timp. Indepartarea pigmentului din piele este o metoda extrema la care se apeleaza forate rar si doar in cazuri extreme.

Puteți face duș oricând dacă respectați câteva reguli iar acest lucru este valabil și la micropigmentarea sprâncenelor sau buzelor:

În primul rând aplicați înainte crema primită post-tratament.
Faceți dușuri scurte și fără să faceți mult abur, țineți ușile cabinei deschise și folosiți apă caldă, nu fierbinte.
Pe păr vă spălați doar dacă vă ajută cineva sau la coafor. Ideea este să nu ajungă apa din abundentă pe față 5-6 zile după procedura.

Da se poate, trebuie să treacă 2 luni de la operație sau să aveți aprobare de la chirurgul oftalmolog dacă doriți mai repede.

Contribuie la o stare de bine și încredere când știi că machiajul este la fel cum ai plecat de acasă.

Dacă faci și micropigmentare la buze și sprâncene scapi de un stres zilnic inutil.

Plouă, este cald, ieși din apa mării, este dimineață sau 2 noaptea, ai avut o noapte de dezmat, indiferent de situație tu ești frumoasă și ai un look îngrijit.

Nu este un secret faptul că multe vedete apelează la machiajul semipermanent. Le ajută să arate bine în orice moment.
Amintim pe:
Mila Kunis, Michelle Obama, Megan Fox, Helen Mirren, Jennifer Lopez, Madonna, Tori Spelling…

Scopul micropigmentării conturului la ochi este acela de a sublinia și a evidenția frumusețea fiecărei femei prin retușuri cosmetice delicate și mai ales care să o avantajeze.

Expert Alexandra Malinatescu – specialist în micropigmentare cu 16 ani experiență.

Eyeliner – contur cu codita/ include 2 sedinte

720lei

Contur pleoape /include 2 sedinte

vezi si promotii 

620lei

Repigmentare/include 2 sedinte

500lei

Repigmentare/ posesori card blooms / include 2 sedinte

500lei 420lei

Contur pleoape / include 2 sedinte

vezi si promotii

480lei

Repigmentare/include 2 sedinte

450lei

Repigmentare/ include 2 sedinte/ posesori card blooms

450lei 350lei

Repigmentare = ( intensificare sau re-tatuare) = refacerea, fără modificari de formă, a unui tatuaj cosmetic (micropigmentare) mai vechi, executat la blooms sau la alte saloane.

Pentru întrebări sau comentarii poţi folosi formularul de mai jos.

În baza acestor informatii nu ne asumam nici un fel de răspundere asupra rezultatelor obţinute în alte saloane.

Reproducerea neautorizată integrală sau parţială a textelor sau imaginilor din acest site este interzisă, contravine drepturilor de autor şi se pedepseşte conform legii.

5/5 - (4 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent