Sprancene tatuate – Cum arata imediat dupa tatuare?

Sprancene tatuate(1)

Cum arată sprâncenele tatuate imediat după tatuare nu reflectă în totalitate rezultatul final al procedurii.

Tatuarea sprâncenelor, numită și micropigmentare fir cu fir, contur plin sau cu efect pudrat – powdering, face parte din categoria procedurilor de înfrumusețare care au efect pe termen lung.

Imediat după procedură, organismul are nevoie de câteva zile să se adapteze și să reacționeze.

CUM ARATĂ SPRÂNCENELE IMEDIAT DUPĂ TATUARE?

Sprancene tatuateImediat după procedură, sprâncenele vor avea o culoare mai intensă și o formă puțin mai groasă decât ne-am aștepta. Posibil ca pielea din zona tratată să fie foarte puțin umflată și iritată.

Sprancene tatuate

Toate se vor rezolva de la sine. Din această cauză este nevoie de puțină răbdare înainte de a aprecia pe deplin rezultatul.

Chiar dacă ai sprâncenele tatuate recent, poți merge la serviciu sau pe stradă imediat după (micropigmentare) tatuarea sprâncenelor.

Sprancene tatuate

Dacă ești o persoană extrem de sensibilă la părerea celorlalți, ia-ți 1-2 zile libere sau programează-te în weekend.

PRIMELE ORE DUPĂ TATUARE

După 1-3 ore, roșeața ușoară și inflamația din jurul sprâncenelor ar trebui să treacă de la sine. Senzația ușoară de arsură sau iritare este normală.

Sunt reacții normale ale pielii care intră în procesul de vindecare. Încearcă să nu atingi si/sau să fardezi sprâncenele pentru a preveni orice deteriorare sau infecție.

CUM ARATĂ SPRÂNCENELE TATUATE ÎN PRIMELE ZILE DUPĂ PIGMENTARE

Vei vedea cum în perioada de tranziție, treptat culoarea devine semnificativ mai deschisă – și aspectul sprâncenelor tatuate mai soft și mai natural, până la vindecarea pielii din zona micropigmentată.

Perioada de tranziție durează intre 5 si 7 zile. Diferă de la persoană la persoană,  în funcție de viteza de exfoliere și de refacere a pielii.

Poza sprancene tatuate inainte-dupa

La două-trei zile după (micropigmentare) tatuarea sprâncenelor, apar cojițe foarte mici – asemănătoare mătreții din păr, fără să dea un aspect neplăcut. Folosește cât mai des crema de îngrijire primită de la esteticiană.

De obicei, procesul de exfoliere pentru sprâncene tatuate prin micropigmentare durează 4 – 5 zile, uneori se poate prelungi până la 7 zile.

Odată cu căderea cojițelor și vindecarea pielii:

  • se va pierde din culoare între 30% și 70%
  • forma se va subția cu 1-2 milimetri
  • poate părea că zona curățată nu a fost lucrată și că nu a rămas pigment aproape deloc

DUPA 2 SAPTAMANI DE LA DERMOPIGMENTAREA SPRANCENELOR

Pot exista variații de culoare în diferite zone ale sprâncenelor sau pot apărea goluri de culoare. Este important să aveți răbdare și să nu vă faceți griji.

Sprâncenele dumneavoastră nu vor arăta perfect după prima ședință de tatuare.

Rezultatul final va fi vizibil doar după a doua ședință.

Chiar dacă pare vindecată zona tatuată, vindecarea completă a pielii durează 2-3 săptămâni în funcție de particularitățile fiecărei persoane.

În timpul acestui proces, culoarea și forma sprâncenelor se vor stabiliza treptat. Este important să aveți răbdare și să acordați timp pielii să se vindece complet pentru a obține rezultatele dorite.

CE FACEM IN PERIOADA DE REFACERE dupa micropigmentarea sprancenelor?

  • trebuie utilizata crema post-tratament recomandată sau primită de la esteticiană
  • nu te expune timp îndelungat la soare sau solar
  • nu intra în apă mării sau în piscină/saună
  • evită pe cât posibil transpirația abundentă, praful sau contactul tatuajului cu mâinile murdare
  • evita părul care stă peste sprâncenele abia pigmentate, poate provoca infecții

Sprancene tatuate

Poți merge la serviciu, în parc, să socializezi fără probleme.

Nu este recomandat să mergi în cele 2-3 săptămâni de refacere totală a pielii în vacanța la mare.

DE CE SE FAC DOUA ȘEDINȚE LA PIGMENTAREA SPRÂNCENELOR

După cele 7 zile de refacere a pielii din zona sprâncenelor, contrastul dintre culoarea intensă inițială și noua culoare mai deschisă poate să te facă să crezi că a dispărut un procent mai mare de culoare decât ai fi vrut.

De ce a doua ședință? Pentru că acum putem să facem mici ajustări de formă și de culoare. Putem adăuga ușor culoare și retușa mici detalii.

Nu-ți face griji! Acest lucru este normal. Din această cauză, procedura a fost gândită să includă și a doua ședință.

A doua ședință de tatuare a sprâncenelor se face după minim 2 – 3 săptămâni de la prima ședință. Pielea tratată trebuie să fie complet refăcută.

A doua ședință de micropigmentare este foarte importantă pentru a avea sprâncene tatuate uniform și care să dureze în timp.

Sprancene tatuate(8)

CUM ARATĂ SPRÂNCENELE DUPĂ A DOUA ȘEDINȚĂ DE TATUARE?

Culoarea va părea mai închisă și forma puțin mai groasă. Acum știți toate aceste detalii și nu vă mai faceți griji. Procesul de vindecare va fi asemănător cu cel de la prima ședință.

După 5-7 zile, pigmentul se va stabiliza în piele. Acum vă puteți bucura de culoarea și forma finală.

Foarte rar, dacă aveți un ten mai dificil, este posibil ca pielea să respingă o cantitate mai mare de pigment. În acest caz, solicitați o ședință suplimentară de tatuare după maxim 4 săptămâni de la ultima ședință.

Regulile de îngrijire după procedura de pigmentare a sprâncenelor sunt aceleași ca și după prima ședință.

Sprancene tatuate

CÂT COSTĂ A DOUA ȘEDINȚĂ DE TATUARE LA SPRÂNCENE?

A doua ședință de micropigmentare  sprâncenelor are un preț mai mic decât prima ședință. În funcție de fiecare salon, aceasta se poate situa între 20 și 50% din prețul primei ședințe.

Sunt cazuri în care a doua ședință nu este necesară, totuși, în marea majoritate a cazurilor trebuie făcută, și noi vă sfătuim să apelați la ea.

Fir cu Fir/ Pudrat/ Hibrid  Sedinta 1

800lei

Sedinta 2 » dupa 2/8 saptamani   vezi si promotii

200lei

Repigmentare » pretul include 2 sedinte

700lei

Repigmentare posesori card blooms » pretul include 2 sedinte

700lei 595lei

Sunt cliente care sunt tentate să se gândească că a doua ședință este o strategie de marketing. Nu este așa. Aceeași procedură o regăsiți nu doar în România, ci peste tot în lume, fie că este în Europa, America sau Asia.

Din păcate, multe esteticiene, de teama să nu fie acuzate de cliente că dupa prima sedinta sprancenele nu arata bine lucrează foarte intens de la prima ședință sau folosesc pigmenți corporali și nu faciali.

Această practică pare bună pe termen scurt, dar este problematică pe termen lung. Poate duce la îngroșarea pielii, uneori și la cicatrici.

Pe viitor, improspătarea tatuajului la sprâncene va fi dificilă sau imposibilă. Pielea nu va mai primi pigmentul nou, iar pigmentul vechi va devia intr-o nuanta nedorită.

Din 2009 unicul loc in care am curajul sa merg sa imi pigmentez buzele și sprâncenele. După ce am văzut experiențele negative ale altor femei, ma simt in siguranța la Blooms și am sa revin mereu la acest salon. Jos pălăria pentru Owner și Alexandra.

Recomand cu încredere. Curat. Profesioniști Preț corect. Rezultate minunate. Amabilitate maxima.

Gabriela Pacea

District Manager - Mercedes-Benz Romania

Hifu la fata, epilare definitiva si refacere tatuaj sprancene. Multumesc Alexandra! Salonul este langa Mc Donald s Buzesti pe Dr Felix 7. In fata este o parcare cu plata. Salonul este micut dar frumos si intim. Totul s a desfasurat in conditii de igiena si siguranta, consumabilele. Nota 10 cu felicitari!!!

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare laser

Carmen Patrascu

Antreprenor

Recomand cu cea mai mare incredere! Servicii de calitate, iar tatuajul sprancenelor arata f bine si natural, tine f mult, culori naturale, nici nu par tatuate.

Servicii: Tatuaj cosmetic sprancene.

Alexandra Tomescu

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

Servicii: Sprancene, Eyeliner.

 

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.
Servicii: Sprancene, Contur Ochi.

Roxana Gradinaru

Foarte mulțumită de rezultatul primit,privind forma sprâncenelor cât și micropigmentarea sprâncenelor au iesit super. Super de treaba din toate punctele de vedere. Si epilarea laser la axile, si procedura hifu la față au fost foarte eficiente. Recomand cu drag !

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare Laser.

Mihaela Tuca

Sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat .

Servicii: Sprancene, Buze total.

Roxana Gaina

Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Valoare

Foarte mulțumită de noile mele sprâncene, personal foarte amabil, servicii de calitate. Recomand cu toată încrederea.

Irina Petcu

General Manager - Restaurant Ai Sapori

Superba si rapida experienta, am acum sprancenele pe care mi le-am dorit! Pretul e super okay si procedura in sine e rapida si fara dureri. Recomand! Abia astept sa vin si la retus.

Ana Maracineanu

Am fost la Blooms pentru micropigmentare sprâncene și sunt foarte mulțumită de rezultat. Recomand!

Cristina Tarasescu

CONCLUZII DESPRE CUM ARATĂ SPRÂNCENELE TATUATE

sprancene tatuate inainte si dupa pigmentare

POZA 1. Prima poză este înainte de tatuajul cosmetic.

Va fi o improspătare a unui tatuaj cosmetic vechi de 18 luni. Inca se mai vede pigmentul de la lucrarea anterioara.

POZA 2. Imediat după tatuarea sprâncenelor.

În primele 1-3 ore sprâncenele pot fi ușor umflate și iritate. În primele zile, culoarea pare mai închisă și forma puțin mai groasă.

POZA 3. La 2 săptămâni după prima ședință.

În primele 7 zile, se pierde între 30 și 70% din pigmentul inițial. Pot exista variații de culoare în diferite zone ale sprâncenelor sau pot apărea goluri de culoare. Este important să aveți răbdare și să nu vă faceți griji.

POZA 4. La 7 zile după a doua ședința.

După minim două săptămâni, se face a doua sedinta, care durează 30-60 de minute și care rezolvă problemele de culoare și formă. Acum vă puteți bucura de noua formă și culoare a sprâncenelor.

Cu 18 ani de experiență în domeniul machiajului semipermanent, vom găsi împreună cea mai bună variantă pentru tine.

Aici afli detalii despre cum facem noi micropigmentare la sprancene.

Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii sau ai nelămuriri despre cum arată sprâncenele tatuate imediat după tatuare. Poți afla mai multe citind și celelalte articole din blogul nostru.
Pentru întrebări sau comentarii, poți folosi formularul de mai jos.

Toate informațiile din acest articol sunt valabile doar pentru sprâncene tatuate în salonul Blooms Beauty.
În baza acestor informații, nu ne asumăm niciun fel de răspundere asupra rezultatelor obținute în alte saloane care efectuează tatuaje cosmetice.

Reproducerea neautorizată integrală sau parțială a textelor sau imaginilor din acest site este interzisă, contravine drepturilor de autor și se pedepsește conform legii.

4.5/5 - (71 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent