Sprancene tatuate – Cum arata imediat dupa tatuare?

Sprancene tatuate(1)
Cum arata sprancenele tatuate imediat dupa tatuare nu reflecta in totalitate rezultatul final al procedurii.
Tatuarea sprancenelor numita si micropigmentare, fir cu fir, contur plin sau cu efect pudrat- powdering, face parte din categoria procedurilor de infrumusetare care au efect pe termen lung si se realizeaza in doua etape la interval de cateva saptamani.

Imediat dupa procedura organismul are nevoie de cateva zile sa se adapteze si sa reactioneze.

Ce se intampla imediat dupa ce ai sprancene tatuate?

Sprancene tatuateImediat dupa procedura zona tratata va avea o culoare mai intensa si poate definita mai mult decat ne-am astepta. Posibil ca pielea din zona tratata sa fie foarte putin umflata si iritata.Sprancene tatuate

Din aceasta cauza este nevoie de putina rabdare inainte de a aprecia pe deplin rezultatul.

Chiar daca ai sprancene tatuate recent poti merge la serviciu sau pe strada imediat sau la cateva ore dupa (micropigmentare) tatuarea sprancenelor.Sprancene tatuate

Daca esti o persoana neobisnuit de sensibila la parerea celorlalti, ia-ti 1-2 zile libere sau foloseste-te de week-end.

Perioada de refacere – tranzitie

Vei vedea cum in perioada de tranzitie, treptat culoarea devine semnificativ mai light si aspectul sprancenelor tatuate mai soft si mai natural, pana la vindecarea pielii din zona micropigmentata.
Perioada de tranziție difera de la persoana la persoana, in functie de viteza de exfoliere si de refacere a pielii.

Poza sprancene tatuate inainte-dupa

La doua-trei zile dupa (micropigmentare) tatuarea sprancenelor apar cojite foarte mici asemanatoare matretii din par, fara sa dea un aspect neplacut. Nu le rupe niciodata si foloseste cat mai des crema de ingrijire primita de la esteticiana.

De obicei procesul de exfoliere pentru sprancene tatuate prin micropigmentare durează 4 – 5 zile, uneori se poate prelungi pana la 7 zile. Odata cu caderea cojitelor si vindecarea pielii, se va pierde si din culoare si poate putin din grosime. Chiar daca pare vindecata zona tatuata, vindecarea completa a pielii dureaza 2-3 saptamani.

Eu ce fac in perioada de refacere?

  • trebuie sa folosesti cat mai des crema post-tratament primita de la esteticiana salonului blooms beauty
  • nu te expune timp indelungat la soare
  • nu intra in apa marii sau piscina/sauna
  • evita pe cat posibil transpiratia abundenta, praful sau contactul tatuajului cu mainile murdare

Sprancene tatuatePoti merge la serviciu, in parc, sa socializezi fara probleme. Nu este recomandat sa mergi in cele 2-3 saptamani de refacere totala a pielii, in vacanta la mare.

De ce se fac doua sedinte de pigmentare la sprancene?

Dupa cele 7 zile de refacere a pielii din zona sprancenelor, contrastul dintre culoarea intensă inițială și noua culoare mai deschisa poate sa te faca sa crezi ca a disparut un procent mai mare de culoare decat ai fi vrut.Sprancene-frumoase-tatuaj-cosmetic

Nu este o regula dar se intampla des. Uneori este nevoie de mai multe zile pana cand culoarea se stabilizeaza.

Nu-ti face griji ! Acest lucru este normal, din aceasta cauza procedura a fost gandita sa includa si a doua sedinta de pigmentare a sprancenelor.

De ce? Pentru ca acum putem sa facem mici ajustari de forma si de culoare. Putem adauga usor culoare si retusa mici detalii.

Sprancene tatuate(8)A doua sedinta de micropigmentare este foarte importanta pentru a avea sprancene tatuate uniform si care sa dureze in timp.

Cat dureaza a doua sedinta de (micropigmentare) tatuare a sprancenelor?

Pentru ca avem deja o forma data iar conturul si celelalte detalii sunt clare, a doua sedinta dureaza circa 30 – 60 de minute, in functie de complexitatea sprancenelor tatuate.Sprancene tatuate

Cat costa a doua sedinta de tatuare?

Sunt cazuri in care a doua sedinta nu este necesara, totusi in majoritatea cazurilor trebuie facuta si noi va sfatuim sa apelati la ea.

La salonul blooms beauty a doua sedinta de (micropigmentare) tatuare a sprancenelor are un pret modic.

Pentru pretul actualizat consultati sectiunea Preturi din meniul siteului.

Dupa cat timp se face a doua sedinta la salonul blooms beauty?

Trebuie sa astepti cel putin 2 – 3 saptamani intre cele doua sedinte pana cand pielea tratata este complet refacuta.

Nu ezita sa ne contactezi dacă dorești mai multe detalii sau mai ai nelămuriri despre cum arata sprancenele tatuate imediat dupa tatuare. Poti afla mai multe citind si celelalte articole din blogul nostru.
Pentru intrebari sau comentarii poti folosi formularul de mai jos.

Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru sprancene tatuate in salonul Blooms Beauty.
In baza acestor informatii nu ne asumam nici un fel de raspundere asupra rezultatelor obtinute in alte saloane care efectueaza tatuaje cosmetice.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.