Microblading pret si costuri medii in Bucuresti, Romania si alte tari

Sprancene micropigmentate

Cati bani merita sa platesti pentru microblading? Vezi preturile la microblading in orasele mari din Romania, Europa, SUA sau Asia.

De curand a venit la noi in salon o doamna care isi facuse microblading in Dubai. Fiica dumneaei lucreaza acolo si a vrut sa-i faca un cadou. A platit 300 euro pentru 1 sedinta. Pretul de catalog era 550 euro.

Esteticiana era rusoaica…normal! A stat putin in Dubai asa ca sedinta a doua a facut-o la noi la Blooms Beauty cu 100 de euro, doua luni mai tarziu. Asa ne-a venit ideea sa vedem ce preturi sunt in alte tari.

Ce este microbladingul?

Pentru cei mai putin avizati: Atentie sa nu confundati MicroBlading cu MicroPigmentare la sprancene, vedeti aici diferentele.

Microblading este o procedura prin care se implanteaza pigment in piele cu ajutorul unei microlame – atasata la un instrument manual – nu electric ca la microPigmentare. Pigmentul introdus in dermul superior creeaza fire asemanatoare firelor de par din sprancene. Efectul dureaza 6-18 luni.

Se umplu spațiile goale și se îmbunătățește forma. Iti ofera sprancenele pe care le-ai dorit – și te ajuta să scapi de creionul dermatograf din fiecare dimineață.

microblading pret

Cui i se potriveste microbladingul la sprancene?

Acesta este un detaliu foarte important!

Este recomandat in primul rand persoanelor tinere cu tenul normal sau uscat.
Daca ai tenul matur, gras ori mixt sau pielea subtire, iti recomandam procedura de micropigmentare a sprancenelor.

Acum ca te-ai hotarat sa-ti dermopigmentezi sprancenele incepi sa cauti pe Internet:
“Cât costă microblading-ul?” – este pasul următor înainte sa gasesti salonul care sa ti-l faca.

Cât de mult te astepti sa platesti pentru sedintele de microblading?

Există o serie de factori care determină cât de mult vei plati. Conteaza locația salonului, experiența artistului și materialele pe care le utilizează pentru a efectua serviciul.
Pentru a avea o privire de ansamblu si a te ajuta sa iei o decizie corecta o sa-ti prezentam preturile din Romania dar si din alte tari.

Am selectat pentru tine preturi de pe aproape toate continentele incepand cu America, Europa si Asia.

Ce preturi au saloanele de microblading din vecinatatea Romaniei?

Femeile din Ungaria la fel ca cele din Romania tin mult la frumusetea lor. Maghiarele scot din buzunar in medie 1000 de lei pentru sprancenele stilizate prin microblading.

Rusia este una dintre tarile cu cel mai mare apetit la metodele de infrumusetare. Saloanele de machiaj semi-permanent si microblading sunt la mare cautare. Preturile sunt surprinzator de mici dar raportat la puterea lor de cumparare sunt mari. Pretul la microblading in Rusia variaza intre 400 si 800 de ruble adica intre 260 – 520 de lei.

salon microblading

Ca sa continuam cu popoarele slave, in Ucraina pretul este de 280 de lei si in Polonia intre 800 si 1200 de zloti adica intre 885 si 1320 lei.

In Bulgaria, vecinii nostri de la sud, saloanele de microblading au preturi cuprinse intre 250 si 972 lei.

In Cehia prima sedinta costa aproximativ 750 de lei si 100 lei a doua sedinta…la fel ca la noi, la salonul Blooms Beauty.

Cat costa sprancenele stilizate prin microblading in tarile nordice?

In tarile nordice saloanele de microblading au printre cele mai mari preturi.

La Copenhaga in Danemarca costa 2500 coroane prima sedinta si 1000 coroane a doua sedinta, adica 1270 + 636 lei  = 1906 lei.

In Norvegia la Oslo ambele sedinta de microblading costa 5500 de coroane norvegiene adica 2700 lei.

In Danemarca si Norvegia se plateste in medie 2300 lei pentru microblading la sprancene.

Ce poate influenta artificial pretul la microbladingul de sprancene?

Preturile depind si de renumele pe care si l-a facut salonul sau esteticiana. Sunt esteticieni mediocri care au aparut la emisiuni tv si si-au dublat preturile peste noapte.

O alta categorie sunt cei care cunosc cateva “vedete” si care accepta sa le faca sprancenele gratis ca apoi sa le faca reclama cu poze –  in care uneori predomina machiajul clasic.

Cat costa procedura de microblading in Spania, Franta si Italia?

Mergem mai departe cu preturile. In frumoasa Spanie, saloanele incaseaza intre 240 si 395 de euro pentru o pereche de sprancene realizate prin microblading.

Frantuzoaicele trebuie sa plateasca intre 280 si 300 de euro.
Italiencele platesc mai mult decat surorile lor din Franta. In Italia saloanele incaseaza intre 300 si 500 de euro pentru un microblading la sprancene.

Ce pret are microbladingul la sprancene in USA?

In Statele Unite ale Americii preturile difera in functie de fiecare stat. In New York costa in medie 1.170 lei iar in Florida 1.681 lei. Conform unui site de specialitate din SUA bazat pe 511 reviewuri pretul mediu este de 1.808 lei. Pretul poate varia de la 638 lei pana la 2980 lei.

Aici gasesti detalii…https://www.realself.com/microblading/cost

In ce tara costa cel mai mult un microblading la sprancene?

Cele mai scumpe tari raman Anglia si Germania. Sunt si tarile cu un venit mare pe cap de locuitor. Daca englezoaicele platesc 500 de lire sterline, nemtoaicele scot din buzunar la saloanele de microblading intre 400 si 700 de euro.

In concluzie cele mai scumpe proceduri de microblading se fac in Germania  1.900 – 3.325 lei si Anglia cu 2.770 lei.

Factori directi care influenteaza preturile

Dupa cum vedem preturile difera foarte mult in interiorul fiecarei tari dar si intre tari. Un element important in economia pretului il joaca si:
• salariile – veniturile populatiei mai mari, atrag preturi mai mari
• densitatea prestatorilor de microblading din tara respective – cu cat sunt mai multi cu atat pretul scade
• obiceiurile, standardele de frumusete ale femeilor din fiecare tara  – femeile din Romania sunt percepute de straini ca femei atragatoare, ingrijite si preocupate de frumusetea lor

 

Microblading pret

Cat costa un microblading in Romania?

In Romania deocamdata procedura de micropigmentare a sprancenelor este preferata fata de microbladingul la sprancene. In general preturile pentru cele doua metode de dermopigmentare nu difera foarte mult.

De la inceput precizam ca preturile prezentate sunt doar cu titlu orientativ si nu reflecta fidel preturile tuturor saloanelor din orasele mentionate.

Pretul la microblading in Oradea, Cluj, Sibiu si Timisoara

Mergem in nord-vestul Romaniei in Oradea unde pretul mediu este 650 de lei dar am gasit si cu 1000 de lei.
Sprancenele realizate in saloanele de microblading la Cluj costa in medie intre 500 si 700 de lei.
In Timisoara procedura de microblading costa in medie 600 de lei la fel ca si microbladingul efectuat in Sibiu.

Pretul la microblading in Iasi si Bacau

In capital Moldovei, in Iasi, am intalnit trei categorii de preturi pentru microblading, 600/700/800 de lei. Am gasit un salon care avea o “promotie” la 350 lei.
Daca vrei microblading in Bacau o sa gasesti preturi mai mici ca la Iasi. Doamnele din Bacau platesc intre 550 si 700 de lei…avem si aici o exceptie unde costa 1000 de lei.

Pretul la microblading in Constanta

Constanta este unul dintre cele mai mari orase din Romania. Doamnele din Constanta sunt mari consumatoare de “frumusete”. Aici am intalnit cea mai mare discrepanta intre preturi. Pentru ambele sedinte poti sa platesti 300 de lei sau 850 de lei. Eu nu m-as duce la salonul care cere 300 de lei.

Cat costa sa faci Microblading la sprancene in Bucuresti

Aici este mai complicat. Avem “categoria incepatori, saloane cu traditie, artisti, trainer, academie si… MasterTrainer”
Distanta intre un incepator si un “artist” nu este foarte mare in ceea ce priveste experienta si numarul de clienti. Toata lumea devine brusc orice altceva …doar estetician normal sa nu fie.

Asadar preturile la microblading in Bucuresti pleaca de la 400 – 600 de lei pentru doamnele cu mai putine pretentii si ceva curaj. Urca la 800-900 de lei la saloanele cu traditie si experienta. Apoi vin cativa “artisti/mastertraineri” care isi incearca norocul cu 1200 + lei.

Sfat!
Cand cereti preturile nu uitati sa intrebati saloanele respective, daca in pret sunt incluse ambele sedinte. Pentru  ca  este nevoie de doua sedinte, indiferent de ce va spun ei.

 

poza dupa microblading
Daca ati intalnit si alte preturi sau aveti intrebari scrieti in formularul de mai jos.
Daca vreti sa aflati preturile noastre la Salon Blooms Beauty din Bucuresti intrati aici.

Daca vrei sa sti cum facem noi microblading la sprancene.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.