Micropigmentare si Microblading pret si costuri medii in Bucuresti, Romania si alte tari

Sprancene micropigmentate

CATI BANI MERITA SA PLATESTI PENTRU MICROPIGMENTARE SAU MICROBLADING?

Vezi prețurile practicate în orașele mari din România, Europa, SUA sau Asia.

Salonul nostru are 18 ani de experiență în micropigmentare la sprâncene, ochi și buze. Din curiozitate am realizat un mic studiu al prețurilor la machiaj semipermanent pornind de la informatiile noi primite dar si cele existente on line.

De curând a venit la noi în salon o doamnă care își făcuse microblading în Dubai. Fiica dumneaei lucrează acolo și a vrut să-i facă un cadou. A plătit 300 de euro la prima ședință. Prețul de catalog pentru ambele sedinte era 550 de euro.

Esteticiana era rusoaică…normal:) ! Clienta a stat puțin în Dubai, așa că ședința a doua a făcut-o la noi la Blooms Beauty cu 100 de euro, două luni mai târziu. Așa ne-a venit ideea să vedem ce prețuri sunt practicate în alte țări și în România.a

CE ESTE MICROPIGMENTAREA SI MICROBLADINGUL?

Pentru cei mai putin avizati: Atentie sa nu confundati cele doua proceduri. Vedeti diferentele dintre MicroBlading cu MicroPigmentare la sprancene

Microblading este o procedura prin care se implanteaza pigment in piele cu ajutorul unei microlame – atasata la un instrument manual.
La micropigmentare pigmentul ajunge in piele cu ajutorul unui ac atasat la un aparat electric. Pigmentul introdus in dermul superior creeaza fire asemanatoare firelor de par din sprancene. Efectul dureaza 12-18 luni.
Se umplu spațiile goale și se îmbunătățește forma. Îți oferă sprâncenele pe care le-ai dorit – și te ajută să scapi de creionul dermatograf din fiecare dimineață.

microblading pret

CUI I SE POTRIVESTE MICROPIGMENTAREA SI CUI MICROBLDINGUL LA SPRANCENE?

Acesta este un detaliu foarte important!

Microbladingul este recomandat în special persoanelor tinere cu tenul normal sau uscat. Atenţie însă, procedura poate lăsa mici cicatrici sau poate influența negativ textura pielii dacă nu este executată corect.

Daca ai tenul normal, matur, gras ori mixt sau pielea subțire, îți recomandăm procedura de micropigmentare a sprâncenelor.

Micropigmentarea are si avantajul ca poate fi realizata in tehnici diferite: fir cu fir, powdering sau hibrid.

Acum că te-ai hotărât să-ți dermopigmentezi sprâncenele, începi să cauți pe internet:

„Cât costă?” – este pasul următor înainte să găsești salonul care să îţi realizeze noile tale sprâncene. 

PE SCURT:

CE TREBUIE SĂ ȘTI DESPRE COSTURILE LA DERMOPIGMENTAREA SPRANCENELOR

 1. Tariful este influentat de experienta, locatia salonului, materiale folosite si marketing.
 2. Micropigmentarea si microbladingul sunt doua proceduri diferite dar de regula au acelasi pret.
 3. Indiferent de tehnica folosita (fir cu fir, cu efect pudrat sau hibrid.) de regula onorariul este acelasi.
 4. Pretul total si final trebuie sa includa 2 ședințe care se fac la distanță de 2-8 săptămâni.
 5. In Bucuresti platesti minim 400 de lei, de regula intre 800 si 1200 de lei, exceptional 2000 – 3500 lei.
 6. In principalele orase din Romania tarifele sunt diferite dar veti plati minim 300 de lei, in medie 730 de lei si izolat 1700 de lei.
 7. Pentru comparatie micropigmentarea sprancenelor costa in medie:
 • in Ungaria si Cehia, 240 de euro adica 1200 de lei
 • in Italia, Franta, Spania 415 euro adica 2075 lei
 • in Anglia, Danemarca, Germania 645 euro adica 3225 lei
 • in SUA, 450 USD adica 2080 de lei

Bine de stiut!

 1. Procedura oferă rezultate pozitive pentru 12-18 luni.
 2. Corectează probleme precum sprâncene rare, scurte sau inegale.
 3. Se obţine o formă frumoasă, simetrică și o culoare potrivită si uniformă.
 4. Pentru rezultate maxime alege un salon de încredere, cu recenzii pozitive și specialiști cu experiență.

Pigmentarea sprânceanelor poate fi realizată într-o oră și jumătate într-o atmosferă confortabilă într-un salon specializat

CAT DE MULT TE ASTEPTI SA PLATESTI PENTRU SEDINTELE DE MICROPIGMENTARE SAU MICROBLADING

Există o serie de factori care determină cât de mult vei plăti. Contează locația salonului, experiența artistului și materialele pe care le utilizează pentru a efectua serviciul.

Pentru a avea o privire de ansamblu și a te ajuta să iei o decizie corectă, o să-ți prezentăm prețurile din România dar și din alte țări.

Am selectat pentru tine prețuri de pe aproape toate continentele, începând cu Europa și SUA.

CE PRETURI AU SALOANELE DE MICROPIGMENTARE DIN ALTE TARI?

Anii 2023 și 2024 au venit cu o inflație în aproape toate economiile lumii. Am facut un update al prețurilor la micropigmentarea sprâncenelor.

Femeile din Ungaria, la fel ca și cele din România, țin mult la frumusețea lor. Maghiarele scot din buzunar în medie echivalentul a 1380 de lei pentru sprâncenele stilizate prin micropigmentare sau microblading.

salon microblading

Să continuăm cu popoarele slave, în Ucraina prețul este intre 300 si 900 de lei și în Polonia între 920 și 1380 de zloți, adică între 1450 și 2170 de lei.

În Bulgaria, vecinii noștri de la sud, saloanele de machiaj semipermanent au prețuri cuprinse între 300 și 1780 de lei.

În Cehia costă in medie 800 de lei prima sedinta și 200 de lei a doua ședință…același preț ca și noi la salonul Blooms Beauty.

CAT COSTA SPRANCENELE STILIZATE PRIN MACHIAJ SEMIPERMANENT în țările nordice?

În țările nordice saloanele au printre cele mai mari prețuri.

La Copenhaga în Danemarca costă 5500 coroane prima ședință și 2500 coroane a doua ședință, adică 2340 + 1060 lei = 3400 lei.

În Norvegia la Oslo ambele ședințe de microblading costă 6300 de coroane norvegiene, adică 2670 lei.

În Danemarca și Norvegia se plătește în medie 3035 lei pentru micropigmentare și microblading la sprâncene.

CE POATE INFLUENTA ARTIFICIAL PRETUL DERMOPIGMENTARII LA SPRANCENE?

Prețurile pot fi mult influentate și de renumele pe care și l-a făcut salonul sau esteticiana. Sunt esteticieni care au apărut la emisiuni tv și și-au dublat prețurile peste noapte.

O altă categorie sunt saloanele care cunosc câteva “vedete” și care acceptă să le facă sprâncenele gratis ca apoi să le facă reclamă in media si pe retele de socializare. Este un marketing onest dar care ridică prețul 🙂

CAT COSTA MICROPIGMENTAREA SPRANCENELOR IN SPANIA, FRANTA SI ITALIA?

Mergem mai departe cu prețurile. În Spania, saloanele încasează între 260 și 430 de euro pentru sprâncene realizate prin micropigmentare.

Frantuzoaicele trebuie să plătească în medie 300 de euro la prima ședință și 150 de euro la a doua ședință. Adică undeva la 2250 de lei.

Italiencele plătesc mai mult decât surorile lor din Franța. În Italia saloanele încasează între 400 și 500 de euro pentru un machiaj semipermanent la sprâncene.

CE PRET ARE PIGMENTAREA SPRANCENELOR IN USA?

În Statele Unite ale Americii prețurile diferă în funcție de fiecare stat. În New York costă în medie 1.500 lei iar în Florida 2000 de lei. Conform unui site de specialitate din SUA bazat pe 511 recenzii prețul mediu este de 450 de US Dolari, adică 2080 lei. Desigur sunt si saloane care au tarife de 2000 de dolari.

Aici găsești detalii…https://www.realself.com/nonsurgical/microblading/cost

IN CE TARA COSTA CEL MAI MULT STILIZAREA SPRANCENELOR PRIN MICROPIGMENTARE?

Anglia și Germania sunt țări cu un venit mare pe cap de locuitor. Dacă englezoaicele plătesc 500 de lire sterline / 2900 de lei, nemtoaicele scot din buzunar la saloanele de înfrumusețare între 550 și 800 de euro / în medie 3375 de lei.

În concluzie, cele mai scumpe proceduri de micropigmentare și microblading se fac în Germania (2750 – 4000 lei) și Danemarca (3 400 de lei).

FACTORI DIRECTI CARE INFLUENTEAZA PRETURILE

După cum vedem, prețurile diferă foarte mult în interiorul fiecărei țări dar și între țări. Un element important în economia prețului îl joacă și:

salariile – veniturile populației mai mari, conduc la prețuri mai mari

densitatea prestatorilor de machiaj semipermanent din țara respectivă – cu cât sunt mai mulți, cu atât prețul scade

obiceiurile, standardele de frumusețe ale femeilor din fiecare țară – femeile din România sunt percepute de străini ca femei atragătoare, îngrijite și preocupate de frumusețea lor

Microblading pret

CAT COSTA O MICROPIGMENTARE SAU UN MICROBLADING IN ROMANIA?

In România inflația a fost mare in anii 2023 și 2024. Inflatia si marirea taxelor au dus la majorarea preturilor. Am facut un update la preturile practicate in prezent de saloane, raportat la inflație.

În România procedura de micropigmentare a sprâncenelor este preferată în fața microbladingului la sprâncene. În general, prețurile pentru cele două metode de dermopigmentare nu diferă foarte mult.

De la început precizăm că prețurile prezentate sunt doar cu titlu orientativ și nu reflectă fidel prețurile tuturor saloanelor din orașele menționate.

PRETUL LA MACHIAJ SEMIPERMANENT IN ORADEA, CLUJ, SIBIU SI TIMISOARA

Mergem în nord-vestul României, în Oradea, unde prețul mediu este 650 de lei, dar am găsit și saloane care cereau 1700+ de lei.

Sprâncenele realizate în saloanele de înfrumusețare la Cluj costă în medie între 600 și 1100 de lei.

În Timișoara procedura de pigmentare la sprâncene costă între 700 și 1700 de lei, la fel și în Sibiu.

PRETUL LA DERMOPIGMENTAREA SPRANCENELOR IN IASI SI BACAU

În capitala Moldovei, în Iași, am întâlnit trei categorii de prețuri: 600/800/1000+ de lei. Am găsit un salon care avea o “promoție” la 350 de lei…personal nu as merge aici :).

Daca vrei microblading in Bacău o sa gasesti preturi mai mici ca la Iasi. Doamnele din Bacău plătesc între 600 și 700 de lei…avem si aici o exceptie unde costa 1000+ de lei.

PRETUL LA TATUAREA COSMETICA A SPRANCENLOR IN CONSTANTA

Constanța este unul dintre cele mai mari orașe din România. Doamnele din Constanța sunt mari consumatoare de „frumusețe”. Aici am întâlnit cea mai mare discrepanță între prețuri. Pentru ambele ședințe poți să plătești 550 de lei sau 900 de lei. Preturi pentru toate buzunarele si speram ca pentru toate gusturile.

CAT COSTA SA FACI MICROPIGMENTARE SAU MICROBLADING IN BUCURESTI

Aici este mai complicat. Avem “categoria” începători, saloane cu tradiție, artiști, trainer, academie.

Diferența dintre un începător și un avansat este dată de:

 • experiență îndelungată
 • numărul de clienți
 • pricepere

Diferența dintre o esteticiană cu experiență și un „artist” ține mai mult de imagine. Toată lumea dorește să se numească altfel…doar estetician normal să nu fie.

Așadar prețurile la micropigmentare și microblading la sprâncene în București pleacă de la:

 • 400 – 700 de lei pentru doamnele cu mai puține pretenții dar mult curaj
 • 900 – 1200 + de lei la saloanele cu tradiție și experiență
 • 1500 – 3500 lei la câțiva artiști/mastertraineri

Sfat!

Când cereți prețurile nu uitați să întrebați saloanele respective dacă în preț sunt incluse ambele ședințe. Pentru că este nevoie de două ședințe, indiferent de ce vă spun ei.

poza dupa microblading

Dacă ați întâlnit și alte prețuri sau aveți întrebări, scrieți în formularul de mai jos.

Daca vreți să aflați prețurile noastre la Salon Blooms Beauty din București:

Fir cu Fir/ Pudrat/ Hibrid  Sedinta 1

800lei

Sedinta 2 » dupa 2/8 saptamani   vezi si promotii

200lei

Repigmentare » pretul include 2 sedinte

700lei

Repigmentare posesori card blooms » pretul include 2 sedinte

700lei 595lei

Dacă vreți să știți cum facem noi micropigmentare la sprâncene.

Din 2009 unicul loc in care am curajul sa merg sa imi pigmentez buzele și sprâncenele. După ce am văzut experiențele negative ale altor femei, ma simt in siguranța la Blooms și am sa revin mereu la acest salon. Jos pălăria pentru Owner și Alexandra.

Recomand cu încredere. Curat. Profesioniști Preț corect. Rezultate minunate. Amabilitate maxima.

Gabriela Pacea

District Manager - Mercedes-Benz Romania

Eu am avut parte de acesti oameni minunati care mi-au pus la dispozitie servicii profesioniste de la micropigmentare pana la tatuaje corporale, recomand din suflet tuturor sa mearga acolo pentru oricare din aceste servicii.

Alina Teodorescu

Client Service Director - Kondiment

O mana sigura, experimentata, o atmosfera calda si relaxanta! Revin de fiecare data cu placere!

Laura Dan

Sunt foarte mulțumită de micropigmentare sprancenelor si a buzelor!

Cristina Raluca V

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

 

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.

Servicii: Sprancene, Contur Ochi.

Gradinaru Roxana

Buna ziua, foarte multumita de serviciile acestei clinici. Mi-am facut micropigmentare sprancene, buze si contur ochi. Oameni minunati,rabdatori si implicati. Cu siguranta ne vom revedea si pentru alte servicii.

Madalina Busuioc

Foarte mulțumită de rezultatul primit,privind forma sprâncenelor cât și micropigmentarea sprâncenelor au iesit super. Super de treaba din toate punctele de vedere. Si epilarea laser la axile, si procedura hifu la față au fost foarte eficiente. Recomand cu drag !

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare Laser.

Mihaela Tuca

Superba si rapida experienta, am acum sprancenele pe care mi le-am dorit! Pretul e super okay si procedura in sine e rapida si fara dureri. Recomand! Abia astept sa vin si la retus.

Ana Maracineanu

Am fost la Blooms pentru micropigmentare sprâncene și sunt foarte mulțumită de rezultat. Recomand!

Cristina Tarasescu

Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Valoare

Foarte mulțumită de noile mele sprâncene, personal foarte amabil, servicii de calitate. Recomand cu toată încrederea.

Irina Petcu

General Manager - Restaurant Ai Sapori

Reproducerea neautorizată integrală sau parțială a textelor sau imaginilor din acest site este interzisă, contravine drepturilor de autor și se pedepsește conform legii.

4.8/5 - (25 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent