Micropigmentare si Microblading pret si costuri medii in Bucuresti, Romania si alte tari

Sprancene micropigmentate

Cati bani merita sa platesti pentru micropigmentare sau microblading? Vezi preturile practicate in orasele mari din Romania, Europa, SUA sau Asia.

Salonul nostru are 18 ani de experienta in micropigmentare la sprancene, ochi si buze. Din curiozitate am realizat un mic studiu al preturilor la machiaj semipermanent.

De curand a venit la noi in salon o doamna care isi facuse microblading in Dubai. Fiica dumneaei lucreaza acolo si a vrut sa-i faca un cadou. A platit 300 euro pentru 1 sedinta. Pretul de catalog era 550 euro.

Esteticiana era rusoaica…normal! A stat putin in Dubai asa ca sedinta a doua a facut-o la noi la Blooms Beauty cu 100 de euro, doua luni mai tarziu. Asa ne-a venit ideea sa vedem ce preturi sunt in alte tari si in Romania.

Ce este micropigmentarea si microbladingul?

Pentru cei mai putin avizati: Atentie sa nu confundati MicroBlading cu MicroPigmentare la sprancene, vedeti aici diferentele.

Microblading este o procedura prin care se implanteaza pigment in piele cu ajutorul unei microlame – atasata la un instrument manual – nu electric ca la microPigmentare. Pigmentul introdus in dermul superior creeaza fire asemanatoare firelor de par din sprancene. Efectul dureaza 12-18 luni.

Se umplu spațiile goale și se îmbunătățește forma. Iti ofera sprancenele pe care le-ai dorit – și te ajuta să scapi de creionul dermatograf din fiecare dimineață.

microblading pret

Cui i se potriveste micropigmentarea si cui microbladingul la sprancene?

Acesta este un detaliu foarte important!

Microbladingul este recomandat in primul rand persoanelor tinere cu tenul normal sau uscat. Poate lasa mici cicatrici sau influenta negativ textura pielii daca nu este executata corect.
Daca ai tenul normal, matur, gras ori mixt sau pielea subtire, iti recomandam procedura de micropigmentare a sprancenelor.

Acum ca te-ai hotarat sa-ti dermopigmentezi sprancenele incepi sa cauti pe Internet:
“Cât costă ?” – este pasul următor înainte sa gasesti salonul care sa ti-l faca.

Cât de mult te astepti sa platesti pentru sedintele de micropigmentare sau microblading?

Există o serie de factori care determină cât de mult vei plati. Conteaza locația salonului, experiența artistului și materialele pe care le utilizează pentru a efectua serviciul.
Pentru a avea o privire de ansamblu si a te ajuta sa iei o decizie corecta o sa-ti prezentam preturile din Romania dar si din alte tari.

Am selectat pentru tine preturi de pe aproape toate continentele incepand cu Europa si SUA.

Ce preturi au saloanele de micropigmentare din vecinatatea Romaniei?

Femeile din Ungaria la fel ca si cele din Romania tin mult la frumusetea lor. Maghiarele scot din buzunar in medie 1200 de lei pentru sprancenele stilizate prin micropigmentare sau microblading.

Rusia este una dintre tarile cu cel mai mare apetit la metodele de infrumusetare. Saloanele de machiaj semi-permanent sunt la mare cautare. Preturile sunt surprinzator de mici dar raportat la puterea lor de cumparare sunt mari. Pretul la microblading si micropigmentare in Rusia variaza intre 400 si 800 de ruble adica intre 260 – 520 de lei.

salon microblading

Ca sa continuam cu popoarele slave, in Ucraina pretul este de 280 de lei si in Polonia intre 800 si 1200 de zloti adica intre 885 si 1320 lei.

In Bulgaria, vecinii nostri de la sud, saloanele de machiaj semipermanent au preturi cuprinse intre 250 si 972 lei.

In Cehia prima sedinta costa aproximativ 750 de lei si 100 lei a doua sedinta…acelasi pret ca si noi la salonul Blooms Beauty.

Cat costa sprancenele stilizate prin micropigmentare si microblading in tarile nordice?

In tarile nordice saloanele au printre cele mai mari preturi.

La Copenhaga in Danemarca costa 2500 coroane prima sedinta si 1000 coroane a doua sedinta, adica 1270 + 636 lei  = 2000 lei.

In Norvegia la Oslo ambele sedinta de microblading costa 5500 de coroane norvegiene adica 2700 lei.

In Danemarca si Norvegia se plateste in medie 2350 lei pentru micropigmentare si microblading la sprancene.

Ce poate influenta artificial pretul dermopigmentarii la sprancene?

Preturile depind si de renumele pe care si l-a facut salonul sau esteticiana. Sunt esteticieni care au aparut la emisiuni tv si si-au dublat preturile peste noapte.

O alta categorie sunt saloanele care cunosc cateva “vedete” si care accepta sa le faca sprancenele gratis ca apoi sa le faca reclama cu poze. Este un marketing onest dar care ridica pretul 🙂

Cat costa procedura in Spania, Franta si Italia?

Mergem mai departe cu preturile. In frumoasa Spanie, saloanele incaseaza intre 240 si 395 de euro pentru o pereche de sprancene realizate prin micropigmentare si microblading.

Frantuzoaicele trebuie sa plateasca intre 280 si 300 de euro.
Italiencele platesc mai mult decat surorile lor din Franta. In Italia saloanele incaseaza intre 300 si 500 de euro pentru o micropigmentare sau microblading la sprancene.

Ce pret are microbladingul si micropigmentarea la sprancene in USA?

In Statele Unite ale Americii preturile difera in functie de fiecare stat. In New York costa in medie 1.300 lei iar in Florida 1.800 lei. Conform unui site de specialitate din SUA bazat pe 511 reviewuri pretul mediu este de 1.900 lei. Pretul poate varia de la 638 lei pana la 2980 lei.

Aici gasesti detalii…https://www.realself.com/microblading/cost

In ce tara costa cel mai mult o micropigmentare la sprancene?

Cele mai scumpe tari raman Anglia si Germania. Sunt si tarile cu un venit mare pe cap de locuitor. Daca englezoaicele platesc 500 de lire sterline, nemtoaicele scot din buzunar la saloanele de infrumusetare intre 400 si 700 de euro.

In concluzie cele mai scumpe proceduri de micropigmentare si microblading se fac in Germania  2000 – 3.500 lei si Anglia cu 2.850 lei.

Factori directi care influenteaza preturile

Dupa cum vedem preturile difera foarte mult in interiorul fiecarei tari dar si intre tari. Un element important in economia pretului il joaca si:
• salariile – veniturile populatiei mai mari, atrag preturi mai mari
• densitatea prestatorilor de machiaj semipermanent din tara respective – cu cat sunt mai multi cu atat pretul scade
• obiceiurile, standardele de frumusete ale femeilor din fiecare tara  – femeile din Romania sunt percepute de straini ca femei atragatoare, ingrijite si preocupate de frumusetea lor

 

Microblading pret

Cat costa o micropigmentare sau un microblading in Romania?

In Romania deocamdata procedura de micropigmentare a sprancenelor este preferata fata de microbladingul la sprancene. In general preturile pentru cele doua metode de dermopigmentare nu difera foarte mult.

De la inceput precizam ca preturile prezentate sunt doar cu titlu orientativ si nu reflecta fidel preturile tuturor saloanelor din orasele mentionate.

Pretul la micropigmentare si microblading in Oradea, Cluj, Sibiu si Timisoara

Mergem in nord-vestul Romaniei in Oradea unde pretul mediu este 650 de lei dar am gasit si cu 1000 + de lei.
Sprancenele realizate in saloanele de infrumusetare la Cluj costa in medie intre 500 si 700 de lei.
In Timisoara procedura de pigmentare la sprancene costa in medie 700 de lei, la fel si in Sibiu.

Pretul la micropigmentare si microblading in Iasi si Bacau

In capital Moldovei, in Iasi, am intalnit trei categorii de preturi, 600/700/800 de lei. Am gasit un salon care avea o “promotie” la 350 lei.
Daca vrei microblading in Bacau o sa gasesti preturi mai mici ca la Iasi. Doamnele din Bacau platesc intre 550 si 700 de lei…avem si aici o exceptie unde costa 1000+ de lei.

Pretul la microblading si micropigmentare in Constanta

Constanta este unul dintre cele mai mari orase din Romania. Doamnele din Constanta sunt mari consumatoare de “frumusete”. Aici am intalnit cea mai mare discrepanta intre preturi. Pentru ambele sedinte poti sa platesti 300 de lei sau 850 de lei. Eu nu m-as duce la salonul care cere 300 de lei.

Cat costa sa faci micropigmentare sau microblading la sprancene in Bucuresti

Aici este mai complicat. Avem “categoria incepatori, saloane cu traditie, artisti, trainer, academie.
Diferenta dintre un incepator si un avansat este data de  experienta indelungata, numarul de clienti si pricepere.

Diferenta dintre o esteticiana cu experienta si un “artist” tine mai mult de imagine. Toata lumea doreste sa se numeasca altfel …doar estetician normal sa nu fie.

Asadar preturile la micropigmentare si microblading la sprancene in Bucuresti pleaca de la 400 – 600 de lei pentru doamnele cu mai putine pretentii dar mult curaj.

Urca la 800-1000 de lei la saloanele cu traditie si experienta.

Apoi vin cativa artisti/mastertraineri care au preturi intre 1200 si 3500 lei.

Sfat!
Cand cereti preturile nu uitati sa intrebati saloanele respective, daca in pret sunt incluse ambele sedinte. Pentru  ca  este nevoie de doua sedinte, indiferent de ce va spun ei.

 

poza dupa microblading
Daca ati intalnit si alte preturi sau aveti intrebari scrieti in formularul de mai jos.
Daca vreti sa aflati preturile noastre la Salon Blooms Beauty din Bucuresti intrati aici.

Daca vrei sa sti cum facem noi micropigmentare la sprancene.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.8/5 - (24 votes)