Tatuarea sprancenelor

Tatuarea sprancenelor

 

Daca ochii, buzele, pometii sau barbia au nevoie de mana priceputa a unui doctor plastician, sprancenele pot fi modelate mult mai usor, prin pensare sau machiaj semipermanent, de o esteticiana experimentata.

Ce este tatuarea sprancenelor ?

Este o metoda speciala de tatuare a pielii sub forma de fir cu fir, pudrat sau contur plin. Pigmentii cosmetici sunt introdusi in straturile superioare ale pielii unde raman pana la 3-5 ani.

Pentru un look proaspat este recomandata refacerea tatuajului cosmetic la sprancene dupa 1 – 1,5 ani.

Executat bine si corect, tatuajul la sprancene are un puternic efect anti-aging de care putem beneficia fara sa apelam la chirurgia estetica.

De ce tatuarea sprancenelor are efect “anti-aging”?

1. Pentru ca sprancenele pot schimba complet un chip daca au o forma clara si corecta. La fel cum niste sprâncene sterse si banale pot dauna imaginii tale si adauga ani in plus pe fata.

2. Pentru ca daca sprancenele sunt potrivite fizionomiei te pot face cu usurinta sa pari mai tanara sau sa te scoata din anonimat

Ce simti in timpul procedurii?

Multe persoane se asteapta la un discomfort serios cauzat de o procedura care pana la urma foloseste un ac ca sa introduca pigmentul in piele. De cele mai multe ori discomfortul este mult mai mic decat cel anticipat.

Noi la Blooms Beauty folosim un mix de anestezice externe foarte eficiente. Procedura este usor tolerabila chiar si de catre persoanele sensibile.

Am sau nu nevoie de un tatuaj la sprancene?

In mod clar nu toata lumea are nevoie de aceasta procedura.

Tatuarea sprancenelor nu este obligatorie daca ai sprancene frumos arcuite si bine proportionate.

Poti face tatuaj la sprancene daca sprancenele tale:

• au devenit prea Rare sau prea Scurte
• daca sunt inegale sau au parti care lipsesc
• daca au fost pierdute integral din motive de sanatate sau accident
• daca sunt afectate de semne sau cicatrici
• daca sunt foarte putin vizibile
• daca te-ai saturat sa le tot desenezi in fiecare zi

Eu de ce nu am sprancene frumoase?

Am sau nu nevoie de tatuaj la spranceneAstazi, multe fete pun mana pe penseta doar pentru ca si prietenele lor o fac!

Cea mai mare greseala a noastra este ca ne pensam prea mult si prea des.

Tot incercand sa le modificam, le stricam si sprancenele nu isi mai revin.
Sigur ca sunt si cazuri in care vina nu este a nimanui. Sunt cazuri de pierdere a sprancenelor datorita unor boli sau chimioterapiei, diverse accidente sau pur si simplu asa ne-a lasat mama natura.

Unde poti sa-ti tatuezi sprancenele?Salon pentru tatuare sprancene

Preferabil la un cabinet specializat si cu experienta in machiaj semipermanent care sa foloseasca pigmenti si aparatura performanta.

Astfel ai garantia lucrului sigur si bine facut, in plus poti evita surprizele neplacute.Tatuarea sprancenelor fir cu fir

Este scump?

Preturile difera in functie de calitatea oferita. Experienta mare si specializarile esteticienelor impreuna cu o calitate foarte ridicata a consumabilelor si a aparaturii folosita, influenteaza decisiv pretul.

Regula nu se aplica si saloanelor care au preturi nejustificat de mari sau dimpotriva, practica preturi suspect de mici.

Este sigur?

La salonul blooms beauty folosim pigmenti cosmetici medicali produsi doar in Germania. Cei mai scumpi dar si cei mai calitativi si siguri din Europa. Testati dermatologic si alergologic. Pigmentii folositi de noi sunt testati antialergic, antiseptic si sunt fabricati cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG si supusi examenului de siguranta MRI.

Long-Time-Liner Awords

Producatorul german al metodei LTLC – Make-up, echipamentul si pigmentii pentru sprancene tatuate au fost recompensati cu numeroase premii internationale de excelenta in Make-up Semi-Permanent in anii 1995 – 1997 – 2000 – 2007/2008 – 2009/2010 – 2011 – 2012 – 2013/2014…

Care sunt etapele realizarii tatuajului la sprancene la salonul blooms beauty?

  1. se alege culoarea in functie de nuanta pielii si a parului
  2. conceperea formei va tine cont de simetria faciala si de celelalte repere specifice esteticii.Forma fata si forma sprancenelor
  3. se  trece la simularea prin desen, cu creionul, direct pe spranceana, pana cand se obtine o forma care sa fie pe placul tau si al esteticienei
  4. dupa ce se gaseste forma potrivita, cu acordul tau se trece la tatuarea sprancenelor, dar nu inainte de aplicarea anesteziei externe pe piele
  5. firele de par naturale raman, deci NU sunt rase sau pensate total, si, printre ele se se tatueaza fire care imita prezenta firului de par, dupa care se face un fond mai deschis la culoare pe toata suprafata.

Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii si sau mai ai nelămuriri legate de tatuarea sprâncenelor.

Vezi ce intrebari si comentarii au avut altii, sau pune tu intrebari sau comentarii folosind formularul de mai jos.

Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru sprancene tatuate in salonul Blooms Beauty.

Din cauza diversitatii de aparate de tatuat (cosmetice sau nu) folosite in Romania, datorita originii si compozitiei diferita a pigmentilor, tehnicilor diferite de tatuare, conditiilor de lucru/sterilizare si experientei precare a personalului, efectele, consecintele si rezultatele obtinute in alte saloane pot fi cu mult diferite.
In baza acestor informatii nu ne asumam nici un fel de raspundere asupra rezultatelor obtinute in alte saloane care efectueaza tatuaje cosmetice.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.4/5 - (27 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent