Vrei buze mai frumoase ?

Femei frumoase care au inspirat creatii incredibile sau femei influente care au schimbat cursul istoriei, au stralucit si au devenit “icon-uri” de frumusete pentru vremea lor:

Cleopatra, Elena din Troia, Caterina de Medici, Sarah Bernhard, Grata Garbo, Rita Hayworth, Jaqueline Kennedy-Onassis, Printesa Grace de Monaco, Catherine Deneuve, Madonna, Jane Fonda, Naomi Campbell, Nicole Kidman.

Fiecare a avut sau are “ceva” special in fizionomia, trupul, atitudinea ei: proportiile de aur ale fizionomiei lui Nefertiti.

Parul minunat al printesei Sissi, sprancenele Marlenei Dietrich, gesturile pline de sexualitate ale lui Marilyn

poza buzeMonroe, ochii lui Elizabeth Taylor, nasucul lui Audrey Hepburn, bustul si talia Sophiei Loren, picioarele Claudiei Schiffer, gura lui Michelle Pfeiffer, zambetul larg al Juliei Roberts ori bustul lui Carmen Electra.

O buna bucata de vreme au fost la moda buzele subtiri ale Gretei Garbo dar o data cu aparitia lui Brigitte Bardot “botisorul obraznic” al acesteia a capatat statut de star

. Prin anii ’90 insa mai toate fetele isi doreau o gura a ca lui Michelle Pfeiffer, amuzanta, frumos conturata si cu comisurile ridicate (colturile gurii). Astazi insa, vedete de necontestat sunt buzele Angelinei Jolie. Mari, pline si senzuale.

De ce este importanta forma buzelor?

Buzele au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand un simbol al senzualitatii si frumusetii. Forma, marimea si culoarea buzelor pot vorbi pentru si despre tine. Forma buzelor este cea mai usor de corectat prin machiaj. Un contur bine realizat si un ruj potrivit sunt tot ce ai nevoie.

poza buze 2Ce putem facem daca nu avem o forma buna la buze?

Se intampla uneori ca buzele sa nu fie proportionate, una dintre ele fiind mai groasa sau mai subtire, decat ceea ce ne-am dori noi. In acest caz corectia cu creionul este destul de vizibila si nici nu rezista in timp.

Nici rujurile nu rezista toate mai mult de trei-patru ore. Si asa ne trezim cu conturul care se intinde, cu rujul care ramane pe pahare sau cu buzele colorate inegal.

Daca va doriti buze frumos conturate, ori daca vreti sa le mariti putin volumul, atunci solutia este machiajul semi-permanent. Prin redesenarea conturului buzelor folosind metoda machiajului semipermanent iregularitatile sunt usor ascunse, marirea sau micsorarea buzei realizandu-se cu usurinta.

Ce se obtine cu machiajul semipermanent la buze?

Puteti incerca doar pigmentarea conturului (o linie delicata pe conturul natural al buzelor), o usoara marire si proportionare a buzelor (contur si o colorare in degrade spre centrul buzei care creaza senzatia de volum) ori o colorare integrala (conturul buzelor si colorarea in interiorul sau).

Ce culoare aleg?

Culori Machiajul SemipermanentGama de culori este diversificata si puteti alege intre mai multe nuante de pigmenti pentru buze.

Cum aleg culoarea potrivita?

Pentru forma conturului si nuanta, esteticiana va consiliaza si va propune forma si culoarea potrivita trasaturilor dv. Esteticiana va propune insa dumneavoastra decideti forma finala.

In cate sedinte se realizeaza?

Colorarea se realizeaza intr-o singura sedinta dar daca sunt zone ale pielii unde pigmentul nu a prins, puteti reveni pentru un retus care la blooms beauty este gratuit.

Daca am machiaj semipermanent pot sa folosesc alta nuanta de ruj ?

Pigmentul fiind introdus in primele straturi ale epidermei, orice alt ruj sau lip-gloss aplicat normal pe buze nu isi modifica nuanta. Stiti astfel ca orice fel de ruj v-ati alege in fiecare moment al zilei, de dimineata devreme pana seara tarziu veti arata impecabil.

Citeste si articolul Tatuaj Buze

Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru machiajul semipermanent realizat in salonul Blooms Beauty.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

5/5 - (10 votes)