Tatuaj cosmetic

De abia ai nascut. Maternitatea te face sa simti ca esti chiar mai frumoasa. Toata lumea iti spune acest lucru. Dar nu te culca pe o ureche.

tatuaj cosmetic1Noile tale indatoriri, noptile nedormite, stresul si oboseala s-ar putea sa isi puna amprenta asupra aspectului tau fizic. Si pentru ca este clar ca mult timp de acum inainte nu te vei mai putea desfata prin saloanele de frumusete, un tatuaj cosmetic te ajuta sa scapi de problema machiajului zilnic.

Un tatuaj cosmetic (machiaj semipermanent) este cea mai eficienta metoda “cosmetica” de a economisi timpul si banii. Este un “inventator de timp” si un “salvator de bani”: nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp, dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj:

•    urmele lasate pe pahare
•    conturul care se intindea, buzele colorate inegal
•    rimelul care curgea la sauna
•    conturul cu tus greu de realizat dimineata
•   fardurile care iti dadeau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru sau la la petreceri
•    reprosurile partenerului pentru “transferul” de ruj pe buzele/fata/camasa lui

Iar daca tenul tau este sensibil, esti alergica la machiaje, esti tanara mamica, ai nevoie de o reconstructie cosmetica sau te-ai saturat pur si simplu sa te tot machiezi in fiecare zi, un tatuaj cosmetic este solutia ideala.

Ce inseamna tatuaj cosmetic la Blooms Beauty?

Un tatuaj cosmetic este o metoda de dermografie, de colorare a pielii cu pigmenti, care se introduc in straturile superioare ale epidermei prin tatuare si care raman in piele o perioda determinata. Este utilizata in dermatologie pentru camuflarea zonelor de tesut depigmentate sau hiperpigmentate, in estetica aplicata pentru reconstructia prin pigmentare a unor zone specifice afectate si cu mare succes in cosmetica pentru realizarea unui tatuaj cosmetic.
Un tatuaj cosmetic este o pigmentare de lunga durata de pana la 3-5 ani, realizata cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate. Tehnica speciala utilizata  pentru obtinerea unui tatuaj cosmetic mai este cunoscuta si ca repigmentare, micro-pigmentare ori implant micro-pigmentar.

Ce se realizeaza prin aceasta procedura ?

Se foloseste pentru redefinirea sau re-desenarea fir cu fir a sprancenelor, conturarea pleoapelor (superioara si inferioara), conturarea si colorarea buzelor, camuflarea cicatricelor, repigmentare, puncte de frumusete (alunite),  reconstructii post operatorii sau dupa accident.

Ce aparat se foloseste la Blooms Beauty ?

blooms - ltl -pigmentierfarben_ 2In Romania, singurul dispozitiv de pigmentare sau tatuaj cosmetic omologat si aprobat de catre Ministerul Sanatatii. Licenta de utilizare a acestei metode este acordata urmand proceduri si reguli foarte stricte.

Ce pigmenti se folosesc la Blooms Beauty?

Aceasta metoda de tatuaj cosmetic este realizata cu pigmenti cosmetici medicali de cea mai buna calitate si care ofera maxima siguranta.

De cate sedinte este nevoie?

Procedura include o consultatie  si in acelasi timp prima aplicare a pigmentului urmat de o revenire pentru a fixa si intensifica culoarea.

Un tatuaj cosmetic Long Time Liner Conture® Make-up este considerat semipermanent deoarece ramane fixat in primele straturi ale epidermei pana la reinnoirea naturala a pielii, respectiv pana la 3-5 ani, timp in care el incepe sa se estompeze.

In ce zone poti avea un tatuaj cosmetic?

tatuaj cosmeticScopul machiajului este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea  fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze.

Pigmentul este introdus la suprafata pielii, acolo unde aceasta nu este vascularizata, deci nu produce un discomfort foarte mare.
Sunt disponibile mai multe culori de pigment pentru buze, sprancene sau conturul ochilor. Fiecare clienta este ajutata sa aleaga cea mai potrivita culoare pentru tenul si fata ei.
Esteticienele de la Blooms Beauty te vor consilia intotdeauna privind forma, grosimea, intensitatea si culoarea machiajului.

Sprancenele cresc deseori neregulat, intrerupte, iar alteori lipsesc aproape integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetica, nenaturala si obositoare. Un tatuaj cosmetic este perfect in acest caz. Cu o culoare creata pentru sprancene si cu o tehnica speciala ce imita prin tatuare firul de par al sprancenei, aceasta va capata un  contur clar si uniform.

Buzele au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand, un simbol al senzualitatii si frumusetii. Forma, marimea si culoarea buzelor pot “vorbi” pentru si despre tine. Iregularitatile sunt usor ascunse, marirea sau micsorarea buzei realizandu-se cu usurinta. Forma conturului si nuanta finala sunt stabilite  impreuna cu esteticiana.

Nu vei mai avea probleme cu conturul care se intinde, cu rujul care ramane pe pahare sau cu buzele colorate inegal. In plus, pigmentul fiind in primele straturi ale pielii, orice alt ruj sau lip-gloss aplicat normal pe buze nu isi modifica nuanta.

Conturul ochilor, un tatuaj cosmetic pentru realizarea conturului pleoapelor superioara si inferioara intensifica expresivitatea ochilor si adauga umbre misterioase privirii. Poti alege intre un contur fin, delicat si romantic sau unul mai pronuntat, mai dramatic, in functie de forma ochilor, a fetei, in functie de stil, look sau preferinte. Vei fi incantata sa nu mai ai grija dermatografului sau tusului pentru pleoape.

Un tatuaj cosmetic este ideal pentru femeile care:
salon tatuaj cosmetic
• au tenul sensibil sau sunt alergice la machiaje
• nu au timp sau nu au rabdare sa se machieze
• nu vor sa aiba grija permanenta a machiajului
• isi doresc sa arate bine tot timpul zilei de dimineata pana seara tarziu
• isi doresc un tatuaj cosmetic, dar nu pentru toata viata
• poarta ochelari
• au nevoie de reconstructii sau redefiniri
• au nevoie de camuflari post-operatorii de cicatrici

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.6/5 - (10 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent