Repigmentare sprancene, ochi sau buze


Repigmentare spranceneCe inseamna repigmentare sprancene, ochi sau buze?

Repigmentarea sprancenelor, a buzelor sau ochilor este o procedura de refacere a unui machiaj semipermanent care a fost realizat cu ceva luni sau ani in urma.

Este practic aceeasi procedura ca si machiajul semipermanent (numit altfel si tatuaj cosmetic, micropigmentare, pigmentare cosmetica) cu singura diferenta ca se face peste alta pigmentare mai veche cu scopul de improspatare a formei sau culorii.

Care este diferenta dintre repigmentare si machiaj semipermanent sau tatuaj cosmetic?

Repigmentare spranceneRepigmentarea reprezinta refacerea unui tatuaj cosmetic mai vechi si este singura deosebire, altfel repigmentarea se executa identic ca machiajul semipermanent printr-o metoda de colorare prin tatuare a pielii cu pigmenti. Ei se introduc cu un ac special in straturile superioare ale pielii si care raman acolo o perioada determinata de timp.

La fel de bine in loc de repigmentare sprancene, ochi sau buze, putem numi aceasta procedura Retus, Intensificare sau Re-tatuare a unui machiaj semipermanent mai vechi care are nevoie sa fie refacut deoarece pigmentul (culoarea) din piele s-a diminuat in intensitate.

Repigmentare sau machiaj semipermanent?

In mod eronat sunt cateva saloane in Romania care din motive de marketing dar si de rea-credinta numesc machiajul semipermanent, repigmentare, lasand impresia falsa ca executa un altfel de serviciu.

De ce este nevoie de repigmentare?

Repigmentare sprancene ochi buzeDeoarece orice machiaj semipermanent se decoloreaza ca urmare a dispariției sau micșorării conținutului de pigment tatuat in piele.

Daca doresti poti sa refaci micropigmentarea pentru a improspata culoarea si a obtine un contur si o forma clara.

La fel de bine poti sa nu-ti mai faci repigmentare la machiajul semipermanent niciodata si sa-l lasi sa se estompeze.

Ce factori influenteaza durata de viata a micropigmentarii?

Tipul de piele, culoarea tenului, stilul de viata, gradul de expunere la soare sau ultraviolete, culoarea aleasa, folosirea anumitor medicamente si starea generala de sanatate la fel ca si ingrijirea pielii.

Dupa cat timp este nevoie de repigmentare?

Nu se poate estima de la inceput cu maxima precizie cat timp culoarea va ramane la fel de intensa.

Asa cum am amintit mai sus sunt o serie de factori care pot influenta durata unei micropigmentari.Repigmentare contur ochi

Fiecare persoana este unica, se comporta si reactioneaza diferit fata de ceilalti si de aceea nu se poate garanta o perioada fixa in care pigmentul introdus in piele va ramane la fel de intens la toata lumea.
Din practica s-a dovedit ca este posibil sa fie nevoie de repigmentare dupa aproximativ 1-5 ani de la primul machiaj semipermanent, in functie de fiecare persoana in parte.

Cat costa o repigmentare?

La blooms beauty o repigmentare sprancene, ochi sau buze costa mult mai putin, se poate face la orice interval de timp si cuprinde si a doua sedinta gratuita.

Conditia ca procedura sa fie tarifata ca repigmentare este pastrarea formei vechiului machiaj semipermanent, care trebuie sa fie clara si vizibila.

Nu sunt client blooms. Pot sa fac repigmentare sprancene, buze sau contur ochi chiar daca a fost realizat la alt salon?

Contur buze gresitDa, cu conditia ca vechiul machiaj sa fie executat corect iar in cazul sprancenelor sa nu fie tatuate cu negru.

Costa mai putin si cuprinde si a doua sedinta gratuita. Daca vechiul tatuaj este gresit si se doreste o imbunatatire a formei, se tarifeaza diferit.

Repigmentare sprancene  fir cu fir sau contur plin?

In principiu se pot face ambele proceduri, urmand vechiul desen sau prin redesenarea unei noi forme in limitele permise de vechiul desen.

In cat timp se executa o repigmentare?

Deoarece esteticianul se ghideaza dupa vechea forma, timpul de executie este mai scurt.  Timpul aproximativ pentru o repigmentare sprancene, contur buze sau ochi este de o ora, pentru un contur/marire buze si pentru pigmentarea totala a buzelor de maxim  doua – trei ore. Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru procedurile de repigmentare realizate in salonul blooms beauty.

Din 2009 unicul loc in care am curajul sa merg sa imi pigmentez buzele și sprâncenele. După ce am văzut experiențele negative ale altor femei, ma simt in siguranța la Blooms și am sa revin mereu la acest salon. Jos pălăria pentru Owner și Alexandra.

Recomand cu încredere. Curat. Profesioniști Preț corect. Rezultate minunate. Amabilitate maxima.

Gabriela Pacea

District Manager - Mercedes-Benz Romania

Hifu la fata, epilare definitiva si refacere tatuaj sprancene. Multumesc Alexandra! Salonul este langa Mc Donald s Buzesti pe Dr Felix 7. In fata este o parcare cu plata. Salonul este micut dar frumos si intim. Totul s a desfasurat in conditii de igiena si siguranta, consumabilele. Nota 10 cu felicitari!!!

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare laser

Carmen Patrascu

Antreprenor

Recomand cu cea mai mare incredere! Servicii de calitate, iar tatuajul sprancenelor arata f bine si natural, tine f mult, culori naturale, nici nu par tatuate.

Servicii: Tatuaj cosmetic sprancene.

Alexandra Tomescu

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

Servicii: Sprancene, Eyeliner.

 

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.
Servicii: Sprancene, Contur Ochi.

Roxana Gradinaru

Foarte mulțumită de rezultatul primit,privind forma sprâncenelor cât și micropigmentarea sprâncenelor au iesit super. Super de treaba din toate punctele de vedere. Si epilarea laser la axile, si procedura hifu la față au fost foarte eficiente. Recomand cu drag !

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare Laser.

Mihaela Tuca

Sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat .

Servicii: Sprancene, Buze total.

Roxana Gaina

Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Valoare

Foarte mulțumită de noile mele sprâncene, personal foarte amabil, servicii de calitate. Recomand cu toată încrederea.

Irina Petcu

General Manager - Restaurant Ai Sapori

Superba si rapida experienta, am acum sprancenele pe care mi le-am dorit! Pretul e super okay si procedura in sine e rapida si fara dureri. Recomand! Abia astept sa vin si la retus.

Ana Maracineanu

Am fost la Blooms pentru micropigmentare sprâncene și sunt foarte mulțumită de rezultat. Recomand!

Cristina Tarasescu

Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii si preturi sau mai ai nelămuriri legate de tatuarea sprâncenelor. Vezi ce intrebari si comentarii au avut altii, sau pune tu intrebari sau comentarii folosind formularul de mai jos.

In baza acestor informatii nu ne asumam nici un fel de raspundere asupra rezultatelor obtinute in alte saloane care efectueaza tatuaje cosmetice.

Din cauza diversitatii de aparate de tatuat (cosmetice sau nu) folosite in Romania, datorita originii si compozitiei diferita a pigmentilor, tehnicilor diferite de tatuare, conditiilor de lucru/sterilizare si experientei precare a personalului, efectele, consecintele si rezultatele obtinute in alte saloane pot fi cu mult diferite.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.9/5 - (25 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent