Tatuaj semipermanent

Ce este un tatuaj semipermanent cosmetic?

Un tatuaj semipermanent cosmetic este o procedura cosmetica realizata printr-o tehnica speciala de tatuare a pielii cu pigmenti cosmetici sau medicali care produce modele si desene ce seamana cu machiajul clasic. Cu tehnica de tatuaj semipermanent cosmetic se pot redefini sprancenele, se poate  contura  pleoapa superioara sau inferioara a ochilor , se pot contura sau da impresia de volum, buzelor.

Este  vorba asadar despre aceeasi procedura; un tatuaj semipermanent mai poate fi numit si repigmentare, tatuaj cosmetic, machiaj semipermanent, machiaj de lunga durata, micro-pigmentare, machiaj permanent.

Cine poate executa un  tatuaj semipermanent cosmetic?

blooms beautyToate procedurile ar trebui sa fie executate de personal calificat pentru tatuaj semipermanent cosmetic si aici avem in vedere persoane care au urmat cursuri speciale de pregatire teoretica si practica de machiaj semipermanent in urma caruia au primit o  diploma si s-au calificat in acest procedeu cosmetic. Desigur, nu oricine termina un astfel de curs devine peste noapte specialist in tatuaj semipermanent! Dupa absolvirea unei scoli de cosmetica si a cursului de machiaj semipermanent cosmeticienele si esteticienele pot executa un tatuaj semipermanent. Veti intalni de asemenea cadre medicale – care chiar daca nu au experienta in estetica si beauty – executa machiaje semipermanente, la fel si tatuatorii din saloanele de tatuaj clasic.

Peste un machiaj semipermanent pot aplica machiaj clasic?

1In mod normal un tatuaj semipermanent nu trebuie sa se departeze prea mult de look-ul natural. Poti aplica orice alta culoare de  machiaj clasic,( ruj, glos, creion) peste un  tatuaj cosmetic. Oricum, cu sau fara machiaj clasic, dimineata sau seara tarziu, vei arata tot timpul proaspata cu un tatuaj semipermanent.

In cat timp se face un tatuaj semipermanent cosmetic?

Consilierea si aplicarea anesteziei externe poate dura aproape o ora. Daca este cazul aplicarea anesteziei externe se poate face pe sprancene si buze in acelasi timp. Un tatuaj semipermanent la sprancene dureaza in total aproximativ doua ore, la buze doua –  trei ore si doua ore pentru conturul ambilor ochi.

Este dureros un tatuaj semipermanent cosmetic?

Fiecare persoana este unica si diferita in acelasi timp, cu o sensibilitate mai mare sau mai mica. Anestezia externa aplicata inaintea  machiajului semipermanent la sprancene, buze sau ochi reduce discomfortul creat si face procedura tolerabila pentru majoritatea persoanelor.

Cat de sigur este un tatuaj semipermanent cosmetic?

Machiaj Semipermanent6 certificatSaloanele de machiaj semipermanent trebuie sa respecte regulile de igiena si sterilizare prevazute de lege. Locatia, personalul, dependintele, aparatura si consumabilele, toate vorbesc despre grija cu care este tratat un client. Folosirea consumabilelor de unica folosinta asigura clientul ca el este primul si singurul utilizator al produsului.

Sterilizarea corecta si in parametrii ceruti de legislatie poate fi dovedita prin “martorul” sterilizarii. Martorul ”sterilizarii este  un produs dintr-o hartie speciala care este introdus in aparatul de sterilizare impreuna cu piesele destinate sterilizarii si care la sfarsitul procesului, prin schimbarea de culoare indica daca sterilizarea s-a efectuat in parametrii corecti de timp si temperatura. Apoi “martorul” este atasat unei fise care indica ora, data si persoana care a facut sterilizarea. Doar cu respectarea acestor reguli un tatuaj semipermanent cosmetic este sigur si in afara oricaror suspiciuni.

Tatuaj semipermanent la sprancene

Tatuaj semipermanent la sprancene. Iata cea mai ceruta procedura de machiaj semipermanent. Machiajul semipermanent la sprancene este cel mai puternic “produs   anti-aging” de care poate beneficia o femeie fara sa apeleze la chirurgia estetica.

Tatuaj semipermanent spranceneBarbatii din toate culturile sunt atrasi de sprancenele arcuite care confera fizionomiei, un aspect tineresc. Se pare ca exista si o conexiune fizica: femeile cu mai mult estrogen au sprancene mai pronuntate, iar estrogenul este un indicator important al sanatatii, feminitatii si fertilitatii.

De aceea un tatuaj semipermanent al sprancenelor confera fetei un anumit echilibru si impreuna cu machiajul fetei pune in evidenta feminitatea mult mai expresiv. Ochii lipsiti de sprancene sunt lipsiti de vitalitate si nu fara motiv se spune ca fata fara sprancene este ca un tablou fara rama: pentru ca sprancenele sunt cruciale si pot exprima personalitatea fiecarei femei.

Tatuaj semipermanent contur ochi

Tatuaj contur ochi inainte si dupaPoti alege intre un contur fin, delicat si romantic sau unul mai pronuntat, mai dramatic in functie de forma ochilor, a fetei, in functie de stil, look sau preferinte.
Vei fi incantata sa nu mai ai grija dermatografului sau tusului pentru pleoape cand mergi la sauna, la piscina, in mijlocul verii, la fitness, vara, iarna, la lucru, la cocktail-uri, ziua sau noaptea!

Tatuaj semipermanent la buze

Daca va doriti buze frumos conturate, ori daca vreti sa le mariti putin volumul, atunci solutia este machiajul semi-permanent. Prin redesenarea conturului buzelor folosind metoda machiajului semipermanent, iregularitatile sunt usor ascunse, marirea sau micsorarea buzei realizandu-se cu usurinta.

Tatuaj semipermanent buze

10 motive pentru a avea un tatuaj semipermanent cosmetic

  1. te-ai saturat sa ajungi mereu tarziu la muncă, la gradinita cu copilul sau la evenimente sociale
  2. ti-ar placea ca sa arati bine la piscina, la plaja, la sala de sport, terenul de golf sau pe ringul de dans
  3. te-ai saturat sa te machiezi într-o oglindă mica, în timp ce încerci să conduci
  4. ai probleme fizice sau ai dificultăţi de aplicare a machiajului
  5. esti o persoana alergica la machiaje conventionale
  6. esti o persoana cu tenul gras, care isi  intinde  machiajul cu uşurinţă
  7. esti asistentă medicală sau ai un job care nu-ti permite sa porti machiaj din cauza mediului steril
  8. nu mai vrei sa-ti faci griji ca trebuie sa cumperi dermatograf si ruj din nou
  9. ai defecte sau cicatrici pe sprancene sau buze pe care vrei sa le camuflezi
  10. suferi de pierderea parului din cauza cancerului sau a Alopeciei si vrei sa recapeti increderea şi stima de sine

Scopul machiajului semipermanent realizat de  noi este acela de a sublinia si a evidentia frumusetea  fiecarei femei prin retusuri cosmetice delicate si mai ales care sa o avantajeze.  Tocmai pentru ca difera de la o persoana la alta, te face sa fii unica, mai frumoasa si devii mai sigura pe tine.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

5/5 - (5 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent