Alege tatuajul in functie de semnificatia lui!

Este evident că tatuarea a fost practicată pe scară largă în multe culturi din lumea antică și a fost asociata cu un nivel ridicat de efort artistic. Imaginea tatuajelor vechi este foarte asemănătoare cu cea a tatuajelor moderne.

De-a lungul istoriei, metoda tatuarii ca și alte forme de decor ale corpului au fost legate de aspectele senzuale, erotice si emotionale ale psihicului uman.

Model tatuaj inima 2

Tatuaje cu simbolul inimii
Dragoste. Au fost populare pentru mai bine de un secol. Foarte populare in randul soldatilor din al doilea război mondial, dovada dragostei celor dragi lor care i-au însoțit și au fost o reamintire constantă a cauzei pentru care lupta.

Simboluri Zodie

Tatuaj zodia racOmenirea a fost fascinata de zodiac de mii de ani, de când am unit imaginar stelele intre ele și le-am numit constelații. Simboluri zodiacale folosite in Occident și Orient, clasic grec / roman, zodiacul chinezesc, precum și semnele zodiacale în japoneză, Kanji .

De-a lungul timpului au servit ca un semn de drepturi de autor și de rang, ca simboluri ale devotamentului spiritual și religios, un semn de curaj și pricepere în luptă, ca o momeală sexuala, un angajament de dragoste, ca pedeapsă, ca amulete și talismane pentru protecție și marca de sclavi, marginalizați și criminali.

Zodiac Tattoos

Multe desene sau modele de tatuaj au semnificatie puternica cu un sens anume și cei care le aleg au motive bine intemeiate ca sa aleaga unul dintre sutele de modele.

Tatuaje cu fluturi

O alegere în general feminina, acest model de tatuaj a fost mereu preferat. Chiar și așa, fluturele nu este în întregime domeniul exclusiv al femininului. Împăratul roman Augustus l-a folosit ca simbol personal, iar preoții războinici ai popoarelor mexicane Popolucas au purtat fluturii ca un motiv pe platoșele lor.
Tatuaje fluturi 2 Tatuaj fluture gat Tatuaj fluture mic

Tatuaj fluture glezna Tatuaje fluturi Tatuaj fluture picior

Incantatori, magici, simbolizand transformarea, fluturii amintesc admiratorilor de misterul naturii și bogăția imaginației umane .

Afla de ce tatuajele corporale facute la noi Nu sunt dureroase.

Daca ai ales un tatuaj si nu sti cat costa poti sa trimiti pe messenger, whatsapp, e-mail salonblooms@gmail.com, desenul si dimensiunile tatuajului, iar noi iti facem o oferta de pret.

Trandafir
Tatuaj trandafirAcesta are mai multe sensuri – de frumusete, fericire, mândrie, slava, înțelepciune, placere, dragoste.
Ar putea fi, de asemenea, considerat un simbol al soarelui și zeița dragostei și a frumuseții. Pentru arabi este un simbol masculin.

În creștinism, acesta este un semn de noblețe, victorie, iertare și martiriu. Frunzele de trandafir simbolizeaza bucurie, tepii – durere și buchețelele – slavă. Desenul de un roșu alb sau rose, fără spini simbolizează ingratitudine.
In antichitate in zona Grecia, Roma și China, trandafirul era asociat procesiunilor de înmormântare și cu moartea…uups!

Soarele
Tatuaj soare

Este simbolul mai multor zeitati. Acesta reprezinta lumina zilei, forta, puterea de munca, foc, bunătatea și umanitatea. Oamenii care au tatuaje cu imaginea soarelui, de obicei, au mintea deschisă, plină de optimism și au mulți prieteni .

Crucea
Tatuaj cruce 2Este un simbol al valorilor sacre. Un tatuaj cruce prezinta atitudinea proprietarului său față de Dumnezeu și de veșnicie. Acesta este un simbol universal al unirii dintre viață și moarte.

Crucea este semnul de nemurire, interactiunea dintre materie și spirit. Acesta este asociat cu ideea de fericire veșnică.

Tatuaj cruce

Scopul tatuajului este de a aduce noroc și bunăstare proprietarului său. În China, India și țările Scandinave, este simbolul cerului. In Egiptul Antic, acesta este o imagine asociată cu viața viitoare. Acesta este considerat ca fiind cheia pentru a deschide ușa de cunoaștere a lui Dumnezeu.

cros

Forma de cruce simbolizează legătura între înțelepciune și etern.
Mesajul transmis de tatuajul in forma de cruce este: „eu sunt incapabil de trădare”.

Tatuaj foc : putere și superioritate. Simbolul Alfa : un nou început.

Tatuaj ochi : intuiție.    Panza de paianjen : renaștere și rezistență a regulilor.

Tatuaj ochiTatuaj panza paianjen

Apă : claritate și sursa de energie. Aer : creșterea spirituală. Spade : probleme și necazuri.
Pământ : fertilitate și stabilitate. Cedru : mândrie. Sange: un simbol al sufletului, sursa de energie.
Ancora : securitate. Trifoi : un simbol de pericol ; șansă.

Tatuaj ancora 2 Tatuaj ancora Tatuaj trifoi

Mere : dezbinare si seductie. Omega : un simbol al sfârșitului. Nor : vis , știri , mesaj

Copac : nemurirea și natura.  Lanțuri : simbolizează familie și religie, iar dacă acestea sunt rupte – un simbol al libertății. Lotus : claritate și putere.

Tatuaj copac 2 Tatuaj lanturi Tatuaj nufar

Muza plangand : simbolizează dezamăgire, talent nerecunoscut . Este de cea mai mare parte preferat de femei.

Afla de ce tatuajele corporale facute la noi Nu sunt dureroase.

Daca ai ales un tatuaj si nu sti cat costa poti sa trimiti pe messenger, whatsapp, e-mail salonblooms@gmail.com, desenul si dimensiunile tatuajului, iar noi iti facem o oferta de pret.

Tatuaj stelute RihannaTatuaj stea

Este o lumină care strălucește în întuneric și simbolizează spiritul. Stelele au mai multe sensuri de cele mai multe ori ele sunt un semn de spirit puternic. Cel mai comun tip de stea pentru tatuare este pentagrama.
În hieroglifele egiptene, aceasta înseamnă inspirație, cunoaștere și educație.

Yin si Yang

Tatuaj yin yang mic Tatuaj yin si yang lombarEste un simbol antic chinez care prezinta dualitatea lumii. Conform teoriei unor filosofi antici, Yin simbolizează partea intunecata, rece, pasivă și femeile, în timp ce Yang simbolizează – lumina, activ, cald și bărbați. Simbolizează contrariile :lumină – întuneric; femei – bărbați; pământ – cer; spiritul – materiale, minte – corp .
Acest simbol ajuta la echilibrul spiritual în vremuri dificile.

Tatuaj luna si steleTatuaj cu luna

În diferite culturi, aceasta este un leagăn între întuneric și înțelepciune, divină și magica. Indienii credeau că în unele luni ale anului, luna strălucea atât de tare încât putea lua locul soarelui. Dar luna este mai presus de toate un simbol de mister. Nu este întâmplător faptul că multe ritualuri mistice sunt făcute pe lună plină.

Flori de Mac: Acesta este asociat cu moartea. Este utilizat în vrăjitorie și profeție. Exista sansa ca persoanele care au tatuaje cu flori de mac au obiceiul de a folosi droguri sau alte opiacee .

Tatuaje cu ingeri

Tatuaj inger 3 Angel-Tattoos-For-Women OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aceste modele au devenit din ce în ce mai populare, un înger este un simbol de devotament, spiritualitate și credință, semnifică relația cu Dumnezeu. Un înger poate fi conceput ca o figură de îndrumare și protecție. Ingerul este adesea folosit ca elementul central al unui tatuaj care este conceput ca un memorial.

Arc : bărbăție, puternic

Tatuaj sirena

Sirene
Este un desen comun pe mainile marinarilor. Conform legendei, aceste femei frumoase, cu parul lung si coada de peste, atrag si ineaca oamenii. Se crede ca sirenele ii protejeaza pe cei care au astfel de tatuaje.

Sabie
Tatuaj sabieEste un simbol al contrastului dintre viață și moarte. Sabia este semnul justiției absolute. Este foarte aproape de sensul său de cruce. Lama scurta este un semn de intuiție puternică și simbolizeaza puterea spirituală a proprietarului său .

Sabia este un simbol al Dumnezeului, fulgerul. În unele mituri aceasta este o punte de legătură între cele două lumi, in altele – protejeaza fecioarele din calea bărbaților .

Zane – Oamenii care au tatuaje cu zane pe corpul lor sunt de multe ori in centrul atentiei. Ei sunt interesati de arte sau dans.

Tatuaj zana cu fluture Tatuaj zana 2

Afla de ce tatuajele corporale facute la noi Nu sunt dureroase.

Daca ai ales un tatuaj si nu sti cat costa poti sa trimiti pe messenger, whatsapp, e-mail salonblooms@gmail.com, desenul si dimensiunile tatuajului, iar noi iti facem o oferta de pret.

O sa doara?

La salonul blooms beauty simti un discomfort tolerabil dar nu durere pentru ca:

1. acul este subtire si are un singur varf nu 3-10 varfuri ca alte aparate

2. pigmentul este introdus la o adancime mai mica in piele datorita aparatului si tehnicii folosita

3. se foloseste intens anestezie externa pe locul ce urmeaza a fi tatuat

Pe langa avantajul durerii scazute mai trebuie adaugat si ca:
• foarte important, textura pielii nu este afectata
• calitatea pigmentilor este net superioara, sunt certificati pentru interventii medicale
• garantam siguranta medicala si igienica a intregului proces, poti verifica chiar tu
• tatuajul poate fi indepartat cu laser mult mai usor decat tatuajele clasice

Vezi mai jos ce intrebari si comentarii au avut altii, sau pune tu intrebari sau comentarii.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.2/5 - (53 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent