Buze tatuate – Cum arata imediat dupa tatuare?

esteticiana care face tatuaj la buze (1)

Cum arata niste buze tatuate imediat dupa tatuare nu este intotdeauna relevant comparativ cu rezultatul final al procedurii.

Tatuarea buzelor face parte din categoria procedurilor de infrumusetare care au efect pe termen lung si care se realizeaza in doua etape. Dupa procedura, organismul are nevoie de cateva zile sa se adapteze si sa reactioneze.

Poze tatuaj buzeImediat dupa procedura zona tratata va avea o culoare intensa.

In functie de procedura aleasa (contur, contur cu marire sau pigmentare totala) unele buze tatuate pot fi mai mult sau mai putin umflate iar pielea din jurul buzelor putin iritata.

Din aceasta cauza este nevoie de putina rabdare inainte de a aprecia pe deplin rezultatul.

De obicei poti merge la serviciu sau pe strada imediat ori la cateva ore de la tratament. In cazul in care sunt buze tatuate in totalitate, este posibil sa ramana umflate pana a doua zi dimineata.

Poti grabi procesul de recuperare prin aplicarea de comprese reci.

Perioada de refacere – tranzitie

Vei vedea cum in perioada de tranzitie, treptat culoarea devine semnificativ mai light si aspectul general mai soft si mai natural dupa vindecarea buzelor tatuate .
Perioada de tranziție difera de la persoana la persoana, in functie de viteza de exfoliere si de refacere a pielii.Buze tatuate inainte si dupa

Pielea de pe buzele tatuate va face mici cojite la fel ca atunci cind se exfoliaza de la vant/soare, fara sa dea un aspect neplacut.

De obicei procesul de exfoliere durează aproximativ 4 până la 5 zile și va fi complet după circa 7 zile.

Ce trebuie sa fac in perioada de refacere a buzelor tatuate?
Buze dupa tatuare

Cu 18 ani de experienta in domeniul micropigmentarii va recomandam:

  • foloseste cat mai des crema post-tratament primita de la esteticiana salonului blooms beauty
  • sa nu te expui mult timp la soare, sa nu intri in contact cu apa marii sau din piscine, evita sauna si transpiratia abundenta
  • respecta regulile de igiena normala in zona buzelor
  • nu este recomandat sa mergi in cele 7 zile de refacere a pielii, in vacanta la mare

Poti merge la serviciu, in parc, sa socializezi fara probleme.

De ce se fac doua sedinte de pigmentare?

Buze tatuate dupa 40 de ani

Dupa cele 7 zile de refacere a buzelor tatuate, contrastul dintre culoarea intensă inițială și noua culoare mai deschisa poate sa te faca sa crezi ca a disparut un procent mai mare de culoare decat ai fi vrut. Nu este o regula dar se intampla des.

Uneori este nevoie de mai multe zile pana cand culoarea se stabilizeaza. Culoarea se poate estompa cu pana la 40%.

Nu-ti face griji ! Acest lucru este normal, din aceasta cauza procedura a fost gandita sa includa si a doua sedinta de pigmentare.

Buze tatuate(4) - Aspect intens al culorii imediat dupa proceduraDe ce? Pentru ca acum putem sa ajustam forma si culoarea dupa gustul tau. Putem adauga usor o nuanta mai inchisa de culoare sau umbla putin la forma. Este mai dificil de redus intensitatea culorii daca acest lucru se doreste.

A doua sedinta este foarte importanta pentru ca ajuta la uniformizarea si durabilitatea in timp a acestor buze tatuate.

Cat costa a doua sedinta pentru buzele tatuate?

Sunt cazuri in care a doua sedinta nu este necesara, totusi in majoritatea cazurilor este nevoie, noi va sfatuim sa apelati la ea. La salonul blooms beauty a doua sedinta este gratuita pentru buze tatuate in salonul nostru.

Cand se face a doua sedinta la salonul blooms beauty?

Buze tatuate plin

Trebuie sa astepti cel putin 2 – 3 saptamani intre cele doua sedinte pana cand buzele tatuate se vor reface complet.

O sa doara?

La Blooms Beauty, experienta esteticienei, ultima tehnologie folosita si mai ales noile anestezice externe ne permit sa reducem discomfortul creat la cote greu de imaginat acum cativa ani.

Folosim un mix de anestezice externe foarte eficiente. Procedura este usor tolerabila chiar si de catre persoanele sensibile, atat in timpul pigmentarii cat si dupa.

Daca ai intrebari scrie in formularul de mai jos.

Vezi Preturi, Poze si mai multe detalii despre buzele tatuate.

Poti afla mai multe citind si celelalte articole din blogul nostru.

Din cauza diversitatii de aparate de tatuat (cosmetice sau nu) folosite in Romania, datorita originii si compozitiei diferita a pigmentilor, tehnicilor diferite de tatuare, conditiilor de lucru/sterilizare si experientei precare a personalului, efectele, consecintele si rezultatele obtinute in alte saloane pot fi cu mult diferite.
In baza acestor informatii nu ne asumam nici un fel de raspundere asupra rezultatelor obtinute in alte saloane care efectueaza tatuaje cosmetice.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Pentru intrebari sau comentarii poti folosi formularul de mai jos.

4.8/5 - (28 votes)