Din secretele tratamentelor de microdermabraziune

Sunt multe discuții despre tratamentele de microdermabraziune, aceste proceduri cosmetice foarte sigure de curățare și exfoliere a tenului, care îndepărtează celulele moarte, impuritățile, ajutând la regenerarea naturala a pielii.

Mulți spun că microdermabraziunea afectează pielea. Nimic mai fals, tratamentul nu este unul invaziv, din contră, microdermabraziunea cu Cristale de Corindon ajută pielea. Da, există cazuri când tratamentul nu este recomandat, dar acestea sunt puține. Câteva dintre secretele tratamentelor de microdermabraziune le puteți citi mai jos.

microdermabraziune-secrete

Secretele tratamentelor de microdermabraziune

  • Rezultatele se văd chiar după prima ședință, vei fi surprinsă de schimbarea spectaculoasă a tenului. Ridurile ușoare din jurul buzelor și de pe frunte se estompează, deoarece microdermabraziunea determină o stimulare a regenerării celulare și o accelerare a sintezei de colagen. Pielea devine mai fermă, mai elastică.
  • Microdermabraziunea poate atenua usor unele cicatrici sau ridurile fine. Nu te poate ajuta din păcate pentru cicatricile adânci sau eliminarea tatuajelor.
  • Nu doare. Este un procedeu nedureros, cu o durată ce variază între 30 și 60 de minute.
  • În funcție de problemele pe care le are tenul, tratamentul de microdermabraziune trebuie repetat lunar sau trimestrial pentru a obține rezultatele dorite.
  • Kiturile de microdermabraziune ce pot fi folosite acasă există pe piață, dar nu sunt recomandate, deoarece există riscul rănirii sau decolorării pielii în timpul manevrării dispozitivului. Mai bine apelați la esteticienele special pregătite pentru acest tratament.
  • Tratamentul de microdermabraziune nu este recomandat pentru negi, la persoanele care tocmai au făcut peeling chimic, au avut herpes recent, la persoanele care au efectuat proceduri cu laser recent sau au leziuni de piele nediagnosticate.

Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii sau mai ai nelămuriri legate de microdermabraziune. Mai multe detalii despre costuri găsești pe pagina prețuri microdermabraziune.

5/5 - (5 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent