Despre epilarea cu laser – Afla parerea Gabrielei!

Multe persoane cauta pareri despre epilarea cu laser. Uite ca a mai trecut o luna de la ultima sedinta de epilare definitiva cu laser. Uimitor ce repede trece timpul dar si ce repede dispare parul de pe corpul meu!

Am inceput sa va povestesc in urma cu doua luni despre experienta mea cu epilarea definitiva cu laser. Intre timp am primit intrebari de la voi…


…cel mai des s-a repetat intrebarea:„Cat de tare doare?”.

epilarea cu laserAm sa fiu foarte sicera cu voi, nu am simtit nimic pe tot corpul la epilarea definitiva cu laser. Exceptie face zona inghinala, unde am simtit caldura mai intensa.

Acolo este o zona vascularizata puternic. In functie de persoana si de puterea radacinii – pielea poate avea o sensibilitate crescuta.


Alte persoane nu simt nimic, depinde de nivelul de toleranta a fiecaruia.

M-am bucurat ca pot sa vin mai aproape de casa mea, la Salon Blooms Beauty.  Sunt specializati in epilare definitiva cu laser dioda dar si in micropigmentare sprancene, ochi si buze.

Legat de timpul pe care fiecare zona tratata il necesita, trebuie sa stiti ca este foarte scurt. Spre deosebire de epilarea definitiva cu IPL care dureaza foarte mult timp pana trece peste fiecare zona. Epilarea cu laser este foarte rapida.

V-am aratat si in materialul video anterior ca nu este necesara oprirea laserului. Miscari foarte rapide si ample acopera o zona mare foarte repede.


Eu am stat aproximativ 40 de minute si am facut picioare lung, inghinal total si axile.epilare definitiva picioare

durata epilare definitiva laserSi ca sa revin la experimentul meu trebuie sa va relatez urmatoarele rezultate. Parul nu a mai crescut pe 50% din zonele tratate cu Dioda laser 808 nm. Dupa cateva sedinte, pielea a devenit mai fina si elastica.


Sincer, sunt nefericita pentru ca atunci cand aveam 20 de ani nu exista asa ceva. Adica epilarea cu laser, as fi avut o viata cu mult mai putine batai de cap in ceea ce priveste epilarea.


Va reamintesc ca epilarea cu laser este acesibile ca pret si au rezultate rapide si permanente.pret epilare definitiva cu laser femei


15% Oferta Full Body >> Brate Integral+Axile+Picioare Integral+Inghinal Total = 855 – 15% = 725 lei


La Full Body se pot face diferite combinatii si cu alte zone.


pret epilare definitiva laser barbati


10% Oferta Full Body 1 >> Axile + Picioare Integral+ Brate Integral+ Piept + Abdomen = 1130 – 10% = 1015 lei


15% Oferta Full Body 2>> Axile+Spate Total+Picioare Integral+Brate+Piept+Abdomen = 1480 – 15% = 1260 lei


La Full Body se pot face diferite combinatii si cu alte zone.

Epilarea cu Laser la blooms beauty – povestea Gabrielei Simion aici

 

5/5 - (25 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent