Epilarea definitivă cu laser diodă – Tehnologia „Lungimea de Aur” pentru îndepărtarea părului de pe orice tip de piele

epilare laser diodaÎn comparație cu alte sisteme de indepartare progresiva a parului, IPL, Alexandrite sau YAG, epilarea definitiva laser cu diode de 800-810 nm oferă cele mai profunde niveluri de penetrare și o absorbție superioară in melanina.
Aceste caracteristici unice fac din laserul cu diodă cea mai potrivită tehnologie pentru îndepărtarea părului cu laser, permițând:

• un tratament sigur – validat si dovedit de 20 de ani cu milioane de pacienti tratati la nivel mondial
• eficient pentru toate tipurile de piele și păr ( tipurile Fitzpatrick I – VI)
• eficient pentru toate zonele corpului si a fetei
• expertii au numit laserul dioda 808 nm “ Lungimea de aur” in domeniul indepartarii progresive a parului

Conform Aesthetic Plastic Surgery National Databank epilarea definitiva este in top 3epilarea cu laser dioda in top 5 proceduri de infrumusetare cele mai cerute proceduri de infrumusetare non-chirurgicale dupa procedurile cu botox si acid hialuronic.

Zone de îndepărtare a părului prin epilarea cu laser dioda

Principalele locuri de pe corp în care o persoană nu vrea să vadă și să simtă părul sunt aproape la fel pentru toată lumea, femei sau barbati.

1. Axile – este cel mai popular loc pentru îndepărtarea părului, arată inestetic și creează neplăceri. Pielea este destul de delicată aici.

Bărbieritul nu lasa intotdeauna pielea perfect curata si matasoasa și trebuie repetata această procedură în mod regulat.
2. Picioare – structura părului este diferită, epilarea cu laser dioda este foarte eficienta. Zona gambei este cea mai ceruta pentru ca este si zona cea mai expusa in anotimpul cald.
3. Zona bikini, zona intimă este cea mai delicată și vulnerabilă parte a corpului.

Efectul epilarii clasice, cu ceara, big sau aparate electrice nu durează mult, este dureros si poate provoca cresterea firelor de par sub piele.

Epilarea definitiva cu laser dioda rezolva toate aceste neplaceri.
4. Epilarea definitiva faciala. Pielea feței, este destul de delicată și sensibilă la metodele clasice de epilare sau radere.

Tehnicile actuale moderne cum este laserul dioda permit o rezolvare mai blânda de indepartare a parului de la mustata, barbie, barba sau perciuni.
5. Spate, piept, brațe. Pielea de aici nu este la fel de delicată ca în alte zone, dar necesită atentie din punct de vedere estetic. Și da, nu este întotdeauna posibil să îndepărtezi singura acasa parul din aceste zone.

Cum funcționează epilarea cu laser dioda?

Tehnologia de epilare cu laser dioda a fost validată în numeroase studii clinice și articole avizate de experti in medicina.

Clienții blooms beauty beneficiază de caracteristicile acestui sistem și se bucură de o satisfacție ridicată.

Raza laser este absorbită de pigment (melanina) din păr = este transformată în căldură 70 grade celsius = intrerupe vasele de sange care hranesc papila ( care produce firele de păr) = firul de par este deteriorat

evolutia firului de par dupa epilarea laser cu dioda

Laserul Dioda este un dispozitiv electric si optic folosit pentru îndepărtarea părului de pe orice tip de culoare a pieli. De asemenea, tratează lucruri precum hirsutismul (părul grosier) și hipertricoza (excesul de creștere a părului).

Cate sedinte sunt necesare?

  • pentru un tratament complet si corect, in medie, 6-10 sedinte
  • la finalul tratamentului, un procent de 60% pana la 93% din firele de par sunt distruse definitiv

Cat timp dureaza o sedinta de epilarea definitiva cu laser dioda?

Aproximativ 5 minute pentru zone mici, mustata, barbie, axile, 15 minute pentru bikini sau brate si 25 de minute pentru zone mai mari (picioare lung, spate).

Este o procedura dureroasa?

Nu. Epilarea cu laser in general creeaza un discomfort de nota 2-3 pe o scara de 1 la10. Total acceptabil fata de epilarea cu ceara. Zona bikini este o zona mai sensibila dar si acolo cu setarile corecte senzatia este departe de epilarea clasica.

Cu ce difera aparatul nostru fata de alte aparate laser dioda normale?

  • Este un aparat de ultima generatie
  • Unda laser este transmisa prin fibra optica = flux continuu si constant al puterii
  • Permite setari adaptate tie: 1. Fototip 2. Culoare si grosime fir de par 3. Zona tratata
    Putere + Frecventa.
  • Setam aparatul special pentru tine = rezultate foarte bune pe termen lung
  • Sistemul de racire puternic = experienta confortabila si fara riscuri

lumina emisa de laserul dioda

Laserele cu diodă pentru îndepărtarea părului au fost autorizate de FDA ( Agenție guvernamentală a SUA) in anul 1997 si a fost numita “unda de aur”.

Este cel mai versatil sistem de epilare laser datorită lungimii de undă mai lungi, răcirii active și lățimii mai lungi de puls si sigurantei oferite.

Daca vrei sa afli cat costa, ce trebuie sa faci inainte si dupa epilarea definitiva si multe alte detalii intra aici.

Daca ai intrebari sau doresti o programare pentru epilare definitiva cu laser nu ezita sa ne suni sau sa ne scri. Te asteptam.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

5/5 - (1 vote)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent