Tatuaj contur ochi – inainte si dupa

tatuaj contur ochi inainte si dupa

 foto sus –  pigmentare sprancene, ochi si buze total

Ce trebuie sa fac inainte de un tatuaj contur la ochi?

In primul rand sa te gandesti ce forma doresti sa aiba conturul de ochi. Apoi daca vrei contur de ochi sus sau doar jos ori ambele. Apoi trebuie sa faci o programare – si o sa mai primesti instructiuni. De restul se ocupa esteticiana.
Inainte sa ajungi la salon nu consuma – cafea, alcool, bauturi cola cu 2 ore inainte.

Tatuaj contur la ochi doare?

La Blooms Beauty, experienta esteticienei, ultima tehnologie folosita si mai ales noile anestezice externe ne permit sa reducem discomfortul creat la cote greu de imaginat acum cativa ani.

Folosim un mix de anestezice externe foarte eficiente. Procedura este tolerabila chiar si de catre persoanele sensibile.

Eu ce contur la ochi sa aleg?

Tatuajul contur ochi poate fi aplicat in mai multe stiluri, de la stilul soft – cu aspect natural pana la o linie bine definita, alegerea este a ta!
Sunt persoane care se simt bine cu ambele pleoape conturate sau care se simt mai avantajate doar de un contur de ochi in partea de sus sau in partea de jos.  

Orice look vei alege si oriunde vei fi – la piscina, sala de sport, party, la serviciu, cand te vei trezi din somn sau seara la culcare conturul la ochi va arata la fel de bine.

Bine de stiut!

Cum arata conturul la ochi imediat dupa – tatuare nu este intotdeauna relevant comparativ cu rezultatul final al procedurii.

Tatuarea pleoapelor face parte din categoria procedurilor de infrumusetare care au efect pe termen lung si care se realizeaza in doua etape.

Organismul are nevoie de cateva zile sa se adapteze si sa reactioneze dupa procedura de tatuare cosmetica.

Cum o sa arat imediat dupa tatuarea pleoapelor?
  1. In cel mai rau caz ca dupa o partida buna de plans!:)
  2. Imediat dupa procedura pleopele pot fi usor umflate pentru cateva ore. Din aceasta cauza pot parea putin mai groase sau distorsionate.dupa tatuarea pleoapelor
  3. In cazul in care imflamatia persista mai mult de 48 de ore, suna esteticiana. Acest eveniment este foarte rar si se intampla la persoanele cu pielea din zona ochilor extrem de sensibila.
  4. Culoarea poate sa para, de asemenea, prea intunecata. Este normal sa fie asa. In 5-7 zile culoarea va pierde din intensitate si posibil sa apara discontinuitati la linia conturului.
  5. Toate aceste lucruri se vor rezolva la urmatoarea sesiune – de tatuare dupa un interval de 2 – 8 saptamani de la prima sedinta.salon pigmentare ochi
In cat timp se vindeca zona tatuata?

Vei vedea cum in perioada de tranzitie treptat culoarea devine semnificativ mai light si aspectul general mai soft si mai natural dupa vindecarea pielii din zona tratata.

Perioada de refacere difera de la persoana la persoana, in functie de viteza de exfoliere si de refacere a pielii.

De obicei procesul durează aproximativ 14 zile.

contur pleoape jos
Ce trebuie sa fac in perioada de refacere?
  • Poti merge dupa procedura la serviciu, dar recomandat este sa mergeti acasa. Poti sa conduci masina fara probleme
  • Nu este recomandat sa mergi in cele 14 zile de refacere a pielii, in vacanta la mare
  • Trebuie sa folosesti cat mai des crema – post-tratament primita gratuit de la esteticiana salonului blooms beauty
  • Sa nu te expui excesiv la soare sau solar, sa te feresti de apa marii sau piscina/sauna, de transpiratie abundenta, sa pastrezi igiena in zona tratata

Afla ce Pret are si mai multe detalii pentru machiajul semipermanent la ochi.

Pentru intrebari sau comentarii poti folosi formularul de mai jos.

Toate informatiile din articol sunt valabile doar pentru machiajul semipermanent realizat in salonul Blooms Beauty.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.