Hifu Facial – inainte, in timpul si dupa procedura

Hifu la barbie si gat

 

Ce trebuie sa fac INAINTE de tratament? | Ce se intampla IN TIMPUL tratamentului cu HIFU la fata | Cum se simte, doare HIFU facial? | Ce trebuie sa fac DUPA tratamentul la fata cu HIFU ? | Ce pret are HIFU Facial la Salonul Blooms Beauty?

HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) oferă în mod direct energie termică in țesutul subcutanat, care stimuleaza și reînnoieste colagenul pielii. Prin urmare, îmbunătățește textura și da fermitate pielii.

Desi nu se compara cu un lifting chirurgical se obtine literalmente un facelift fără orice tip de intervenție invazivă sau injecții.
Un bonus suplimentar al acestei proceduri este că nu există un timp de recuperare.Cum actioneaza ultrasunetele in pieleAceastă tehnică poate fi aplicată pe toata față si gat. De asemenea, spre deosebire de tehnologiile care folosesc laser sau IPL, funcționează la fel de bine pe toate culorile de piele umana.

Consilierea clientilor

La Salonul Blooms Beauty ne angajăm să vă ajutăm să obțineți cele mai bune rezultate. Prin urmare, este important să citiți cu atenție detaliile despre tratamentul pe care urmează să-l faceți. Dacă aveți întrebări sau nu sunteți sigura, vă rugăm să contactați echipa noastră.

Ce trebuie sa fac inainte de tratament?

Vă rugăm să ajungeți cu 10 minute înainte de tratament pentru a completa formularul de consultare si acord.
Este important sa cititi cu atentie si sa anuntati orice problema de sanatate in mod onest oricare dintre urmatoarele:Informatii inainte de tratament
– Infectii locale active
– Boli de piele in faza acuta
– Procese maligne ale tegumentului tratat ( epiteliom, melanom ) in trecut si prezent
– Functie afectata a muschilor faciali
– Sarcina si alaptare
– Tratamente cu acid, btox doar dupa 5 zile de la interventie

Inainte de tratamentul cu  HIFU facial nu trebuie sa aveti fard pe fata. Daca veniti fardata, se ocupa esteticiana de demachierea dumneavoastra. Puteti aplica machiajul imediat dupa tratament.

Bărbații ar trebui să fie rași proaspat dacă tratamentul se face pe zona feței. Procesul de indepartare a parului de pe fata sa se faca cu grija pentru a nu sensibiliza pielea.

Fiecare tratament durează aproximativ 25 de minute. Daca vorbim despre fata intreaga plus zona gatului, dureaza aproximativ 1 ora.

Ce se intampla in timpul tratamentului cu HIFU la fata?

Aparat HIFU

Pentru inceput vi se prezinta aparatul HIFU pentru fata si gat. Apoi vi se explica cum actioneaza, cum functioneaza si ce urmeaza sa se intample. Aparatul are un display care prezinta clar zonele ce urmeaza tratate, zonele care trebuie evitate, cate impulsuri si ce intensitati se foloseste pentru fiecare zona in parte.

Apoi se curata pielea de machiaj si alte impuritati. Se aplica pe fata un gel conductor care faciliteaza procesul.

Cum se simte, doare HIFU facial?

Dacă aveți tratamentul pe frunte sau pe linia maxilarului, este posibil să aveți o senzație usoara de durere, sau o durere punctuala si de scurta durata. Unii pacienți au raportat o senzație ușoară de înțepătură sau căldură sub piele.

Este bine sa se intample asa, inseamna ca ultrasunetele ajung unde trebuie. Durerea este minima si perfect suportabila de toata lumea.

hifu facial

Ce trebuie sa fac dupa tratamentul la fata cu HIFU?

Evitați expunerea pielii la extreme de căldură și frig și protejați-vă pielea cu o cremă cu protectie solara. Regimul normal de machiaj poate fi urmat imediat, dar evitați utilizarea produselor de îngrijire a pielii care vă pot irita pielea timp de 24 de ore.

Sensibilitatea la atingere este posibilă. Acest lucru este de obicei cel mai evident de-a lungul liniei maxilarului și a obrajilor. Cel mai adesea remarcati când va atingeți fața, va spălați sau aplicați machiaj.

Acest lucru nu va interfera cu mancarea, vorbirea sau miscarea muschilor faciali si este doar o senzatie temporara.

Ca termen de comparatie va puteti gandi ca aveti un fel de “febra musculara” la muschii fetei, asemanatoare cu cea de la picioare cand urcati scarile sau la munte.

Majoritatea clienților vor avea nevoie de o singură sesiune de HIFU facial. Puteti repeta procedura dupa 1-3 luni. Rezultatele pot fi si imediate dar vor apărea peste 1 până la 3 luni după tratament.

Organismul va continua să producă colagen proaspăt pe parcursul anului următor. Puteți să vă repetați tratamentele odata pe an pentru intretinerea rezultatelor.

Ce pret are HIFU Facial la Salonul Blooms Beauty?

  • O Zona – 380 RON
  • Doua  Zone – Promo -12% 670 RON
  • Toate Zonele – Promo -12% 1000 RON

Fata si gatul sunt impartite in trei zone: Zona 1 = Periocular si Pometi / Zona 2 = Obraji si zona Nasolabiala / Zona 3 = Mandibula/Guse si Gat

Daca ai intrebari suna sau poti scrie in formularul de mai jos.

Citeste mai multe despre tratamentul cu HIFU la fata.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.