Microdermoabraziune

Microdermoabraziune(1)

De cand a fost dezvoltata in Italia in anul 1985, procedura non-invaziva de microdermoabraziune a devenit foarte populara, intr-o continua crestere de interes atat din partea femeilor cat si a barbatilor.

Ce inseamna microdermoabraziune?

Microdermoabraziune este o procedura destul de simpla, usoara, nedureroasa, non-invaziva, de întinerire a pielii, folosind o combinație de un anumit tip de cristale fin abrazive și aspirație vid aplicat direct pe piele. Presiunea de vid și viteza sunt ajustate în funcție de sensibilitatea și toleranța pielii.

Procedura foloseste calitatile abrazive ale cristalelor de oxid de aluminiu pentru a elimina usor celulele moarte ale pielii si impuritatile pielii.

microdermoabraziuneEste o procedura simpla, nedureroasa si rapida, care poate fi efectuata într-o pauza de masa de la serviciu, cu timp de recuperare minim.

Cel mai important este ca nu trebuie sa-ti intrerupi activitatea zilnica pentru a te bucura de un tratament cu microdermoabraziune.

Produsele de make-up pot fi folosite la cateva ore dupa tratament.

Este o procedura dureroasa?

Senzatia lasata de microdermoabraziune este de multe ori comparata cu senzatia lasata de linsul unei pisici, cu o textura usor dura, dar placuta si blanda. Microdermoabraziune poate suna infricosator, dar este de fapt un tratament cosmetic bland, ce nu produce efecte secundare, inrosiri, iritatii sau inflamatii ale pielii. Deci Nu este un tratament dureros.

1Nu produce arsuri, iritatii, inrosiri sau alergii.
Efecte adverse comune: foarte rar usoara inrosire a pielii care dispare in maxim o ora.
Complicatii: nu exista complicatii.

La cat timp se repeta tratamentul?

În funcție de problemele pe care le are tenul, tratamentul de microdermoabraziune trebuie repetat o data la 2 – 3 saptamani sau lunar pentru intretinere.

Cat dureaza tratamentul?

O sesiune de microdermoabraziune poate dura intre 5 si 60 de minute. De ce asa mare diferenta? Pentru ca difera schema de tratament, pasii urmati, numarul de produse cosmetice folosite in combinatie cu procedura de microdermoabraziune.

La blooms beauty tratamentul se face in combinatie cu produse dermo-cosmetice si dureaza intre 45 de minute si 1 ora daca trebuie facute extractii.

Tratamente cosmetice2
Pentru a vedea preturile si detalii despre produsele cosmetice folosite si despre fiecare tip de tratament dermo-cosmetic apasa aici.

Ai avut experiente asemanatoare dupa microdermoabraziune?  Spune-ne si noua, mai jos poti sa lasi un comentariu.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

5/5 - (9 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent