Micropigmentarea sprancenelor in 7 pasi – la ce sa te astepti

Micropigmentare

Ce facem inainte de micropigmentarea sprancenelor.

Intalnirea cu esteticiana ta.

Alegem si desenam noua forma a sprancenelor.

Alegem culoarea cea mai potrivita pentru micropigmentarea sprancenelor.

Anestezia si micropigmentarea sprancenelor conform modelului desenat.

Vizualizarea rezultatului dupa prima sedinta de micropigmentare.

Ce urmeaza dupa prima sedinta de micropigmentare.

Pasul 1

Ce facem inainte de micropigmentarea sprancenelor

Micropigmentare

Pentru inceput gaseste salonul potrivit pentru tine si fa-ti programare. Daca ai neclaritati cere la telefon detalii legate de procedura, pret si locatie. Citeste bine informatiile de pe siteul salonului ales. Inainte sa ajungi la salon nu consuma cafea, alcool, bauturi cola.

Pentru ca esteticiana sa aiba posibilitatea sa-ti propuna cea mai buna forma la sprancene nu te pensa cu 2-3 saptamani inainte. Daca iti dai zilnic singura o anumita forma la sprancene vino asa la salon ca sa vada esteticana cam ce iti doresti.

Pasul 2

Micropigmentare-esteticiene bloomsIntalnirea cu esteticiana ta

Odata ajunsa la salon ti se pun cateva intrebari legate de sanatate, eventual o sa semnezi o declaratie referitoare la starea ta de sanatate. Dupa ce ti se fac cateva poze incepi sa-i spui esteticienei tale cam ce iti doresti. Asteptarile tale trebuie sa fie reale si adaptabile formei fetei tale.

Daca nu stii exact ce doresti o lasi pe esteticiana sa-ti spuna parerea ei.

Pasul trei

Alegem si desenam noua forma a sprancenelor tale

micropigmentare inainte

Acum urmeaza cel mai important pas in procesul de micropigmentarea sprancenelor. Esteticiana o sa inceapa sa-ti deseneze o forma direct pe sprancenele tale. Pe parcursul realizarii desenului o sa primesti o oglinda in care te uiti cand ti se cere parerea.

 

Daca doresti modificari le spui esteticienei si ea va face modificarile cerute.
Cand este vorba de micropigmentarea sprancenelor rusinea si graba nu trebuie sa te opreasca sa-ti spui parerea. Vrei sprancene mai groase, mai scurte, lungi sau mai arcuite, spui si esteticiana schimba desenul.

S-ar putea sa ai sau nu dreptate cand ceri modificari dar acesta este rostul simularii prin desen.

Pasul patru

Alegem culoarea cea mai potrivita pentru micropigmentarea sprancenelor

Culoare micropigmentare sprancene
Cand desenul este gata si esti multumita si tu si esteticiana incepeti sa alegeti culoarea. Esteticiana iti propune cateva nuante diferite si in functie de ten, culoarea parului si dorinta ta alegeti o culoare. De fapt pentru sprancene se foloseste o singura culoare, maro.

Nuantele de maro pot fi mai inchise sau mai deschise, calde sau reci. Oricum ai de unde alege. Daca iti propune cineva negru pentru micropigmentarea la sprancene, iti iei repede geanta si pleci cat mai departe de salonul respectiv.

Pasul cinci

Anestezia si micropigmentarea sprancenelor conform modelului desenat

micropigmentare esteticiene salon blooms
Gata! Acum sti cum vor arata sprancenele tale ca forma si culoare dupa micropigmentare. Daca esti foarte sensibila ti se aplica un anestezic extern foarte eficient pe piele. Esteticiana iti arata acul sigilat de unica folosinta si eventual piesele sterilizate ale aparatului. Te asiguri ca totul este ok si esteticiana poarta manusi.

Pentru urmatoarele 30-40 de minute o sa stai intinsa pe pat si esteticiana o sa-ti micropigmenteze sprancenele urmand modelul deja desenat.

Pasul 6

Vizualizarea rezultatului dupa prima sedinta de micropigmentare

Micropigmentare(6)

Rezultatul imediat după sesiune poate fi mult mai inchis decât rezultatul final pentru care esti pregatita. In urmatoarele zile culoarea se va deschide cu 10-40% fata de ce vezi acum in oglinda.

 

Deci nu este cazul sa te ingrijorezi inutil. In acelasi timp s-ar putea sa ramai foarte surprinsa de schimbarea in bine si sa sari in sus de bucurie. Important este sa stii ca rezultatul final o sa-l vezi abia dupa sedinta a doua.

 

O sa faci iarasi poze si o sa primesti o crema pe care o folosesti acasa 5-10 zile.

Pasul 7

Ce urmeaza dupa prima sedinta de micropigmentarea sprancenelorMicropigmentare(7)

Dupa o perioada de 2-8 saptamani vei face a doua sedinta. Iarasi faci poze inainte si dupa micropigmentarea la sprancene. Intre timp te-ai acomodat cu noua forma si poti sa-i spui esteticienei ce alte mici modificari doresti. Esteticiana va realiza micropigmentarea sprancenelor tale mult mai repede.

Dupa 10 zile de la a doua sedinta de micropigmentare, sprancenele tale vor avea forma frumoasa dorita de tine. Dupa 1 sau 2 ani le poti reface la fel sau cu mici modificari de forma sau culoare.

Preturile pentru micropigmentarea sprancenelor le gasesti aici.

Pentru intrebari sau comentarii poti folosi formularul de mai jos.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.