Preturi pentru tratamentele de microdermabraziune în Bucuresti

Despre microdermabraziune am mai scris de multe ori în articolele noastre. Deși termenul pare medical, în realitate microdermabraziunea este o procedură cosmetică foarte sigură, cu rezultate garantate pentru ten.

microdermabraziune-preturi-bucuresti

Sistemul folosit de noi este microdermabraziunea cu Cristale de Corindon. O procedura putin mai scumpa dar mult superioara fata de microdermabraziunea cu cristale de diamant.

Procedura noastra curăță straturile superioare ale pielii cu ajutorul unui fascicul de micro-particule antiseptice de cristale de corindon.

Acestea sunt aspirate printr-un tub de vacuum după ce au atins și îndepărtat țesutul îmbătrânit de la suprafața pielii.pret microdermabraziune bucuresti

Avantajele tratamentului de microdermabraziune: tenul este curățat, luminos, stralucitor. Produsele cosmetice aplicate pe piele sunt absorbite de 4 ori mai repede.

Imperfecțiunile sunt estompate, piele este întinerită. Veți arăta mai tânără, mai frumoasă, cu un ten mai sănătos. Microdermabraziunea este recunoscută de către medicii dermatologi și esteticiene ca fiind cel mai eficient tratament dermato-cosmetic de curățare și întreținere a sănătății pielii.

Preturi micro-dermabraziune

Cea mai frumoasă parte este că primele rezultate se văd rapid după maxim o zi. Avem cliente care ne-au spus că li sau atenuat o parte din ridurile de expresie de pe frunte sau din jurul ochilor după 1 tratament de microdermabraziune.

Noi spunem că e mult mai eficient să aveți grijă de tenul vostru constant, decât să apelați la operații chirurgicale mai târziu. Tratamentul de microdermabraziune nu produce arsuri, iritații, înroșiri sau alergii.

Prețuri pentru microdermabraziune în BucureștiMicrodermabraziune pret Bucuresti

La noi un tratament de microdermabraziune împreună cu un tratament dermo-cosmetic de bază pleacă de la 120 de lei si ajunge la 220 de lei. Despre prețurile pentru tratamentele de microdermabraziune practicate la Blooms Beauty găsiți mai multe detalii actualizate pe pagina prețuri microdermabraziune.

E posibil să găsiți saloane unde vi se cere un preț mai mic. Inainte de a decide unde mergeți vă recomandăm să verificați in ce consta tratamentul. Mai bine spus ce vi se ofera pentru pretul cerut. Conteaza si seriozitatea salonului, experiența esteticienelor și specializarea acestora.Microdermabraziune pret Bucuresti

Noi oferim doar cateva servicii, machiaj semipermanent, tratamente de microdermabraziune, epilare laser si HIFU facelift pentru a le asigura clientelor noastre cele mai bune tratamente.

Sperăm că te-am convins să apelezi la noi. Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii sau mai ai nelămuriri legate de microdermabraziune, suntem aici să îți răspundem. 🙂

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.7/5 - (15 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent