Puncte negre pe nas

Vara din cauza temperaturilor ridicate productia de sebum din zona fetei creste si odata cu aceasta si riscul aparitiei punctelor negre.
Puncte negre pe nasVa recomand o metoda simpla si ieftina de a rezolva acasa aceasta problema, prezentata de Michelle Phan, make-up artist si ambasadoare Lancome.

Clipul a fost vizionat de 9 milioane de ori. Ai rabdare si vezi pana la capat, o sa-ti placa!

Click aici:
https://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE&feature=player_embedded

Ce sunt punctele negre?

În ciuda numelui lor, unele puncte negre pot fi de culoare alb-gălbuie. Punctul negru numit si comedon este un folicul de par extins, care este umplut cu resturi de piele ( keratina squamae ), bacterii și ulei ( sebum ).

Punctele albe si negre sunt cunoscute sub denumirea de comedoane si pot fi mult mai des intalnite pe fata si umeri decat cele care contin puroi.
Un comedon inchis este un „punct alb”, în timp ce un comedon deschis este un punct negru .
Punctele negre se spune că sunt prima etapă in dezvoltarea acneei. Ele formează bacterii care invadeaza porii pielii. Un coș se poate dezvolta in papule sau pustule.

Cand si de ce apar?

Punctele negre si acneea în general, se dezvolta de obicei dupa pubertate, atunci când nivelul hormonilor este ridicat. Prezența unor concentrații ridicate de hormoni din piele declanșează stimularea glandelor sebacee, care produc substanțe uleioase. Glandele sebacee produc prea mult ulei în porii, care se acumuleaza si blocheaza porul. Când uleiul care blocheaza porul este expus la aer, devine negru.

Cum se pot trata?

Daca sunt simpli pori negri atunci poti incerca mastile si gelurile abrasive. Ele inlatura excesul de grasime de la suprafata pielii si celulele moarte.
Produsele cosmetice pot fi inlocuite de malai sau zat de cafea, ale caror particule curata pielea eficient. Se aplica pe fata umeda, cu porii deschisi in urma aburului sau a unor comprese caldute, si se frectioneaza incet fata, prin miscari circulare.

Noi iti propunem tratamentul dermo-cosmetic combinat cu Microdermabraziunea, care indeparteaza punctele negre, curata si inchide porii dilatati.

 

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

5/5 - (6 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent