Repigmentare sprâncene în București la Blooms Beauty

Despre repigmentarea sprâncenelor,a buzelor sau ochilor am mai scris pe blog. E o procedură de refacere a unui machiaj semipermanent, pentru a împrospăta culoarea, a obține un contur clar din nou.

Salon Repigmentare Bucuresti

Repigmentare = retus sau refacerea fara modificari de forma, a unei micropigmentari sau tatuaj cosmetic mai vechi, executat la blooms sau la alte saloane.

Sunteți din București și vreți să vă repigmentați sprâncenele? Vă oferim câteva motive pentru a alege salonul nostru, Blooms Beauty.

Suntem specializați pe procedurile de machiaj semipermanent și repigmentare. Clientele noastre apelează la noi pentru serviciile de mai sus și pentru microdermabraziune, epilare laser sau HIFU. Nu veți găsi la noi coafeze care să vă tundă, ci doar esteticiene care să vă consilieze în alegerea celor mai bune proceduri.Repigmentare sprancene Bucuresti(2)

Suntem pe piață din 2004 și avem mii de cliente mulțumite. Da, e posibil să aflați că s-a deschis un salon nou de estetică la colțul blocului, dar chiar vreți să vă puneți frumusețea în mâinile unei esteticiene aflate la început de drum, chiar vreți ca cineva să facă practica pe fața voastră? Am avut prea multe cliente care au venit la noi după ce au încercat alte saloane și au fost dezamăgite.

La Blooms Beauty Nu Doare. Experienta esteticienei, ultima tehnologie folosita si mai ales noile anestezice externe ne permit sa reducem discomfortul creat la cote greu de imaginat acum cativa ani.

Folosim un mix de anestezice externe foarte eficiente. Procedura este usor tolerabila chiar si de catre persoanele sensibile.Repigmentare sprancene Bucuresti

Avem cele mai performante echipamente de pigmentare, omologate și aprobate de Ministerul Sănătății. Multe saloane aflate la început nu își permit să investească în echipamente de ultimă generație. Din 2004 până acum noi am investit constant în echipamente, pentru a le oferi clientelor noastre cele mai bune servicii, realizate de cele mai bune esteticiene cu cele mai bune dispozitive.

Folosim pigmenti cosmetici medicali produsi doar în Germania, cei mai scumpi dar și cei mai calitativi și siguri din Europa, testați dermatologic și alergologic. E suficient să căutați pe forumurile de profil pentru a vedea că toate doamnele și domnișoarele care au apelat la proceduri de repigmentare subliniază importanța materialelor folosite.

Discreție și intimitate garantată. Suntem un salon intim și cochet, la noi tratamentele se fac numai cu programare, pentru ca atunci când vii la noi pentru o procedură să fii doar tu cu esteticiana ta preferată. Nimeni nu va știi că ai apelat la noi, decât dacă vei dori să recomanzi serviciile noastre și prietenelor tale, lucru care ne-ar bucura enorm.

Din 2009 unicul loc in care am curajul sa merg sa imi pigmentez buzele și sprâncenele. După ce am văzut experiențele negative ale altor femei, ma simt in siguranța la Blooms și am sa revin mereu la acest salon. Jos pălăria pentru Owner și Alexandra.

Recomand cu încredere. Curat. Profesioniști Preț corect. Rezultate minunate. Amabilitate maxima.

Gabriela Pacea

District Manager - Mercedes-Benz Romania

Hifu la fata, epilare definitiva si refacere tatuaj sprancene. Multumesc Alexandra! Salonul este langa Mc Donald s Buzesti pe Dr Felix 7. In fata este o parcare cu plata. Salonul este micut dar frumos si intim. Totul s a desfasurat in conditii de igiena si siguranta, consumabilele. Nota 10 cu felicitari!!!

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare laser

Carmen Patrascu

Antreprenor

Recomand cu cea mai mare incredere! Servicii de calitate, iar tatuajul sprancenelor arata f bine si natural, tine f mult, culori naturale, nici nu par tatuate.

Servicii: Tatuaj cosmetic sprancene.

Alexandra Tomescu

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

Servicii: Sprancene, Eyeliner.

 

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.
Servicii: Sprancene, Contur Ochi.

Roxana Gradinaru

Foarte mulțumită de rezultatul primit,privind forma sprâncenelor cât și micropigmentarea sprâncenelor au iesit super. Super de treaba din toate punctele de vedere. Si epilarea laser la axile, si procedura hifu la față au fost foarte eficiente. Recomand cu drag !

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare Laser.

Mihaela Tuca

Sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat .

Servicii: Sprancene, Buze total.

Roxana Gaina

Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Valoare

Foarte mulțumită de noile mele sprâncene, personal foarte amabil, servicii de calitate. Recomand cu toată încrederea.

Irina Petcu

General Manager - Restaurant Ai Sapori

Superba si rapida experienta, am acum sprancenele pe care mi le-am dorit! Pretul e super okay si procedura in sine e rapida si fara dureri. Recomand! Abia astept sa vin si la retus.

Ana Maracineanu

Am fost la Blooms pentru micropigmentare sprâncene și sunt foarte mulțumită de rezultat. Recomand!

Cristina Tarasescu

Sperăm că te-am convins să apelezi la noi pentru machiajul semipermanent sau repigmentarea sprâncenelor. Așteptăm să ne contactezi pentru a îți evidenția frumusețea.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Fiți frumoase, în fiecare zi!

5/5 - (16 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent