Repigmentare sprâncene în București la Blooms Beauty

Despre repigmentarea sprâncenelor,a buzelor sau ochilor am mai scris pe blog. E o procedură de refacere a unui machiaj semipermanent, pentru a împrospăta culoarea, a obține un contur clar din nou.

Salon Repigmentare Bucuresti

Repigmentare = retus sau refacerea fara modificari de forma, a unei micropigmentari sau tatuaj cosmetic mai vechi, executat la blooms sau la alte saloane.

Sunteți din București și vreți să vă repigmentați sprâncenele? Vă oferim câteva motive pentru a alege salonul nostru, Blooms Beauty.

Suntem specializați pe procedurile de machiaj semipermanent și repigmentare. Clientele noastre apelează la noi pentru serviciile de mai sus și pentru microdermabraziune, epilare laser sau HIFU. Nu veți găsi la noi coafeze care să vă tundă, ci doar esteticiene care să vă consilieze în alegerea celor mai bune proceduri.Repigmentare sprancene Bucuresti(2)

Suntem pe piață din 2004 și avem mii de cliente mulțumite. Da, e posibil să aflați că s-a deschis un salon nou de estetică la colțul blocului, dar chiar vreți să vă puneți frumusețea în mâinile unei esteticiene aflate la început de drum, chiar vreți ca cineva să facă practica pe fața voastră? Am avut prea multe cliente care au venit la noi după ce au încercat alte saloane și au fost dezamăgite.

La Blooms Beauty Nu Doare. Experienta esteticienei, ultima tehnologie folosita si mai ales noile anestezice externe ne permit sa reducem discomfortul creat la cote greu de imaginat acum cativa ani.

Folosim un mix de anestezice externe foarte eficiente. Procedura este usor tolerabila chiar si de catre persoanele sensibile.Repigmentare sprancene Bucuresti

Avem cele mai performante echipamente de pigmentare, omologate și aprobate de Ministerul Sănătății. Multe saloane aflate la început nu își permit să investească în echipamente de ultimă generație. Din 2004 până acum noi am investit constant în echipamente, pentru a le oferi clientelor noastre cele mai bune servicii, realizate de cele mai bune esteticiene cu cele mai bune dispozitive.

Folosim pigmenti cosmetici medicali produsi doar în Germania, cei mai scumpi dar și cei mai calitativi și siguri din Europa, testați dermatologic și alergologic. E suficient să căutați pe forumurile de profil pentru a vedea că toate doamnele și domnișoarele care au apelat la proceduri de repigmentare subliniază importanța materialelor folosite.

Discreție și intimitate garantată. Suntem un salon intim și cochet, la noi tratamentele se fac numai cu programare, pentru ca atunci când vii la noi pentru o procedură să fii doar tu cu esteticiana ta preferată. Nimeni nu va știi că ai apelat la noi, decât dacă vei dori să recomanzi serviciile noastre și prietenelor tale, lucru care ne-ar bucura enorm.

Sperăm că te-am convins să apelezi la noi pentru machiajul semipermanent sau repigmentarea sprâncenelor. Așteptăm să ne contactezi pentru a îți evidenția frumusețea.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

Fiți frumoase, în fiecare zi!

5/5 - (16 votes)