Tatuaj semipermanent al pleoapelor superioare

Putina istorie
Tatuajul este unul din acele lucruri permanent in voga, chiar daca „moda” sa a fost lansata cu multa vreme in urma de vechii egipteni (iti amintesti cu siguranta imaginea inconfundabila a Cleopatrei).
De atunci, s-au dezvoltat tehnici tot mai sofisticate pentru realizarea acestuia, fiind cu succes folosit pentru machiaje durabile, rezistente la ploaie, zapada sau… somn (da, iubitul tau poate vedea langa el o femeie ingrijita si „fresh” chiar si in primele minute ale diminetii).

tatuaj pleoape

Ce zice redactorul?

… Si, zau asa, cand am vazut rezultatul machiajului pe care esteticiana de la salonul Blooms Beauty i l-a facut cititoarei noastre Mirela Stoica, mi-am propus ferm sa trec pe lista mea de „rasfaturi” pentru sfarsitul anului un tatuaj semipermanent al pleoapelor superioare.

Concluzie

Realizarea unui tatuaj semipermanent al pleoapelor superioare si inferioare dureaza in jur de doua ore. Esteticiana de la Blooms Beauty ne-a mai spus ca pentru a obtine un bun tatuaj semipermanent al pleoapelor este important sa fie folositi pigmenti de buna calitate.

Rezultatul final a fost ca Mirela si-a admirat multumita in oglinda noul tatuaj semipermanent al pleoapelor, marturisindu-ne ca a rezolvat o problema cu aceasta ocazie: obisnuia sa isi creioneze un contur de-a lungul pleoapelor, fapt care declansa proteste din partea sotului, conturul nefiind tocmai perfect. Dar de data aceasta, este sigura ca pentru mult timp de acum inainte conturul obtinut prin tatuaj semipermanent al pleoapelor va fi motiv de complimente.

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

 

Servicii: Sprancene, Eyeliner.

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Gradinaru Roxana

Buna ziua, foarte multumita de serviciile acestei clinici. Mi-am facut micropigmentare sprancene,buze si contur ochi. Oameni minunati, rabdatori si implicati. Cu siguranta ne vom revedea si pentru alte servicii.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Madalina Busuioc

sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat.

Servicii: Contur Ochi, Sprancene.

Roxana Gaina

Eu am avut parte de acesti oameni minunati care mi-au pus la dispozitie servicii profesioniste de la micropigmentare pana la tatuaje corporale, recomand din suflet tuturor sa mearga acolo pentru oricare din aceste servicii.

Alina Teodorescu

Client Service Director - Kondiment

de Dana Tudor – www.eva.ro
advertorial Blooms Beauty

Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru machiajul semipermanent realizat in salonul Blooms Beauty.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

5/5 - (7 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent