Tatuaj semipermanent al pleoapelor superioare

Putina istorie
Tatuajul este unul din acele lucruri permanent in voga, chiar daca “moda” sa a fost lansata cu multa vreme in urma de vechii egipteni (iti amintesti cu siguranta imaginea inconfundabila a Cleopatrei).
De atunci, s-au dezvoltat tehnici tot mai sofisticate pentru realizarea acestuia, fiind cu succes folosit pentru machiaje durabile, rezistente la ploaie, zapada sau… somn (da, iubitul tau poate vedea langa el o femeie ingrijita si “fresh” chiar si in primele minute ale diminetii).

tatuaj pleoape

Ce zice redactorul?

… Si, zau asa, cand am vazut rezultatul machiajului pe care esteticiana de la salonul Blooms Beauty i l-a facut cititoarei noastre Mirela Stoica, mi-am propus ferm sa trec pe lista mea de “rasfaturi” pentru sfarsitul anului un tatuaj semipermanent al pleoapelor superioare.

Concluzie

Realizarea unui tatuaj semipermanent al pleoapelor superioare si inferioare dureaza in jur de doua ore. Esteticiana de la Blooms Beauty ne-a mai spus ca pentru a obtine un bun tatuaj semipermanent al pleoapelor este important sa fie folositi pigmenti de buna calitate.

Rezultatul final a fost ca Mirela si-a admirat multumita in oglinda noul tatuaj semipermanent al pleoapelor, marturisindu-ne ca a rezolvat o problema cu aceasta ocazie: obisnuia sa isi creioneze un contur de-a lungul pleoapelor, fapt care declansa proteste din partea sotului, conturul nefiind tocmai perfect. Dar de data aceasta, este sigura ca pentru mult timp de acum inainte conturul obtinut prin tatuaj semipermanent al pleoapelor va fi motiv de complimente.

de Dana Tudor – www.eva.ro
advertorial Blooms Beauty

Toate informatiile din acest articol sunt valabile doar pentru machiajul semipermanent realizat in salonul Blooms Beauty.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

5/5 - (7 votes)