Tatuaj sprancene în Bucuresti – unde îți poți tatua sprancenele?

Fără îndoială, există multe saloane de estetică facială în București ce oferă servicii de tatuaj sprâncene. O simplă căutare pe Google ne returnează zeci de rezultate. Fiecare salon spune că oferă servicii excelente, că e cel mai bun în domeniu.

Noi nu încercăm să te convingem de asta, ci să îți prezentăm argumentele pentru care merită să apelezi la Blooms pentru a îți tatua sprâncenele, dacă îți dorești sprâncene tatuate sau vrei să discuți cu esteticienele noastre.

tatuaj sprancene bucuresti

Cel mai bun instrument de publicitate al unui salon de tatuaj sprancene este satisfacerea clientilor prin servicii de calitate. Clientii satisfacuti vor ajuta un salon aducandu-si prietenii si colegii.

Simplu si cat se poate de real, desi specialistii in marketing ar putea vorbi ore in sir de metode si scheme mult mai bune pentru a deveni cel mai bun salon de tatuat sprancene din Bucuresti sau din tara.

Vechime in domeniu – salonul nostru de estetică este deschis încă din 2004. În peste 18 ani de zile am adunat mii de cliente mulțumite de serviciile noastre, care ne recomandă prietenelor.

Salon blooms beautyCele mai bune esteticiene – executam zilnic aceleași proceduri, cunoastem foarte bine aparatura folosită și avem o vasta experiență în consiliere și executia procedurilor de tatuaj sprâncene.

Expert Alexandra Malinatescu – specialist in micropigmentare si tatuaj cosmetic cu 16 ani experienta, te va consilia cu rabdare pentru a gasi forma si culoarea potrivita

Fir cu Fir/ Pudrat/ Hibrid  Sedinta 1

800lei

Sedinta 2 » dupa 2/8 saptamani   vezi si promotii

200lei

Repigmentare » pretul include 2 sedinte

700lei

Repigmentare posesori card blooms » pretul include 2 sedinte

700lei 595lei

Pregatirea esteticienelor este asigurată de compania germană Long-Time-Liner, lider pe piața serviciilor de machiaj semipermanent.

Nu ne ocupăm de epilat, tuns, coafat sau făcut unghii. Avem cele mai bune esteticiene în domeniu, gata să îți ofere cele mai bune servicii când vine vorba de machiaj semipermanent.

blooms-®_LTL-©_aparat-3Echipamente de ultimă generație – În România singurul dispozitiv de pigmentare (tatuaj cosmetic) omologat și aprobat de către Ministerul Sanatatii, dispozitiv de pigmentare cosmetică utilizat în câteva saloane cosmetice din tara. Unul dintre acestea este salonul nostru.

blooms - ltl -pigmentierfarben_ 2Cele mai bune materiale – Folosim pigmenti cosmetici medicali produsi doar în Germania, cei mai scumpi dar și cei mai calitativi și siguri din Europa, testați dermatologic și alergologic.

 

Pigmenții folositi de noi sunt fabricați cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG și supuși examenului de siguranță MRI. Totul pentru a îți asigura cele mai sigure servicii.

Din 2009 unicul loc in care am curajul sa merg sa imi pigmentez buzele și sprâncenele. După ce am văzut experiențele negative ale altor femei, ma simt in siguranța la Blooms și am sa revin mereu la acest salon. Jos pălăria pentru Owner și Alexandra.

Recomand cu încredere. Curat. Profesioniști Preț corect. Rezultate minunate. Amabilitate maxima.

Gabriela Pacea

District Manager - Mercedes-Benz Romania

Hifu la fata, epilare definitiva si refacere tatuaj sprancene. Multumesc Alexandra! Salonul este langa Mc Donald s Buzesti pe Dr Felix 7. In fata este o parcare cu plata. Salonul este micut dar frumos si intim. Totul s a desfasurat in conditii de igiena si siguranta, consumabilele. Nota 10 cu felicitari!!!

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare laser

Carmen Patrascu

Antreprenor

Recomand cu cea mai mare incredere! Servicii de calitate, iar tatuajul sprancenelor arata f bine si natural, tine f mult, culori naturale, nici nu par tatuate.

Servicii: Tatuaj cosmetic sprancene.

Alexandra Tomescu

Ho ritoccato il mio Microshading e fatto la Eye-liner.
Vi assicuro essendo la seconda sezione , é stata davvero super delicata, a momenti non sentivo proprio nulla, la signora Alexandra é un Professionale estetico, non ho parola per ringraziarla di avermi ridonato le mié bellissime Sopracciglia e dalla eye-liner sottile naturale, ha risaltato solo la belleza del mio viso, grazie Alexandra tornerò appena possibile Mercedes V.

Servicii: Sprancene, Eyeliner.

 

Mercedes Villafane S

Profesionalismul dnei Alexandra si sfaturile pertinente m-au impresionat si mi-au dat incredere in demersul meu. Ii sunt recunoscatoare pentru rezultatele obtinute, potrivite fizionomiei mele (sprancene frumos conturate, cu aspect natural si eyeliner discret, dar care evidentiaza bine ochii).
Recomand Salonul Blooms tuturor celor care-si doresc imbunatatirea aspectului lor estetic, la preturi decente.
Servicii: Sprancene, Contur Ochi.

Roxana Gradinaru

Foarte mulțumită de rezultatul primit,privind forma sprâncenelor cât și micropigmentarea sprâncenelor au iesit super. Super de treaba din toate punctele de vedere. Si epilarea laser la axile, si procedura hifu la față au fost foarte eficiente. Recomand cu drag !

Servicii: Sprancene, Hifu, Epilare Laser.

Mihaela Tuca

Sunt incantata de tatuajele „primite ” , de doamna Alexandra care este maestra dar si un om deosebit si de faptul ca am descoperit acest salon minunat .

Servicii: Sprancene, Buze total.

Roxana Gaina

Pozitiv: Calitate, Profesionalism, Valoare

Foarte mulțumită de noile mele sprâncene, personal foarte amabil, servicii de calitate. Recomand cu toată încrederea.

Irina Petcu

General Manager - Restaurant Ai Sapori

Superba si rapida experienta, am acum sprancenele pe care mi le-am dorit! Pretul e super okay si procedura in sine e rapida si fara dureri. Recomand! Abia astept sa vin si la retus.

Ana Maracineanu

Am fost la Blooms pentru micropigmentare sprâncene și sunt foarte mulțumită de rezultat. Recomand!

Cristina Tarasescu

Sperăm că te-am convins să apelezi la noi. Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii sau mai ai nelămuriri.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.9/5 - (14 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
HIFU – Tratament facial – Tot ce trebuie să știi
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent