Tatuaj sprancene în Bucuresti – unde îți poți tatua sprancenele?

Fără îndoială, există multe saloane de estetică facială în București ce oferă servicii de tatuaj sprâncene. O simplă căutare pe Google ne returnează zeci de rezultate. Fiecare salon spune că oferă servicii excelente, că e cel mai bun în domeniu.

Noi nu încercăm să te convingem de asta, ci să îți prezentăm argumentele pentru care merită să apelezi la Blooms pentru a îți tatua sprâncenele, dacă îți dorești sprâncene tatuate sau vrei să discuți cu esteticienele noastre.

tatuaj sprancene bucuresti

Cel mai bun instrument de publicitate al unui salon de tatuaj sprancene este satisfacerea clientilor prin servicii de calitate. Clientii satisfacuti vor ajuta un salon aducandu-si prietenii si colegii.

Simplu si cat se poate de real, desi specialistii in marketing ar putea vorbi ore in sir de metode si scheme mult mai bune pentru a deveni cel mai bun salon de tatuat sprancene din Bucuresti sau din tara.

Vechime in domeniu – salonul nostru de estetică este deschis încă din 2004. În peste 18 ani de zile am adunat mii de cliente mulțumite de serviciile noastre, care ne recomandă prietenelor.

Salon blooms beautyCele mai bune esteticiene – executam zilnic aceleași proceduri, cunoastem foarte bine aparatura folosită și avem o vasta experiență în consiliere și executia procedurilor de tatuaj sprâncene.

Expert Alexandra Malinatescu – specialist in micropigmentare si tatuaj cosmetic cu 16 ani experienta, te va consilia cu rabdare pentru a gasi forma si culoarea potrivita

Pregatirea esteticienelor este asigurată de compania germană Long-Time-Liner, lider pe piața serviciilor de machiaj semipermanent.

Nu ne ocupăm de epilat, tuns, coafat sau făcut unghii. Avem cele mai bune esteticiene în domeniu, gata să îți ofere cele mai bune servicii când vine vorba de machiaj semipermanent.

blooms-®_LTL-©_aparat-3Echipamente de ultimă generație – În România singurul dispozitiv de pigmentare (tatuaj cosmetic) omologat și aprobat de către Ministerul Sanatatii este Long Time Liner Conture® Make-up, dispozitiv de pigmentare cosmetică utilizat în câteva saloane cosmetice din tara. Unul dintre acestea este salonul nostru.

blooms - ltl -pigmentierfarben_ 2Cele mai bune materiale – Folosim pigmenti cosmetici medicali produsi doar în Germania, cei mai scumpi dar și cei mai calitativi și siguri din Europa, testați dermatologic și alergologic.

 

Pigmenții folositi de noi sunt fabricați cu respectarea Normelor Europene 93/04 EWG și supuși examenului de siguranță MRI. Totul pentru a îți asigura cele mai sigure servicii.

Sperăm că te-am convins să apelezi la noi. Nu ezita să ne contactezi dacă dorești mai multe detalii sau mai ai nelămuriri.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest site este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

4.9/5 - (13 votes)