Tratament Hifu – pareri, ce spun studiile, ce rezultate se obțin și cât costă

Tratament Hifu pareri, studii, rezultate si cost

Tratamentul facial cu ultrasunete focalizate de mare intensitate, sau pe scurt HIFU, este un tratament neinvaziv soft-lifting pentru fata.

Această procedură face parte dintr-o tendință în creștere pentru tratamentele anti-age care oferă unele dintre beneficiile unui lifting facial fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală.

Ce parere au avut pacientii dupa tratamentul HIFU

pareri despre tratamentul HIFU

În general, parerile pacientilor sunt că tratamentul HIFU are puține efecte secundare si unii dintre ei au experimentat o usoara durere și disconfort imediat după procedură.

Un studiu complex realizat in Coreea de Sud a concluzionat că nu au existat efecte secundare grave ale tratamentului, deși unii participanți au raportat:
• mici umflături
• amorțeală
• roșeață
• extrem de rar mici vânătăi

Un studiu diferit a constatat că 25,3% dintre participanti sunt de parere ca în urma tratamentului HIFU au experimentat mici dureri care au trecut fără nicio intervenție.

Ce parere au avut pacientii despre eficienta tratamentului HIFU

Intr-un studiu facut de cercetatori parerea participantilor a fost predominant pozitiva. Satisfactia in randul participantilor a fost de 78%.

Studiul a evaluat experiența a 73 de femei și doi bărbați care au facut tratamente faciale HIFU.

Medicii care au evaluat rezultatele au raportat o îmbunătățire cu 80% a pielii feței și gâtului.grafic satisfactie dupa tratament cu ultrasunete focusate

Un alt studiu a inclus 20 de pacienți (18 femei și 2 bărbați), cu vârsta cuprinsă între 37 și 75 de ani (medie, 52,3±13,9 ani).

Când li s-a cerut parerea participantilor daca doresc să faca mai multe tratamente și daca ar recomanda tratamentul altora, cei mai mulți dintre ei au răspuns pozitiv.

Cu toate acestea, un pacient nu a dorit alt tratament din cauza eficacității nesatisfăcătoare, iar doi pacienți au spus că nu ar recomanda tratamentul altora din cauza costului.

grafic recomandari tratament hifu

Ce parere au specialistii despre tratamentul HIFU?

Multe rapoarte si studii arata că tratamentele faciale HIFU funcționează. O revizuire din 2018 a analizat 231 de studii privind utilizarea tehnologiei cu ultrasunete.

După ce au analizat studiile care au implicat ultrasunete pentru tratarea pielii, cercetătorii au ajuns la concluzia că tehnica este sigură și eficientă.

Consiliul American de Chirurgie Cosmetică conform acestui  review 2018 a ajuns la parerea că strângerea pielii cu ultrasunete produce de obicei rezultate pozitive în 2-3 luni și că o îngrijire bună a pielii poate ajuta la menținerea acestor rezultate până la 1 an.

Tratamentele mai puțin invazive au o perioadă de recuperare mai scurtă decât opțiunile chirurgicale, dar rezultatele pe care le oferă nu sunt la fel de dramatice și nu durează atât de mult.

Din acest motiv, dermatologii recomandă HIFU doar pentru semnele de îmbătrânire in stare incipienta si moderata.Tratament-personalizat-in-functie-de-laxitatea-pielii

Cum actioneaza HIFU

Tratamentul facial HIFU folosește ultrasunete pentru a crea căldură la un nivel profund în piele. Această căldură afecteaza tesutul pielii, determinând organismul să-l repare.

Pentru a face acest lucru, organismul produce colagen si elastina pentru a ajuta la regenerarea celulelor. Colagenul este o substanță din piele care îi conferă structură și elasticitate.

Corpul produce colagen în mod natural, dar pe măsură ce imbatranim, cantitatea și calitatea colagenului scade. Un rezultat al acestui lucru sunt liniile și ridurile din piele.

Conținutul total de colagen pe unitatea de suprafață a pielii scade cu aproximativ 1%/an.grafic evolutie colagen si varsta

Procedura in cazul tratamentului cu HIFU

Tratamentul cu HIFU incepe prin curățarea zonei alese a feței și aplicarea unui gel.

Apoi, se foloseste un dispozitiv care emite unde ultrasunete în rafale scurte. Fiecare sesiune durează de obicei 30-90 de minute.

Parerea despre tratamentul HIFU la o parte dintre pacienti este ca simt un disconfort ușor în timpul tratamentului, iar unii au un mic discomfort după aceea pentru cateva zile.

Spre deosebire de alte proceduri cosmetice tratamentele faciale HIFU nu necesită nicio pregătire.

Când o sesiune se termină, nu există nici un timp de recuperare, ceea ce înseamnă că oamenii își pot continua activitățile zilnice.opinii despre tratamentul hifu in Bucuresti
Pot fi necesare între 1 și 3 ședințe pe an, în funcție de rezultatele care doresc să fie obtinute.

Ce parere au specialistii despre eficacitatea tratamentului HIFU

Potrivit Consiliului American de Chirurgie Cosmetică, tratamentele cu ultrasunete nechirurgicale, cum ar fi HIFU, pot:
• strânge pielea de pe gât, barbie dubla
• imbunatateste aspectul pielii de sub ochi
• ridica sprâncenele
• netezeste ridurile de pe față si decolteu

După ce studiile preclinice au demonstrat capacitatea HIFU de a ajunge la SMAS9 și de a provoca contracția țesuturilor, un studiu clinic a evaluat capacitatea acestui tratament de a ridica sprâncenele prin tratarea întregii fețe și a gâtului.

Tratamentul a fost aplicat pe frunte, tâmple, obraji, in regiunea submentală și partea laterală a gâtului folosind trei traductoare care emit 4 MHz și 7 MHz la o adâncime focală de 4,5 mm și 7 MHz la o adâncime focală de 3,0 mm.adancimea de focalizare a ultrasunetelor HIFU
Dintre cei 35 de subiecti evaluabili la 90 de zile după tratament, (86%) au fost apreciați de observatori neutri ca având o ridicare semnificativă a sprâncenelor, cu o creștere medie a înălțimii sprâncenelor de 1,7 mm.

Printre pacienții tratați pe gât într-un studiu (N=70), evaluarea cantitativă a indicat că 72,9% dintre subiecți au obținut o ridicare vizibilă a țesuturilor de ≥20,0 mm2 din zona submentală.

O evaluare în „orb” a fotografiilor inițiale și la 3 luni după tratament a determinat că 67% dintre subiecți au avut îmbunătățiri în zonele submentale și gâtului, iar o îmbunătățire a aspectului feței lor a fost percepută de 67% dintre subiecții tratați.

Cat costa tratamentul HIFU

Societatea Americană pentru Chirurgie Plastică Estetică afirmă că media costului unei proceduri HIFU pentru toata fata a fost in medie de 1.707 USD în 2017.

Preturi la salonul Blooms Beauty pentru HIFU ULTRA 4D:

Zona 1. Periocular si Pometi

380lei

Zona 2. Obraji si Mandibula

480lei

Zona 3. Submandibular / Gusa

300lei

Zona 4. Gat

420lei

Decolteu

500lei

Facial ( zone 1.2.3) /  60-80 min

1160lei 1000lei

Facial + Gat sau Decolteu/ 1.5 ore

1660lei 1200lei

Facial + Gat + Decolteu/  2 ore

2080lei 1400lei

Oricare 2 sau 3 Zone                 = 15% reducere

Daca aveti intrebari sau doriti o programare nu ezitati sa ne contactati.

 

zone de tratament pentru ultrasunete

Candidati

Persoanele in varsta sau cu pielea fotolezata, laxitate mare a pielii și riduri profunde pot necesita o densitate energetică mai mare în timpul unui singur tratament sau mai multe tratamente pentru a obține rezultate.

Hifu la fata, epilare definitiva si refacere tatuaj sprancene. Multumesc Alexandra! Salonul este langa Mc Donald s Buzesti pe Dr Felix 7. In fata este o parcare cu plata. Salonul este micut dar frumos si intim. Totul s a desfasurat in conditii de igiena si siguranta, consumabilele. Nota 10 cu felicitari!!!

Carmen Patrascu

Antrepenor

O mana sigura, experimentata, o atmosfera calda si relaxanta! Revin de fiecare data cu placere!

Laura Dan

Foarte mulțumită de rezultatul primit,privind forma sprâncenelor cât și micropigmentarea sprâncenelor au iesit super. Super de treaba din toate punctele de vedere. Si epilarea laser la axile, si procedura hifu la față au fost foarte eficiente. Recomand cu drag !

Mihaela Tuca

Rasfatul este o arta! Am simtit-o!
O mare grija dispare cu epilarea definitiva cu laser!❤️ 100%recomand pentru orice femeie si indiferent de varsta tratamentul cu Hifu la fata!

Ioana Gal

Medic - Loadent SRL

Persoanele supraponderale cu gusa sau gatul foarte proeminente nu sunt candidați buni pentru tratamentul cu HIFU și ar trebui sa primeasca recomandare pentru tratamentul chirurgical.

Aici poti sa afli cum facem noi HIFU cu tehnologia HIFU ULTRA 4HD.

Reproducerea neautorizata integrala sau partiala a textelor sau imaginilor din acest articol este interzisa, contravine drepturilor de autor si se pedepseste conform legii.

3.8/5 - (25 votes)
Micropigmentare sprâncene
Tatuaj buze
Tatuaj sprancene
Tatuaj contur ochi
Epilare definitiva Laser
FaceLift – HIFU – tot ce trebuie sa stii!
Microblading la sprancene
Microdermabraziune – tratamente faciale
Tatuaje
Machiaj semipermanent